Diyetsiz kalıcı zayıflama günlüğüm :)

merhaba canlarim disardaydim hep giremedim

sabah 6
1 muz nötrden tok gibi
saat 9
1 pogaca ayran actan tok
saat 12
hamburger patates ayran notrden tok
saat 5
2 muz notrden notr
saat 8
et ekmek salata notrden tok

ne ilginc bir aclik skalasi oldu :)))

kızlar dışarıda olunca çokyedim ya ama davul gibi sisirmedim mideyi

canim fikrin cok güzel ben iki öğün yedigimde acikmis oluyorum evet ama böyle elde olmayan durumlarda cok öğün yiyince en azindan .1 öğünde ac olmayi hedeflemek güzel

Merhaba canim :)
Seninle birlikte ilerlemek istiyorum ben de yine..
22 yaşında bi üniversite öğrencisiyim. 157 boyumla 64,2 kg idim 4 ay önce.. Yaklaşık 1,5 ay düzenli beslenme ve sporla 58,6ya kadar düştüm. Haziran ortası gibi ipin ucunu kaçırdım ve kendimi abur cuburların içinde buldum. Sporumu da bıraktım. Düzenimi tekrar kazanmak istiyorum. Şu an korkudan tartılamıyorum bile ama korkunun ecele faydası yok 2017'ye ideal vücut ölçüleriyle girmek istiyorum artık, hadi birlikte hedefimize ulaşalım

İyi gidiyorsun yalnız 2muz yeyip nötrden nötr olduğuna emin misin :)
iyi yapmışsın canim :)(

jillian yaptin mi bugün
Bugün canım yürüyüş istedi. Evdeydim evin içinde 1250adım attım. 1km oluyormuş.

merhabaa
hoşgeldin :)

daha önceki sayfalarda videolar var onları izlemeni kesinlikle tavsiye ederim.ayrıca ben ozan tunçer ve yasemin soysal ın kitaplarını okudum ordakileri uygulamaya çalışıyorum.

bir site var kitapları ordan çok ucuza alabilirsin emin ol onlar çok şey katacak sana:)

http://www.nadirkitap.com/kitapara_sonuc.php?kelime=yasemin+soysal
http://www.nadirkitap.com/kitapara_sonuc.php?kelime=ozan+tun%E7er
http://www.nadirkitap.com/kitapara_sonuc.php?kelime=geneen+roth

burda her öğün yediklerimizi yazıyoruz bir reçete yok kısıtlama yok istersen her öğün abur cubur da yiyebilirsin tek şart var acıktığında yiyeceksin.bir açlık tokluk skalamız var geçmiş sayfalarda bulabilirsin ona göre derecelendiriyoruz açlığımızı.

2 KEZ ACIKMA ALIŞTIRMASI YAPIYORUM. ACIKMAMI SADECE 2 KEZ BEKLETİYORUM!
“Zayıflamak”... sayfa 113-114

... Acıkmamı ilk hissetmeye başladığımda... hemen yemek yerine “bekletiyorum”. Ya iyi öğrenemez, yeterince gözlemleyemez de başka şeylerle karıştırırsam, kaygısıyla 2 kez karnımın ilk belirtileri verdiğinde yemeğe yönelmek yerine... biraz bekliyorum. Kendimi yıpratmak niyetinde değilim. Yarım saatten fazla sabretmeme gerek yok... yarım saat boyunca neler olup bittiğini, karnımda neler döndüğünü... bedenimi ve kendimi dikkatlice dinliyorum...
[alıntı]

Ben böyle yapmıyordum. Böyle yaparsak midemiz küçülür süper olur..
Sabır..Sabır..Sabır..

ben de yapamadım ya ama üzüldüm yapamadigima simdiden degisiklik goruyodum sanki
Ben böyle yapmıyordum. Böyle yaparsak midemiz küçülür süper olur..
Sabır..Sabır..Sabır..
ama ozan tuncer bunu sadece acligimizi ogrenene kadar yapmamizi istiyor canim

saat 23:00

4 tane top patlamış mısır(marketlerde satılan)
çeyrek bardak kola
1 tane gofret
1 külah dondurma

annem market alışverişi yapmış hepsinden tattım biraz fazla tatım sanırım ama olsun bugün çok güzel geçti.

açlık seviyem 7 idi -çok tok

afiyet olsun canım aclik skalasina gore cok tok civarlarinda fazla dolanmayin diyor bir dahakine ona göre ayarlarsin :)

Olur öyle.insan herzaman aynı psikolojide
kalamaz. İradenin kuvvetli olacağı zamanlar yakın

Evet kızçeler saat yedi gibi sahanda yumurta zeytin pekmez su açlık seviyem:3 aç
Saat:00 ve acıktım ;( gittim 1 zeytin attım ağzıma su içtim ama aç gibi hissediyorum bir yarım saat bekliyim ama ya bi yandan düşünüyorum uyumama yakın aç yatim gerçekten acıksam bile ;(

saat sıırı yok gecenin yarısında bile yiyebilirsin ama dolu mideyle uyumak rahatsız ediyorsa yeme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…