Diyetsiz kalıcı zayıflama günlüğüm :)

17:30

2 kaşık pirinc pilavi
taze fasulye
4 5 üzüm
az antep fıstığı

arkadaşlar her lokmanin tadini cikararak yiyin önünuzden kaciracaklarmis gibi yemeyin inanin bana cok etkili...

Aslında bu fikir nerden aklınıza geldi bilmiyorum bende çok kiloluydum ama sonra boyuma verdim size anlatmak istiyorum . Ben 19 yaşındayım . 1.72 boyum ve 75 kiloyum ama kilomun yarısı bacaklarımda ve can simitlerimdeydi . ben kuaför ve güzelik uzmanıyım hergün sınavlar iş stresleri seminerler derken kendimi ihmal etmiştim ben klinikte işe başladığım zaman beni zayıflama bölümüne aldılar bazı zengin bayanlar aletlerle zayıflıyordu çalıştığım yerde kuzenim drdu bana çok kızıyordu ben umursamıyordum işte ne varki yicem yemekler çok güzel biliyorsunuz heleki adet dönemlerinde tatlı krizleri vs vs neyse benim birgün kafama dang etti aynaya bakamıyordum. geçtim. internetin başına araştırmaya başladım. işte herkes yok çaylarla yok haplarla kilo veriyordu ama hapların 100&100 ölüme yol açıyor. Bende kendime şart ve disiplin koydum her sabah 5.20 gece kalkıp kendime yürümek için mesafe koydum. Pazargünleri hariç hergün birbuçuk saat yürüyüş yapıyordum. Sabah kahvaltımı düzensiz yapıyordum ama oluyordu yani bazen yiyip bazen yemiyordum . Aburcubur ve tatlı yemeyi kestim . Ekmeği kestim . Babam şeker hastası olduğu için yemeklerde değişti öğlen yemeğimi 12 yi geçmezdi sabah yemeğim 6:30 geçmezdi öğleden sonra yemek yemezdim ondan sonra akşam bazem meyve yerdim. Neskafe çay asitli içeceklerle aram pek yoktur. Bir tartıldım 2 ayda 75 kilodan 64 kiloya düştüm sonra amelyat oldum kiloları geri aldım yeni yeni toparlanıyorum işe başlar başlamaz tekrar vericem eğer birşey yapıcaksan ya tam yapıcaksın yada hiç yapmıcaksın ben size güveniyorum siz yaparsınız ve yanınızdayım umrarım istediğiniz kiloya verirsini :) :*

C Ceren_cc öncelikle desteğin için çok teşekkür ediyorum. Inşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız.
Ne güzel kilo vermişsin. Yine verirsin. Metabolizman yaşın gereği hızlı bunun keyfini çıkar. Ye gez eğlen. Sakın pasif kalma.. Arada birde yasemin soysalın videolarına bakabilirsin. Biz onu uyguluyoruz.

Merhaba bende katılabilir miyim defalarca diyet yaptım ama bir türlü dayanAmayıp bozdum acilen zayifzayıflamam lazim

Hoşgeldin A atlasirmak :)
Nişanlısın galiba. Hayırlı olsun. Düğün ne zaman? Kaç kilosun?
Evet nisanliyim vede çok teşekkür ederim söz kesilmesi ve büyük tatlım oldu ekim ayında hayırlısıyla inşallah büyük nişanım ve 22 ocakta da hayırlısıyla inşallah düğünümüz olacak ekim ayında giyeceğim nişan kıyametini tuttuk evimizi de tuttuk çok şükür hatta konu açmıştım evimizi de tuttuk çok şükür diye böyle ışte 21 yaşındayım 81 kıloyum

Çok güzel canım.. Allah mesud etsin.Kilolarımız yakınmış :)
Ama senin metabolizma n çok daha hızlıdır. Bizim farklı bir yöntemimiz var. Zaman buldukça geçmişi oku canım.
Çok kolay bir yöntem bence

Metabolizmam çok yavaş 3 güne bir yapıyorum büyük abdestimi çok yiyorum evet ama sindiremedigimden de kilo yapıyor dur diyede düşünüyorum

arkadaşlar ben sınava hazırlanıyorum ve internet beni engelliyor o yüzden bir süre nete giremeyeceğim ama yediklerimi hep not edeceğim girdiğimde de fotografını çekip sayfaların burda paylaşırım :)

size güveniyorum yazdıklarınızı okudum çoook iyi gidiyorsunuz maaşallah :)

oldu mu ama şimdi

Teşşekür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…