Dizi çıkmış pijama

Değiştiriliyorsa neden göze daha çok hitap eden düzgün temiz bişey giyinmek yerine pijama giyilsin ki?
yatakta ayıcıklı çiçekli, böcekli tarzda giyilen pijamaları evin içinde dolaşırken giymeyi ben de sevmem, otururken daha sade, desensiz, eşofman görünümlü ince pijamalar var ya onlar daha iyi bence

Ben kıyafetle rahat etmediğim için hiçbirşey giymiyorum şaka şaka genelde eşofman pijama ben böyle mutluyum ama eşim değil

Ben erkek olsam pijamayla beni karşılayan eşimin bana değil sadece dışarıya süslendiğini düşünürdüm.Sonra adam dışardaki mini etekli,fönlü kadınları beğenince onu suçluyorsunuz

Erkekler smokinli dolaşıyor evde zaten.

Evde donla dolaşan adamlar bile varken bir kadının hala bu şekilde çıkarımlar yapması ve nerdeyse aldatmalari buna bağlaması çok takdir edilesi geldi.

Dizi çıkmış pijama için KOCA KAÇIRAN PİJAMA derler bizim burda ama benim vazgeçilmezim evimde pijama:))arada tayt da giyerim ama pijama daha rahat benim için.
Ama evde bile koyunu giyen fönsüz durmayan arkadaşlarım da çok ama insan evinde rahat etmeli yaa

esim gelene kdr asırı salasım ne bulursam geciririm ustume esimin gelmesine yakın degistiririm genelde tayt ve etek giyeirm ustunede askılı birseyler ve makyaj yaparım

Evde donla dolaşan adamlar bile varken bir kadının hala bu şekilde çıkarımlar yapması ve nerdeyse aldatmalari buna bağlaması çok takdir edilesi geldi.

Evde pijamayla karşılıyorum diye aldatacak adam ben Bihter Ziyagil gibi giyinsem de aldatır. Ona bakarsak, klişe olacak ama, Adriana Lima'nın aldatılması mümkün değildi ama aldatıldı. Aldatmak karşı tarafın kendi karakteriyle ilgili bir durum.

yatakta ayıcıklı çiçekli, böcekli tarzda giyilen pijamaları evin içinde dolaşırken giymeyi ben de sevmem, otururken daha sade, desensiz, eşofman görünümlü ince pijamalar var ya onlar daha iyi bence

Yok ben anlayamam sanırım bunu. Pijama pijamadır ve yatakta giyilir. Yataktan çıkınca eşofman olur, tayt olur artık hangisi rahatsa ne istiyorsa insan onu giyer. Diğer türlüsü çok salmış bir görüntü veriyor bence. Ki ben yatakta giydiğim pijamada bile takıntılı bir insanım. O pijamanin dizleri çıkmayacak, rengi solmayacak, boyu kısalmayacak, üste oturacak, terketmeyecek falan filan. Kriterlerim çok katı bu konuda.

Pijama eşofman ama asla dizi çıkmış eskimiş ürün giymem. Tayt giyemiyorum çok sıcak tutuyor en icesi bile ve aşırı kaşındıroyor

Olur mu hiç bütün suç bizim ayicikli pijamalarimizin.

Onun yerine kirmizi,dantelli seksili bir gecelik giysek böyle olmaz

Valla adam ne isterse onunla gezsin. Bunun aldatilmakla alakası olduğunu da düşünmüyorum. Kendime saygım ve iyi hissetmem için benim o pijamayı çıkarmam gerek yataktan çıkınca. Diğer türlü hasta ve bakımsız hissederim kendimi.

Yatağa girdiği kıyafetle evde dolaşmam
Akşam yemeğinden sonra mutfakta işim bitince duşumu alırım. Eşofman,tayt, penye elbise gibi ev kıyafetlerim vardır onları giyerim, yatarkende gecelik ya da pijama. Saçımı tararım, parfümümü sıkarım, dişlerimi fırçalarım bunlar benim için önemli. Dökük saçık dolaşmamaya gayret ederim ama rahatlığımda önemlidir

Yorumunuzla yorumumun ilgisi yok aslında pek.orada vurgusu yapılan şey aldatilmayi hak ediyorsunuz durumuydu.

Zaten bir üst mesajimda yatakta pijama evde tayt giydigimi söyledim.yattığım giysi ile dolaşmak bana pek temiz gelmiyor.

Pijama değilde ev rahatliginda pantolonlar var ben onları giyerim üzerine de tisort tu mini hirkaydi neyse

Not :evli değilim ama aynada çok vakit geçiririm ve hep aynaya bakıp geçmeyi sevmem aynaya baktıkça bakmaliyim.

Ben yattığım altla evde de duruyorum ama üst pijamamı çıkarır penye ya da kazak giyerim biri gelirse ya da namaz kılcağım zaman ev eteği geçiririm tayt giyim diyorum ama kan dolaşımımı yavaşlatıyo gibi geliyo eşim bu konuda çok titiz yatakta ince pijama eviçinde kalın pijama işte takım elbise dışarda spor kıyafet gün içinde 4 kıyafet değiştiriyor yani özel giyinmek istersem özel giyinirim ama o zaman da çok istekli görünecekmişim gibi geliyor heran bakımlı olmak var da zor yahu dar giyinince uyarır eşim hoşuma gidiyor ama rahat ol evde falan aman nebiliyim

Bende eşim gelmeden önce makjayımı yapıyorum üzerimi giyiniyorum annemden öyle gördüm valla :) kendin için yap eşin için değil insan alışınca pijama sanki üstüne yapışıyor bi dönem bende öyleydim bide bol kıyafetle aldığın kiloyuda kapatmış oluyorsun ondan dolayı vazgeçtim

Pantolon dışında herşey ...Tayt,mevsim yazsa rahat elbiseler..Pijama değil de eşofman giyiyorum pantolon gibi duruyor zaten ..Bana göre pijama,uyku halinde değilken gündelik olarak giyilmemeli .Gereğinden fazla salaş bir görüntü teşkil ediyor ve ben annem dahi olsa yanımda sürekli öyle görmek istemem ki evli olunca daha bir özenli olmak lazım.Özen derken pijama seçiminden bahsediyorum

Ben de o mesaja karşı çıkmak adına yazmıştım ama neyse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…