• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyenle sağlıklıca yeniden başlangıcım(Resimli)

Kahvaltım:1 haşlanmış yumurta,7 zeytin
2 dilim kepek ekmeği
Biraz kuymak,1 bardak çay

Ara Öğün:1 elma
Öğle Yemeğim:1 tabak ıspanak yemeği,Yarım kase yoğurt
2 dilim kepek ekmeği

Ara Öğün:1 kupa sütlü kahve
Sarı leblebi

Akşam Yemeğim:1 tabak ıspanak yemeğim
1 kase yoğurt

Ara Öğün:1 bardak şeftalili meyve suyu
:KK200:SPOR:KK200:
46 dk Yürüyüş.
Kuzum benim supersin pembis pembiste yazmissin ya cok tatlisin ;)

FB_IMG_1456070349931.webp

FB_IMG_1456001368909.webp

Bunu yapmayalım dostlar şok diyetler sonucu bu hale gelmek icten bile degil ben isvec diyeti yapmıştim 13 günlük bi diyetti 13 gunde 5 kilo verdim ama 3 gün oyle aclik cektimki ne bukduysam yedim geri geldi çünkü su kaybediyosun kas kaybediyosun ve diyetten cok korkuyorsun bidaha öyle hatalar yapmıcam... kilo durunca 2 3 gunluk Detoks yapilabilir ama sok diyet asla....

:KK200:Bugünde cok şükür hersey yolunda gitti Yeni güne kavuşmak dilegiyle iyi geceler canım günlüğüm:KK200:

Eki Görüntüle 1780698
Benim diyet tariflerimi yazdığım şirin defterim
Gunaydin bebis cok şirin defterin bende yazıcam artık akşamları menu cık artiya gecmistım ondan kurtulmaya basladim senın en buyuk sorunun duzensız lık tı yoksa menulerin guzeldi bence sımdı masallah erken kalkmaya baslamissın bırde gece uyumaynca odem oluyor Insan en iyisi herseyi zamanında yapmak ben 8 den once kalkamyorum ama yinede gec sayılmaz

Gunaydin bebis cok şirin defterin bende yazıcam artık akşamları menu cık artiya gecmistım ondan kurtulmaya basladim senın en buyuk sorunun duzensız lık tı yoksa menulerin guzeldi bence sımdı masallah erken kalkmaya baslamissın bırde gece uyumaynca odem oluyor Insan en iyisi herseyi zamanında yapmak ben 8 den once kalkamyorum ama yinede gec sayılmaz

Aynen balım duzensizlikten verim almam zor oluyodu ama artik hersey guzel olcak hepimiz icin INŞALLAH yaz kuzum ya birakma beniii yazin hepimiz beraberce fitt olalim ;)

Iyi aksamlar
Yarım bardak greyfurt suyu
3 mil Leslie

Kahvaltı
1 has.yumurta
4 dılım sucuk
5 zeytın

1 kucuk elma

Öğle sonu gıbı
Fırında tum tavuk yaptım yag eklmeden
Bır but bıraz gogus ten yedım bıraz fazla gıbı yedım aslında
1 kase salata yagsiz

15.30 16 gıbı galıba
2 kasık kısır
1.5 kasık cevizli havuc Slata
1 dılım tam bılmedgm bal kabağı püre halinde ıcınde biskuvi cevız ustunde krema gıbı cok az bıse vardı

1 saatten fazla yuruyus
3 lt su ıcıldı

Iyi aksamlar
Yarım bardak greyfurt suyu
3 mil Leslie

Kahvaltı
1 has.yumurta
4 dılım sucuk
5 zeytın

1 kucuk elma

Öğle sonu gıbı
Fırında tum tavuk yaptım yag eklmeden
Bır but bıraz gogus ten yedım bıraz fazla gıbı yedım aslında
1 kase salata yagsiz

15.30 16 gıbı galıba
2 kasık kısır
1.5 kasık cevizli havuc Slata
1 dılım tam bılmedgm bal kabağı püre halinde ıcınde biskuvi cevız ustunde krema gıbı cok az bıse vardı

1 saatten fazla yuruyus
3 lt su ıcıldı
Kuzum benim guzel kabak tatlisi birazcık ciss gerisi super ;)

Canım su kısırı bolum fazla oldu bılıyorum anı bı misafir lige gıttım borekleri cıkar kısır o azalt ancak boyle atlattım bilseydim gidecegimı yemek yemezdim barı

Back
X