- 17 Ağustos 2016
- 394
- 466
- 18
- 37
- Konu Sahibi sarahsarah
-
Evet :)çok sessizleşti burası :)
iyi yapmışsın canim :)(Midemi dinlemedim canım kendimi dışarı attım. Şimdi geldim :))
Birazdan yiyecem. Tam 2.5 saat erteledim
canim fikrin cok güzel ben iki öğün yedigimde acikmis oluyorum evet ama böyle elde olmayan durumlarda cok öğün yiyince en azindan .1 öğünde ac olmayi hedeflemek güzelbeni düşündüğünüz için çooook teşekkür ederim.
iyiyim çook şşükür bugün yepyeni taptaze bir gün.dün yaşadığım şeyi bir günde atlattığım için çook menunum.
zaten hedefim şu benim.günde 3 öğün yiyorsam 1 tanesini acıkmayla yemek şimidilik hedefim bu sonra 2 tanesini sonra hepsini...yavaş yavaş...:)
İyi gidiyorsun yalnız 2muz yeyip nötrden nötr olduğuna emin misin :)merhaba canlarim disardaydim hep giremedim
sabah 6
1 muz nötrden tok gibi
saat 9
1 pogaca ayran actan tok
saat 12
hamburger patates ayran notrden tok
saat 5
2 muz notrden notr
saat 8
et ekmek salata notrden tok
ne ilginc bir aclik skalasi oldu :)))
kızlar dışarıda olunca çokyedim ya ama davul gibi sisirmedim mideyi
Bugün canım yürüyüş istedi. Evdeydim evin içinde 1250adım attım. 1km oluyormuş.iyi yapmışsın canim :)(
jillian yaptin mi bugün
Merhaba canim :)
Seninle birlikte ilerlemek istiyorum ben de yine..
22 yaşında bi üniversite öğrencisiyim. 157 boyumla 64,2 kg idim 4 ay önce.. Yaklaşık 1,5 ay düzenli beslenme ve sporla 58,6ya kadar düştüm. Haziran ortası gibi ipin ucunu kaçırdım ve kendimi abur cuburların içinde buldum. Sporumu da bıraktım. Düzenimi tekrar kazanmak istiyorum. Şu an korkudan tartılamıyorum bile ama korkunun ecele faydası yok2017'ye ideal vücut ölçüleriyle girmek istiyorum artık, hadi birlikte hedefimize ulaşalım
Merhaba canim :)
Seninle birlikte ilerlemek istiyorum ben de yine..
22 yaşında bi üniversite öğrencisiyim. 157 boyumla 64,2 kg idim 4 ay önce.. Yaklaşık 1,5 ay düzenli beslenme ve sporla 58,6ya kadar düştüm. Haziran ortası gibi ipin ucunu kaçırdım ve kendimi abur cuburların içinde buldum. Sporumu da bıraktım. Düzenimi tekrar kazanmak istiyorum. Şu an korkudan tartılamıyorum bile ama korkunun ecele faydası yok2017'ye ideal vücut ölçüleriyle girmek istiyorum artık, hadi birlikte hedefimize ulaşalım
Ben acıktım içimdeki ses tavuk istedi mutfaktayım. :)
Sen napıyosun?
Ben böyle yapmıyordum. Böyle yaparsak midemiz küçülür süper olur..2 KEZ ACIKMA ALIŞTIRMASI YAPIYORUM. ACIKMAMI SADECE 2 KEZ BEKLETİYORUM!
“Zayıflamak”... sayfa 113-114
... Acıkmamı ilk hissetmeye başladığımda... hemen yemek yerine “bekletiyorum”. Ya iyi öğrenemez, yeterince gözlemleyemez de başka şeylerle karıştırırsam, kaygısıyla 2 kez karnımın ilk belirtileri verdiğinde yemeğe yönelmek yerine... biraz bekliyorum. Kendimi yıpratmak niyetinde değilim. Yarım saatten fazla sabretmeme gerek yok... yarım saat boyunca neler olup bittiğini, karnımda neler döndüğünü... bedenimi ve kendimi dikkatlice dinliyorum...
[alıntı]
ben de yapamadım ya ama üzüldüm yapamadigima simdiden degisiklik goruyodum sankiİyi gidiyorsun yalnız 2muz yeyip nötrden nötr olduğuna emin misin :)
ozan tuncer diyodu ki acikmadan basladiginiz bir yemekte doydugunuzu hissetmezsiniz sanirim onu kanitlamis oldum :)
Bugün canım yürüyüş istedi. Evdeydim evin içinde 1250adım attım. 1km oluyormuş.
ama ozan tuncer bunu sadece acligimizi ogrenene kadar yapmamizi istiyor canimBen böyle yapmıyordum. Böyle yaparsak midemiz küçülür süper olur..
Sabır..Sabır..Sabır..
afiyet olsun canım aclik skalasina gore cok tok civarlarinda fazla dolanmayin diyor bir dahakine ona göre ayarlarsin :)saat 23:00
4 tane top patlamış mısır(marketlerde satılan)
çeyrek bardak kola
1 tane gofret
1 külah dondurma
annem market alışverişi yapmış hepsinden tattım biraz fazla tatım sanırım ama olsun bugün çok güzel geçti.
açlık seviyem 7 idi -çok tok
Olur öyle.insan herzaman aynı psikolojidesaat 23:00
4 tane top patlamış mısır(marketlerde satılan)
çeyrek bardak kola
1 tane gofret
1 külah dondurma
annem market alışverişi yapmış hepsinden tattım biraz fazla tatım sanırım ama olsun bugün çok güzel geçti.
açlık seviyem 7 idi -çok tok
Evet kızçeler saat yedi gibi sahanda yumurta zeytin pekmez suaçlık seviyem:3 aç
Saat:00 ve acıktım ;( gittim 1 zeytin attım ağzıma su içtim ama aç gibi hissediyorum bir yarım saat bekliyimama ya bi yandan düşünüyorum uyumama yakın aç yatim gerçekten acıksam bile ;(
Yok rahatsız etmiyor ama şimdi yedim diyelim harekette etmicem kilo yapmasından tırstım hani diyorlar ya gece yarısı yemeyin diye ;( açlık seviyem midem kazınıyor ;(saat sıırı yok gecenin yarısında bile yiyebilirsin ama dolu mideyle uyumak rahatsız ediyorsa yeme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?