Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında geçen haftalar on on iki falan içiodum iki gündür altı içtim ama toparlıcam merak etme inşallah ne direktim yoğurt kürü etkili çünkü geçen hafta bir kilo üç yüz gram vermiştim tavsiye ederim ama midene dokunuyorsa yapma sakınKız 6 bardak su çok az değil mi. yoğurt küru ise yariyor mu peki sence . Bende bugün daha dikkatli olacağım. Bakalım
Bakalım bugün nolcakYa seninki
1.300 mu çok güzel bir sonuç.Aslında geçen haftalar on on iki falan içiodum iki gündür altı içtim ama toparlıcam merak etme inşallah ne direktim yoğurt kürü etkili çünkü geçen hafta bir kilo üç yüz gram vermiştim tavsiye ederim ama midene dokunuyorsa yapma sakın
İki haftam kalmış ama nedeyse iki Aydır veremedim iki haftada mı vericem ocağın sonuna kadardı tam 13 gün var on üç gün de 4 kilo verilir mi yaa demin kustum tok karnıma su içtim çok kötü kustum napıcam ben diyet yapma m lazımO o sen verirsin canım ya. 3 . 700 ne ki.
Canım bildiğim kadar ile şok diyetler çok çabuk geri kilo aldırıyor. Eşinden 3 hafta daha iste bence. Yaparsın sen. Bence böyle ağır diyet yapacağına daha esnek yapsan kilo verirsin zaten . bir ayda 3 4 gider diye düşünüyorum.3 Günde 5 Kilo Verdiren Diyet Listesi
1. GÜN
Sabah
Haşlanmış patates ( 1 adet )
Yoğurt ( 1 kase )
Öğle
Haşlanmış patates ( 2 adet )
Yoğurt ( 1 kase )
Akşam
Yoğurt ( 2 kase )
2. GÜN
Sabah
Yoğurt ( 1 kase )
Öğle
Haşlanmış patates ( 2 adet )
Yoğurt ( 1 kase )
Akşam
Haşlama patates ( 1 adet )
Yoğurt ( 1 kase )
3. GÜN
Sabah
Öğle
Yoğurt ( 1 kase )
Akşam
Yoğurt ( 1 kase )
üç gün dayansammmm
İnşallah. Verirsin canım.13 günde vermem lazım sınırsız ymk falan yok gorceksin üç günde ölmem die düşünüyorum
Kustum derken ne demek istedin bilerek mi kustun12 ocak sekiz bardak su kustum ve yoğurt kürü yapıp yatçam
Bugün başladım ve on sekiz günde üç sekizyüz vericem diyetsiz de olur ama zaman az diyet yapıyorumBöyle nasıl vereceksin ki. 18 gün var daha 5 günde 1 kilo versen yine gider. Bence sağlıksız beslenmeyi bırak. Tıka basa yeme . nasıl zayıflayaçaksin o zaman
Aynen ben şöyle bi teknik geliştirdim aç kalmamaya çalışıyorum ama gerçi kalıyorum hihi arada bi meyve falan ben sabahtan akşama kadar neyi saat kaçta yediysem yazıyorum önümü görmek içinBende bir hafta dir aynı kilo da yim . demekki her istediğini yeyince olmuyor. Bende diyete giriyorum bugün.