- 9 Mart 2009
- 884
- 5.490
- 138
Başaramıyoruz !çocukla ne mümkün dana gibi oldular gizli saklı yapıyoz işte birşeyler ,zaten üstsüzü makbulYaa evli arkadaşlarım!
Ablalarım, kardeşlerim
Hadi yazın tamam da kışın evde seksapelli olmayı nasıl başarıyorsunuz?
Yaa evli arkadaşlarım!
Ablalarım, kardeşlerim
Hadi yazın tamam da kışın evde seksapelli olmayı nasıl başarıyorsunuz?
Hahaha üstsüz tamam da o bi tek yatakta, ya geri kalan alanda? Sağ ol güldürdün kız beniiipapatya_sever
Ben de sürekli demedim zaten Bayanin vino veritas sadece akşamları yatak dışında hani evde sürekli kardan adam gibi oturmak yerine ara sıra da olsa kalın ve seksi ne giyilebilir diye sordum. Yazın saten gecelikler okey de kışın ne olabilir bilemediğimden danışmak istedim.
Ben ne evde otururken nede yatarken pijama sevmiyorum ben taytcilardanim ustune tunik giy sık ve rahat ustune kisa tisort giy sık rahat ve seksi cok amacli yanierkeklerinde boyle konulari varmi acep evde nasil seksi olurum diye mesela
Ilerleyen zamanlarda cikaricam deseydinBen geçen gün sabah pantolon giydim adam diyo böylemi durcan evde
Vaaauuuvv gençlik ateşi işte ,evlen senYaz kış farketmez hep şort giyiyorum.
Özel günlerimde tayt.
Üstünede dar askılı.
Kış şartlarını üzerine hırka giyerek oluşturuyorum
Evli değilim bunu da eklemiş oldum
Benimde çocuk soruyor anne ayakkabımı montumu giyeyim mi bir yere gidiyoruz galiba diyor alışkın değilBen geçen gün sabah pantolon giydim adam diyo böylemi durcan evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?