- 17 Ağustos 2016
- 394
- 466
- 18
- 37
- Konu Sahibi sarahsarah
-
Dkz | (Bşlgç) | (1.hft) | (2.hft) | (3.hft) | (4.hft) |
Nemesis | 84.4 | . | . | . | . |
sarahsarah | 104.9 | . | . | . | . |
cranial | 67 | . | . | . | . |
poliyana | 83 | . | . | . | . |
canim kesinlikle inceldigimi hafifledigimi hissediyorum muhtesem bir duygu :))Kızlar yarın tartı günü sizde gözle görülür değişim var mı?
Açlık durumun kaçtan kaça oldu17:30
2 kaşık pirinc pilavi
taze fasulye
4 5 üzüm
az antep fıstığı
arkadaşlar her lokmanin tadini cikararak yiyin önünuzden kaciracaklarmis gibi yemeyin inanin bana cok etkili...
pardon unutmusum canim ac gibiden toka:)Açlık durumun kaçtan kaça oldu
Bilmiyorum bende merak ediyorum.pardon unutmusum canim ac gibiden toka:)
bu arada sarah nerde acaba ???
Merhaba bende katılabilir miyim defalarca diyet yaptım ama bir türlü dayanAmayıp bozdum acilen zayifzayıflamam lazimmerhabalar
Ben 27 yaşındayım 168 cm boyunda ve 105-106 kilo civarındayım.
Ozan tunçer in kitaplarını okudum ve onları uygulama düşüncesiye bir serüvene başlıyorum.Burda her gün ne yediğimi ve yemeklerle, yediklerimle ilgili ,süreçle ilgili neler yaşayıp hissettiğimi paylaşacağım.
Bugün not etmedim yediklerimi yarın itibariyle not edip paylaşacağım.Bu sayfayı açmak için de yarını bekleyemedim:) bana katılmak isteyen vardır belki diye:)
Ama kimse olmasa da ben burdayım inşallah 58 kg olana kadar devam edeceğim.:)
Hoşgeldin A atlasirmak :)Merhaba bende katılabilir miyim defalarca diyet yaptım ama bir türlü dayanAmayıp bozdum acilen zayifzayıflamam lazim
Evet nisanliyim vede çok teşekkür ederim söz kesilmesi ve büyük tatlım oldu ekim ayında hayırlısıyla inşallah büyük nişanım ve 22 ocakta da hayırlısıyla inşallah düğünümüz olacak
Çok güzel canım.. Allah mesud etsin.Kilolarımız yakınmış :)Evet nisanliyim vede çok teşekkür ederim söz kesilmesi ve büyük tatlım oldu ekim ayında hayırlısıyla inşallah büyük nişanım ve 22 ocakta da hayırlısıyla inşallah düğünümüz olacakekim ayında giyeceğim nişan kıyametini tuttuk evimizi de tuttuk çok şükür hatta konu açmıştım evimizi de tuttuk çok şükür diye böyle ışte 21 yaşındayım 81 kıloyum
Metabolizmam çok yavaş 3 güne bir yapıyorum büyük abdestimi çok yiyorum evet ama sindiremedigimden de kilo yapıyor dur diyede düşünüyorumÇok güzel canım.. Allah mesud etsin.Kilolarımız yakınmış :)
Ama senin metabolizma n çok daha hızlıdır. Bizim farklı bir yöntemimiz var. Zaman buldukça geçmişi oku canım.
Çok kolay bir yöntem bence
Metabolizmam çok yavaş 3 güne bir yapıyorum büyük abdestimi çok yiyorum evet ama sindiremedigimden de kilo yapıyor dur diyede düşünüyorum
oldu mu ama şimdiarkadaşlar ben sınava hazırlanıyorum ve internet beni engelliyor o yüzden bir süre nete giremeyeceğim ama yediklerimi hep not edeceğim girdiğimde de fotografını çekip sayfaların burda paylaşırım :)
size güveniyorum yazdıklarınızı okudum çoook iyi gidiyorsunuz maaşallah :)
Teşşekür ederim :)C Ceren_cc öncelikle desteğin için çok teşekkür ediyorum. Inşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız.
Ne güzel kilo vermişsin. Yine verirsin. Metabolizman yaşın gereği hızlı bunun keyfini çıkar. Ye gez eğlen. Sakın pasif kalma.. Arada birde yasemin soysalın videolarına bakabilirsin. Biz onu uyguluyoruz.
oldu mu ama şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?