Dizi çıkmış pijama

Ayıcıklı polar pıjamam ayagımda kalplı pofidikler sacımı genelde duzlestırıp tepeden toplarım makyaj cok sevmıyo esım bende evde pek yapmıyorum oda gelir işten giyer pıjamaları takılırız rahat rahat....

bitter adımızı kötü çıkardı

tunik-tayt takımları benim vazgeçilmezim evde.. ya da polar eşofman takımları ama ben evde pijama ile gezsem depresyona girerim yahu.. yataktan kalktığım şeyle gezmeyi bırak çocukları bile gezdirmiyorum

Ben de sevmem yatak kıyafeti ile dolanmayı ama eşime hala öğretemedim

O bana senin ara sıcakların var der ev giysileri için

Tayt,body.. bazen ince pijama gibi ama dar falan :) saçımı toplarım daha rahat oluyor.

Ben de sizin gibiydim. Kendine bakmayan insanları sevmezdim. Çok bakımlıydım hem işim gereği hem de yapı olarak. Ne zaman bebeğim oldu saçımı bile taramaya fırsat bulamaz oldum. Bunalıma girdim. Hamilelik , emzirme derken çok kilo aldım. Şimdi biraz daha iyiyim. Umutluyum en azından bu günlerin geçeceğine dair.

bende evde rahat gıyerım
ama catkapı misafir gelebilir tadında da dikkat ederım

Ben küçükken yataktan kalkar, yüzümü yıkar pijamami çıkarıp katlayıp yastığın altına koyardım. Annem öyle öğretmişti. Hala alışkanlık devam ediyor. Bi tek yastık altı yapmıyorum artık. Çocuğum olursa da öyle öğretirim herhalde.

Pijama uyku kiyafetidir benim için. Yatak harici giyilmez. Hasta hisseder insan kendini öyle bütün gün pijamayla.

Amaaann hep biz mi güzel olmak zorundayız, kocalar takım elbiseyle mi dolaşıyor evde sanki insan evinde rahat olmayacaksa evin ne anlamı var

Yatakta giyilen pijamanın yatak dışında giyilmesine ben de karşıyım, evin içinde dolaşılan pijama yatağa girerken değiştirilmeli ve yatarken kullanılan pijama giyilmeli bence

Bence kendinizi hem bakımlı hem de rahat hissetmek istiyorsanız evde saten pijama ve gecelik giyin.

8 yildan sonra ilkkez üstüme yapışan siyah bir tayt ve dekolteli bir kazak aldim hemde kiloma rağmen:) bu benim için milat

Son düzenleme:
Tavsiyelerinizi bekliyorum

Yatakta giyilen pijamanın yatak dışında giyilmesine ben de karşıyım, evin içinde dolaşılan pijama yatağa girerken değiştirilmeli ve yatarken kullanılan pijama giyilmeli bence

Değiştiriliyorsa neden göze daha çok hitap eden düzgün temiz bişey giyinmek yerine pijama giyilsin ki?

Herkeste bu sorun var sanirim. Ben bazen oluyoki esimi sabah gecelikle yolluyorum, adam aksam geliyor ki ben hâlâ gecelikleyimbosver tatlim herzaman bakimli olursan herif kötü alisir. Arada yap ki tadi damaginda kalsin.

Ev hanimiyim. Evde pantolon falan giysem esim bile guler git pijama giy der. Evin kiyafeti ayridir disarinin kiyafeti ayri.

E zaten evde olunca elbet ugrasacak bir seyler oluyor, utu camasir temizlik bunlari zaten pantolonla yapacak halin yok dinlensen de pantolonla dinlenemezsin.
Evde pijamayla, taytla gezmek bakimsizlik demek degil ki. Temiz ol yeter bakim makyajdan suslu giyinmekten ziyade temizliktir bence

Değiştiriliyorsa neden göze daha çok hitap eden düzgün temiz bişey giyinmek yerine pijama giyilsin ki?
elbette, illa pijama değil de en rahat hissettiği kıyafeti giymeli insan ama illa pijamayla rahat ediyorsa yatak dışında giydiği biraz daha ev kıyafeti görüntüsünde olmalı ve yatağa girmeden önce değiştirilmeli

Kiz sen beni gor birde hava soguk oldugundan simdi taytlarimi iclik niyetine picamalarimin altindan giyiyorum uzerine corap + patik yapiyorum. Picamalarimda hic estetik degil yani esimin dolabindan aşırdıgım giymedigi esofmanlari kullaniyorum. Hic seksi gorunmedigime eminim bu sekilde ama herifim boylede seviyor. ☺

Bende öyleyim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…