Diyetisyenimden aldığım cevaba yorum istiyorum

pinkgirll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2013
263
32
48
Bursa
Merhabalar 2 aydır diyetisyene gidiyorum. Bu ay ki diyet listemde öğle yemeğinde yanına 1 dilim ekmek koydu. Iş yerindeki ana yemek ve tam buğday ekmeği. Ama iş yerinde tam buğday yoksa normal ye dedi. ( yani normal ekmek e tamam zaten ) ben de ekmek yerine çok az makarna yada bulgur pilavı yesem dedim . Kesinlikle olmaz dedi öyle olsa söylerdim dedi. Neden bu kadar karşı çıktı anlayamadım. Bilgili arkadaşlar yardım edebilirler mi? Ikisi de karbonhidrat grubu.

Merhabalar 2 aydır diyetisyene gidiyorum. Bu ay ki diyet listemde öğle yemeğinde yanına 1 dilim ekmek koydu. Iş yerindeki ana yemek ve tam buğday ekmeği. Ama iş yerinde tam buğday yoksa normal ye dedi. ( yani normal ekmek e tamam zaten ) ben de ekmek yerine çok az makarna yada bulgur pilavı yesem dedim . Kesinlikle olmaz dedi öyle olsa söylerdim dedi. Neden bu kadar karşı çıktı anlayamadım. Bilgili arkadaşlar yardım edebilirler mi? Ikisi de karbonhidrat grubu.

Benim diyetisyenim bana her gittigimde yeni bir liste veriyordu.ilk gittigimde bir kitapcik verdi ord neyn yerine neyi yiyebilirim oyaziyordu.bende ona gore secimimi yapiyordum.mesela tahil +kurubaklagil yedigimde ekmk yiyemiyormusum onu ogrendim.senin doktorun oyle neden demis anlamadim bildigi vardir dr sonucta:ssz:

Son düzenleme:
2 aydır devam ettiğinize göre memnunsunuz sanırım memnunsanız sözünü dinleyin derim size 1 dilim ekmeğe müsaade etmiş belki pilav makarnayı ayarlayamayacağınızı düşünmüş olabilir ölçü olarak sonra iş yerinde olduğu için yağı tuzu salçası vs vs ... nasıl yapıldığını bilmezsiniz buda yiyeceğiniz 2 kaşık pilav yada makarnanın kalorisini yükseltebilir belki onun için uyarmıştır tavsiyem ekmeğinizi yanınızda götürün normal ekmek bile yemeyin daha doyurucu ve çabuk acıktırmaz pilavdan makarnadan daha yararlı tam tahıl ekmekler uzmanlar pirinç olarak esmer pirinç kepekli makarna öneriyorlar kalorisi daha düşük hem de daha doyurucu çabuk acıkmanızı önlüyor iş yerinde bu imkanlar olmadığından yemeyin demiştir içine eklenen yağlarda cabası tabi canınız çok çekerse de arada kaçamak yaparsınız ekmek yerine kolay gelsin:16:

Yani memnun muyum bilmiyorum . Ama verdiği liste bence gayet güzel. Ondan 2. Kez de gittim. Ölçü ayarlama olduğunu sanmıyorum . 2 kaşık diyebilir mesela. Siper yemeklerde ölçü oluyor da bunda neden olmasın . Biz senn mideni küçültmeye çalışıyoruz gibi bişey dedi bir de

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim diyetisyenim bana her gittigimde yeni bir liste veriyordu.ilk gittigimde bir kitapcik verdi ord neyn yerine neyi yiyebilirim oyaziyordu.bende ona gore secimimi yapiyordum.mesela tahil +kurubaklagil yedigimde ekmk yiyemiyormusum onu ogrendim.senin doktorun oyle neden demis anlamadim bildigi vardir dr sonucta:ssz:

O listeyi burda paylaşmanız mümkün mü? Biz dd bilgilenelim

O listeyi burda paylaşmanız mümkün mü? Biz dd bilgilenelim

Diyet listemmi yoksa karsilastirma kitapcigimi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X