Dizi çıkmış pijama

Bi taytım var bilindik bi markanın, arkadaş satıyodu kıramadım istemsiz bişekilde aldım, hatta 35 lira verince içim gitmişti, bi tayt okadar edermi diye..kot'a benziyor tipi, okadar övdüki şoyle böyle, işte termal kışın üşütmez, yazın yakmaz falan filan..

Yazın bikez giydim geberecektim içinde, hiç rahat edemedim çok sıktı, yaktı resmen.

Ama gel görki 2 aydır bitek yıkamak için çıkarıyorum,ondan baska şey giyinmiyorum, onunda dizi çıkcak yakında, üzerimde paralandı resmen.

Benimki diyor yapıştı, kazıyarak çıkarcaz yakında diye :))

Tayt candır, polar pijama da aynı şekilde favorim

Ben bekarken annem.hic giydirmedi bize. Simdi cocuklarima öyle. Annem bakiyor. Sabah olunca pantolon bluz giydiriyor.
Ben de disarida kumas pantolon , etek, tunik, gömlek.
Evde kot , kadife pantolon kazak

Ben bekarken annem.hic giydirmedi bize. Simdi cocuklarima öyle. Annem bakiyor. Sabah olunca pantolon bluz giydiriyor.
Ben de disarida kumas pantolon , etek, tunik, gömlek.
Evde kot , kadife pantolon kazak

Şuan bu yazıyı altımda kot, üstümde kazakla salonumda otururken okuyorum
Benim ev keyfim gecelik yada iç çamaşırları ile dolaşmak. Bu sene çoook üşüyorum diye polar pijama yada tayt giyiyorum bazen. En sevdiğim de koca kazağı, onu üstüme atıp dolanıyorum rahat rahat.

Pijama değilde güzel düzgün eşofman ve bluz giyerim .kışsa muhakkak örgü ceket üstüne üşüyorum çünkü ,ayağıma da örgü babet oh hem sıcak hem rahat .eşim gelmeden ceketi çıkarırım paspal görünüyor onunla çünkü o gelince Of ev soğudu der geri giyerim öyle takılıyorum işte genel anlamda deprem olsa yangın çıksa aşağıya inebilecek modda olmaya dikkat ederim

Yaa evli arkadaşlarım!
Ablalarım, kardeşlerim

Hadi yazın tamam da kışın evde seksapelli olmayı nasıl başarıyorsunuz?

Yaa evli arkadaşlarım!
Ablalarım, kardeşlerim

Hadi yazın tamam da kışın evde seksapelli olmayı nasıl başarıyorsunuz?

Ev burası yahu, podyum değil. Sürekli seksi kıyafetlerle mini eteklerle dolaşmıyoruz. Her dakika da sevişmiyor ya da sevişme modunda beylerimizi etkilemeye çalışmıyoruz.
Temiz, düzgün kıyafet giyinmek, saçın başın derli toplu olması yeterli. Seksi olmaya gerek yok her dakika.

Hahaha üstsüz tamam da o bi tek yatakta, ya geri kalan alanda? Sağ ol güldürdün kız beniii papatya_sever

Ben de sürekli demedim zaten Bayan in vino veritas sadece akşamları yatak dışında hani evde sürekli kardan adam gibi oturmak yerine ara sıra da olsa kalın ve seksi ne giyilebilir diye sordum. Yazın saten gecelikler okey de kışın ne olabilir bilemediğimden danışmak istedim.

Polar pijama

Valla ben yazın da saten gecelik giyen bir kadın değilim. Zaten o meretler yazın pişirir kışın dondurur. Seksilik giyim kuşama bağlı bişey değil bence. İnsanın içinde olur dışına yansır o. Seksi kadın polar pijamayla bile seksidir.

Ben de eşofman giyenlerdenim.

Evde asla dış kıyafetleriyle duramam hatta dışarıdan gelir gelmez saat yüzük ne varsa cikariyorum. ev kıyafetleri eşofman ve tunik oluyor ayağımda da terliklerim olunca keyfin yerinde oluyor aksi halde rahatsız oluyorum.

Ayrıca eşofmanlı olmak bakımsız olmak değil ki her gün duşumu alır saçını başımı toplar kremlerimi sürer mis gibi otururum. bir de evde pantolon kazak tam takım oturup les gibi olanlar var onlara ne demeli

Ben ne evde otururken nede yatarken pijama sevmiyorum ben taytcilardanim ustune tunik giy sık ve rahat ustune kisa tisort giy sık rahat ve seksi cok amacli yani erkeklerinde boyle konulari varmi acep evde nasil seksi olurum diye mesela

Ben geçen gün sabah pantolon giydim adam diyo böylemi durcan evde

Yaz kış farketmez hep şort giyiyorum.
Özel günlerimde tayt.
Üstünede dar askılı.
Kış şartlarını üzerine hırka giyerek oluşturuyorum
Evli değilim bunu da eklemiş oldum

İlk başlarda ev kıyafetlerim ayrı oluyordu ama artık giyindiğim pijama evdeysem kirlenene kadar veya çoğunlukla ben banyo yapana kadar üzerimde kalıyor. Banyodan sonra yeni bir pijamayla yer değiştiriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…