Ukrayna idi galiba
Türkler oralı kızlar ile konuşuyormuş işte çok şıksınız vs diye
Kadın ama demiş biz evde eşofman giyeriz kapıdan girince Türk kadınları gibi takılmayız demiş
Dizi izleyen herkes Türk kadınlarını Bihter ziyagil sanıyor
bitter adımızı kötü çıkardı
tunik-tayt takımları benim vazgeçilmezim evde.. ya da polar eşofman takımları ama ben evde pijama ile gezsem depresyona girerim yahu.. yataktan kalktığım şeyle gezmeyi bırak çocukları bile gezdirmiyorum
Ben de sizin gibiydim. Kendine bakmayan insanları sevmezdim. Çok bakımlıydım hem işim gereği hem de yapı olarak. Ne zaman bebeğim oldu saçımı bile taramaya fırsat bulamaz oldum. Bunalıma girdim. Hamilelik , emzirme derken çok kilo aldım. Şimdi biraz daha iyiyim. Umutluyum en azından bu günlerin geçeceğine dair.Bekara gerçekten karı boşamak kolay.evlenmeden önce kıyasıya eleştirirdim kendine bakmayanlari.ha hicbirzaman çok süslü biri değildim ama evlenince kendimi iyi taşıyacağımi sanırdım.kendime bir bakıyorum hep evde pijama giyiyorum.giyinik pantolona falan oturunca dinlenemiyorum.sonra üzülüyorum.eee bir pijama dizi çıkmadan ne kadar gider ki...tayt belki olabilir oda kilom dan dolayı acaba kötü mu durur ,durur galiba bu bakımsızlık nereye gider bilmiyorum. Sizde durum nedir arkadaşlar evde nasıl giyinirsiniz ne yaparsiniz
bitter adımızı kötü çıkardı
tunik-tayt takımları benim vazgeçilmezim evde.. ya da polar eşofman takımları ama ben evde pijama ile gezsem depresyona girerim yahu.. yataktan kalktığım şeyle gezmeyi bırak çocukları bile gezdirmiyorum
Amaaann hep biz mi güzel olmak zorundayız, kocalar takım elbiseyle mi dolaşıyor evde sankiBekara gerçekten karı boşamak kolay.evlenmeden önce kıyasıya eleştirirdim kendine bakmayanlari.ha hicbirzaman çok süslü biri değildim ama evlenince kendimi iyi taşıyacağımi sanırdım.kendime bir bakıyorum hep evde pijama giyiyorum.giyinik pantolona falan oturunca dinlenemiyorum.sonra üzülüyorum.eee bir pijama dizi çıkmadan ne kadar gider ki...tayt belki olabilir oda kilom dan dolayı acaba kötü mu durur ,durur galiba bu bakımsızlık nereye gider bilmiyorum. Sizde durum nedir arkadaşlar evde nasıl giyinirsiniz ne yaparsiniz
Yatakta giyilen pijamanın yatak dışında giyilmesine ben de karşıyım, evin içinde dolaşılan pijama yatağa girerken değiştirilmeli ve yatarken kullanılan pijama giyilmeli benceBen küçükken yataktan kalkar, yüzümü yıkar pijamami çıkarıp katlayıp yastığın altına koyardım. Annem öyle öğretmişti. Hala alışkanlık devam ediyor. Bi tek yastık altı yapmıyorum artık. Çocuğum olursa da öyle öğretirim herhalde.
Pijama uyku kiyafetidir benim için. Yatak harici giyilmez. Hasta hisseder insan kendini öyle bütün gün pijamayla.
8 yildan sonra ilkkez üstüme yapışan siyah bir tayt ve dekolteli bir kazak aldim hemde kiloma rağmen:) bu benim için milatBekara gerçekten karı boşamak kolay.evlenmeden önce kıyasıya eleştirirdim kendine bakmayanlari.ha hicbirzaman çok süslü biri değildim ama evlenince kendimi iyi taşıyacağımi sanırdım.kendime bir bakıyorum hep evde pijama giyiyorum.giyinik pantolona falan oturunca dinlenemiyorum.sonra üzülüyorum.eee bir pijama dizi çıkmadan ne kadar gider ki...tayt belki olabilir oda kilom dan dolayı acaba kötü mu durur ,durur galiba bu bakımsızlık nereye gider bilmiyorum. Sizde durum nedir arkadaşlar evde nasıl giyinirsiniz ne yaparsiniz
Tavsiyelerinizi bekliyorumBaşlığa bayıldım önceliklebenim de ilk işim eve gelince pijamalarımı çekmek ama artık pijama konusunda kendimi öyle geliştirdim ki pijamayla da kendimi iyi hissedebiliyorum. Bakımlı ve pijamalı olabiliriz bence
Yatakta giyilen pijamanın yatak dışında giyilmesine ben de karşıyım, evin içinde dolaşılan pijama yatağa girerken değiştirilmeli ve yatarken kullanılan pijama giyilmeli bence
+1Değiştiriliyorsa neden göze daha çok hitap eden düzgün temiz bişey giyinmek yerine pijama giyilsin ki?
elbette, illa pijama değil de en rahat hissettiği kıyafeti giymeli insan ama illa pijamayla rahat ediyorsa yatak dışında giydiği biraz daha ev kıyafeti görüntüsünde olmalı ve yatağa girmeden önce değiştirilmeliDeğiştiriliyorsa neden göze daha çok hitap eden düzgün temiz bişey giyinmek yerine pijama giyilsin ki?
Bende öyleyim:)matruskahekpost: 49368087 .!.:Kiz sen beni gor birde hava soguk oldugundan simdi taytlarimi iclik niyetine picamalarimin altindan giyiyorum uzerine corap + patik yapiyorum. Picamalarimda hic estetik degil yani esimin dolabindan aşırdıgım giymedigi esofmanlari kullaniyorum. Hic seksi gorunmedigime eminim bu sekilde ama herifim boylede seviyor. ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?