Dizi Tadında Bir Akşam

Bu anlattıklarının hiçbirisi sana duygusal yaklaştığı anlamına gelmiyor. Sadece senin başkasıyla seks yapmanı istemiyor. Burda senin gibi başka üye daha vardı. Onun da fbsi başka erkeği yanında görünce başkasıyla görüşmeni istemiyorum falan diyordu.

Kadınlar etkilenmediği erkekle fb olmuyor. Etkilendiği erkekle tensel yakınlık kurunca da bağlanıyor. Bu yüzden fblik bence kadınlar için uygun değil.

Fuckbuddy'nin bi tık üstü sevgililiğin bi tık altı. Sanırım ciddi ilişki istemiyorum ekolü tarzı ilişkiler buna giriyor.

Fuckbuddy'nin bi tık üstü sevgililiğin bi tık altı. Sanırım ciddi ilişki istemiyorum ekolü tarzı ilişkiler buna giriyor.
Arkadasimla sevisiyorumun veya friends with benefitsin yeni adi yani.
Love demeyin la bari like deyin
Gercek love bu degil

Arkadasimla sevisiyorumun veya friends with benefitsin yeni adi yani.
Love demeyin la bari like deyin
Gercek love bu degil
Lyanna adamın altın zincir takıp, babet çorabı giyen biri olduğunu söylesem terlikle kovalamazsın beni dimi
Bi de gömlek yakası böğrüne kadar açık...

Olm yazdigin profilde Beckham'in kendisi gelse kenarda dur derim

Tamam da Kivanc Tatlitug tadindaysa bi kuble de ben de alaydim

O değil de gece gece diğer hatun da KK'daymış da bu konuyu okuyormuş hissiyatına kapıldım Birazdan kızım senin ciğerini söker, adresini bulurum diye yazarsa beni yedirmezsiniz dimi hatunlar? Senelerin Anna Boleyna'sıyım sonuçta

Yok ülen ümügünü bile sikarim klavye arkasindayken sorun yok dadadax

Ne biliyim gaz verin de silem.

Zamanında eski sevgilim bana taşınacağı günden önceki gün buradan verdiğiniz gazla çocuktan ayrıltıp evsiz bırakmıştık garibanı topumuz :///
Fazlasıyla hak etmişti kız o. Mesajları tek tek okuyarak silme. Hak etmiyor o kadar vaktini harcamanı. Ana ekrandan çat diye temizle konuşma geçmişini. Hadi yaparsın sen.

Yok kuzum bizim erkeklerimiz yapar. Onların fuckbuddylikten anladığı farklı çünkü. Kendileri serbest olsun, kadın onlara karışmasın, ama kadın asla başka kimseyle görüşmesin. O kıskançlık sahiplenme hislerinin kökü sevgi aşk değil, tamamen seks. İlkel olarak dişiyi sahiplenme. Bu ev de senin evin muhabbeti de senin ona güvenmeni sağlamak için, gözünü boyamak için.

Eski zamanlarda dna testi gibi şeyler de olmadığı için kadınları hayattan soyutlarlarmış. Vücutları görünmeyecek şekilde giydirip kendilerinden habersiz nefes aldırtmazlarmış. Birçok toplumda maalesef izleri var. Dertleri tamamen başka erkekler o dişiyi dölleyemesin, hamile bırakamasın. Ortada bir çocuk olduğunda kendi çocukları olduğundan emin olabilsinler. Hah bu bizim erkeklerdeki fuckbuddy kıskançlığı da ilkelce o dişiyle sadece kendileri birlikte olabilsinler diye olan bir sahiplenme.

Lovebuddy de bu değil. Birlikte duygusal paylaşım lazım.

Ben konuyu anlamadım şimdi birden bire hamilelik mevzusu nerden çıktı bi de niye birden bire dank diye engelledi bu adam sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…