- 7 Aralık 2013
- 2.977
- 17.162
- 408
- 30
- Konu Sahibi - Pudra Pembe -
-
Bunlari hep soyluyorlarKizlar, bazilariniz biliyorsunuzdur dünya tatlisi bir kizim var 4 yasina yaklasti. Bundan bir hafta önce internet üzerinden bir kac ajansa basvurdum. (Refaranslari iyi olan) bir haftadir ajansalrdan yagmur gibi telefon geliyor.
Ilk arayan sut reklami icin uygun evladiniz dedi. Daha sonra ist. Yerimiz siz bize para yoluyorsunuz kayit yapiyoruz dedi.(fotograf istemeden) bizim esimle aklimiza yatmadi.
Bugun baska bir ajansdan,aradim Vip ajans diye.. kiziniz yeni gelin dizisi icin uygun gorulmustur dedi. 6 kisi sunulucak bu projeye 4 kisi secilecek dedi.. 300 tl fotograf parasi,veb kayit parasi,menejer parasi adi altinda para istedi ve yilda 4 kez ayri ayri bu ucret dahilinde fotograf cekilecegi söylendi..
Benim aklima yatti acikcasi, ve kadinin dedigine göre kiziniz 2 ay icerisinde mutlaka bir projedr rol alacaktir dedi..
Biz ankaradayiz burda analasmali sutüdyalari varmis. Diziye kabul edilirsek istanbulda butun hersey karsilanip,adanaya yollanacakmisiz.
Kizlar heyecanlandim ama biliyorsunuz ne olacagi belli olmaz. Boyle bir durum yasayan varmi?
Evet pedogog özel olarak geliyormus.Çocuğunuzun yıpranma payını çalışma saatlerini konuştunuz mu?
Pedagojik destek alacak mı?
Kizlar, bazilariniz biliyorsunuzdur dünya tatlisi bir kizim var 4 yasina yaklasti. Bundan bir hafta önce internet üzerinden bir kac ajansa basvurdum. (Refaranslari iyi olan) bir haftadir ajansalrdan yagmur gibi telefon geliyor.
Ilk arayan sut reklami icin uygun evladiniz dedi. Daha sonra ist. Yerimiz siz bize para yoluyorsunuz kayit yapiyoruz dedi.(fotograf istemeden) bizim esimle aklimiza yatmadi.
Bugun baska bir ajansdan,aradim Vip ajans diye.. kiziniz yeni gelin dizisi icin uygun gorulmustur dedi. 6 kisi sunulucak bu projeye 4 kisi secilecek dedi.. 300 tl fotograf parasi,veb kayit parasi,menejer parasi adi altinda para istedi ve yilda 4 kez ayri ayri bu ucret dahilinde fotograf cekilecegi söylendi..
Benim aklima yatti acikcasi, ve kadinin dedigine göre kiziniz 2 ay icerisinde mutlaka bir projedr rol alacaktir dedi..
Biz ankaradayiz burda analasmali sutüdyalari varmis. Diziye kabul edilirsek istanbulda butun hersey karsilanip,adanaya yollanacakmisiz.
Kizlar heyecanlandim ama biliyorsunuz ne olacagi belli olmaz. Boyle bir durum yasayan varmi?
Benim amacim para kazanmak degil gercekten. Sadece kizim hevesleniyor , iyi bir yerde olmasini neden istemez anne.ne kadar severek izledigimiz cocuklar var.Bunlari hep soyluyorlar
Kayit parasini alana kadar tabii
Cocugun uzerinden bu tarz para kazanmayin bence. Set kosullari o yastaki cocuklar icin gercekten olumsuz. Saatlerce yuzlerce wattlik isik altinda ac susuz. Heyecaninizi anliyorum ama o 300lirayi alana kadar deli gibi arar ajanslar zaten.
canım ya inanma bunlara 300 tl aldıktan sonra kaybolurlar ama 4 yaşında çoçukla dizi setlerinde olmak istemeniz tuhaf olmuşKizlar, bazilariniz biliyorsunuzdur dünya tatlisi bir kizim var 4 yasina yaklasti. Bundan bir hafta önce internet üzerinden bir kac ajansa basvurdum. (Refaranslari iyi olan) bir haftadir ajansalrdan yagmur gibi telefon geliyor.
4 yaşındaki bebek nasıl anlıyorda hevesleniyor ??Benim amacim para kazanmak degil gercekten. Sadece kizim hevesleniyor , iyi bir yerde olmasini neden istemez anne.ne kadar severek izledigimiz cocuklar var.
4 yasindaki kiziniz mi hevesleniyorBenim amacim para kazanmak degil gercekten. Sadece kizim hevesleniyor , iyi bir yerde olmasini neden istemez anne.ne kadar severek izledigimiz cocuklar var.
Ama bu durum cocuk istismari. Cocugunuzu tv dizilerine ve reklamlarina yonlendirmek ileride pek cok soruna yol acabilir. Boyle niyetleriniz var ise bari devlet tiyatrolariyla gorusun. Hic degilse faydali yerlerde bulunsun cocukBenim amacim para kazanmak degil gercekten. Sadece kizim hevesleniyor , iyi bir yerde olmasini neden istemez anne.ne kadar severek izledigimiz cocuklar var.
Evet pedogog özel olarak geliyormus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?