- 14 Ağustos 2016
- 4.559
- 21.571
- 238
yatakta ayıcıklı çiçekli, böcekli tarzda giyilen pijamaları evin içinde dolaşırken giymeyi ben de sevmem, otururken daha sade, desensiz, eşofman görünümlü ince pijamalar var ya onlar daha iyi benceDeğiştiriliyorsa neden göze daha çok hitap eden düzgün temiz bişey giyinmek yerine pijama giyilsin ki?
Ben erkek olsam pijamayla beni karşılayan eşimin bana değil sadece dışarıya süslendiğini düşünürdüm.Sonra adam dışardaki mini etekli,fönlü kadınları beğenince onu suçluyorsunuz
Erkekler smokinli dolaşıyor evde zaten.
Evde donla dolaşan adamlar bile varken bir kadının hala bu şekilde çıkarımlar yapması ve nerdeyse aldatmalari buna bağlaması çok takdir edilesi geldi.
yatakta ayıcıklı çiçekli, böcekli tarzda giyilen pijamaları evin içinde dolaşırken giymeyi ben de sevmem, otururken daha sade, desensiz, eşofman görünümlü ince pijamalar var ya onlar daha iyi bence
Olur mu hiç bütün suç bizim ayicikli pijamalarimizin.Evde pijamayla karşılıyorum diye aldatacak adam ben Bihter Ziyagil gibi giyinsem de aldatır. Ona bakarsak, klişe olacak ama, Adriana Lima'nın aldatılması mümkün değildi ama aldatıldı. Aldatmak karşı tarafın kendi karakteriyle ilgili bir durum.
Erkekler smokinli dolaşıyor evde zaten.
Evde donla dolaşan adamlar bile varken bir kadının hala bu şekilde çıkarımlar yapması ve nerdeyse aldatmalari buna bağlaması çok takdir edilesi geldi.
Bekara gerçekten karı boşamak kolay.evlenmeden önce kıyasıya eleştirirdim kendine bakmayanlari.ha hicbirzaman çok süslü biri değildim ama evlenince kendimi iyi taşıyacağımi sanırdım.kendime bir bakıyorum hep evde pijama giyiyorum.giyinik pantolona falan oturunca dinlenemiyorum.sonra üzülüyorum.eee bir pijama dizi çıkmadan ne kadar gider ki...tayt belki olabilir oda kilom dan dolayı acaba kötü mu durur ,durur galiba bu bakımsızlık nereye gider bilmiyorum. Sizde durum nedir arkadaşlar evde nasıl giyinirsiniz ne yaparsiniz
Yorumunuzla yorumumun ilgisi yok aslında pek.orada vurgusu yapılan şey aldatilmayi hak ediyorsunuz durumuydu.Valla adam ne isterse onunla gezsin. Bunun aldatilmakla alakası olduğunu da düşünmüyorum. Kendime saygım ve iyi hissetmem için benim o pijamayı çıkarmam gerek yataktan çıkınca. Diğer türlü hasta ve bakımsız hissederim kendimi.
Yorumunuzla yorumumun ilgisi yok aslında pek.orada vurgusu yapılan şey aldatilmayi hak ediyorsunuz durumuydu.
Zaten bir üst mesajimda yatakta pijama evde tayt giydigimi söyledim.yattığım giysi ile dolaşmak bana pek temiz gelmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?