- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.099
- 398
- Konu Sahibi - Pudra Pembe -
-
İyi bir yerde mi olmuş oluyor dizilerde olan çocuklar. Yeteneği olursa konservatuara gidip çok iyi bir oyuncu olabilir zaten.Benim amacim para kazanmak degil gercekten. Sadece kizim hevesleniyor , iyi bir yerde olmasini neden istemez anne.ne kadar severek izledigimiz cocuklar var.
4 yaşındaki çocuk oyunculuk yapmaya nasıl hevesleniyor?Benim amacim para kazanmak degil gercekten. Sadece kizim hevesleniyor , iyi bir yerde olmasini neden istemez anne.ne kadar severek izledigimiz cocuklar var.
Benim amacim para kazanmak degil gercekten. Sadece kizim hevesleniyor , iyi bir yerde olmasini neden istemez anne.ne kadar severek izledigimiz cocuklar var.
Benim duyduğum tek şey parayı alıp bir daha aramıyırlar , nasıl bu kadar cabuk inanıyorsunuz bu insanlara bir de kızınızı neden yormak istiyorsunuzKizlar, bazilariniz biliyorsunuzdur dünya tatlisi bir kizim var 4 yasina yaklasti. Bundan bir hafta önce internet üzerinden bir kac ajansa basvurdum. (Refaranslari iyi olan) bir haftadir ajansalrdan yagmur gibi telefon geliyor.
Ilk arayan sut reklami icin uygun evladiniz dedi. Daha sonra ist. Yerimiz siz bize para yoluyorsunuz kayit yapiyoruz dedi.(fotograf istemeden) bizim esimle aklimiza yatmadi.
Bugun baska bir ajansdan,aradim Vip ajans diye.. kiziniz yeni gelin dizisi icin uygun gorulmustur dedi. 6 kisi sunulucak bu projeye 4 kisi secilecek dedi.. 300 tl fotograf parasi,veb kayit parasi,menejer parasi adi altinda para istedi ve yilda 4 kez ayri ayri bu ucret dahilinde fotograf cekilecegi söylendi..
Benim aklima yatti acikcasi, ve kadinin dedigine göre kiziniz 2 ay icerisinde mutlaka bir projedr rol alacaktir dedi..
Biz ankaradayiz burda analasmali sutüdyalari varmis. Diziye kabul edilirsek istanbulda butun hersey karsilanip,adanaya yollanacakmisiz.
Kizlar heyecanlandim ama biliyorsunuz ne olacagi belli olmaz. Boyle bir durum yasayan varmi?
Sizinki gene 4 yasinda benim ki 6 yasinda daha benimle dizi izleyip o cocuklarin rol yaptiklarini oyunculugu falan anlayacak kabiliyette degil4 yaşındaki çocuk oyunculuk yapmaya nasıl hevesleniyor?
Benimki de 4 yaşında ama saf galiba, farkında bile değil bir çocuğun oyunculuk yapabileceğinin. Herhangi bir dizi izlemiyor bile.
Herkes çocuğu iyi bir yerde olsun ister ama bu yaşta oyunculuğa başlamasının yaratabileceği psikolojik sıkıntıları da düşünmek lazım.
4 yaşındaki çocuk hevesleniyor oyuncu olmaya ?? K.bakmayın ama parası için bunları yapıyorsunuz,Benim amacim para kazanmak degil gercekten. Sadece kizim hevesleniyor , iyi bir yerde olmasini neden istemez anne.ne kadar severek izledigimiz cocuklar var.
Polemige girip sizinle ban yemiyecegim . Benim icin para hic önemli degil. Cocugumu surekli sinema ve tiyatroya götürürüm .cocuk müzikallerine gideriz. Ordan görmüstür,izledigi cizgi filimler . Her cocugun heveslendigi seyler farklidir. Ayrica kizim veteriner ilmak istiyor, ne alakasi var ben mi aklina sokuyorum?4 yaşındaki çocuk hevesleniyor oyuncu olmaya ?? K.bakmayın ama parası için bunları yapıyorsunuz,
Refaranslari iyi, cocuguma zarar verecek birseyi bende istemem tabi. En dogrusu neyse ölcer bicer uygulariz insallah:)Eğer Güvenilir ajanslarsa bir araştırın derim . Olabilir neden Olmasın ki ...
Açık söylemek gerekirse bize çocuk giyim firması teklifte bulundu yani sizinkine göre daha küçük masum bir teklif
Bize sponsor olacak tüm giyimini karşılayacak karşılığında kızımın o kıyafetlerle resmi internet satış ve katalogda yayınlanacak
Sundukları şartlarda iyiydi
En baştan hayır diyeceğim belliydi yine de araştırdım ve çocuk üstünden bu tarz kazançların ne olursa olsun hiç bı şekilde etik olmayacağına karar verdim
Üstelik bizimki daha makul ve bundan en büyük karı kızım alacak olmasına rağmen
Şahsen sizin ki daha büyük risk ne gerek var demeden geçemedim
Bu arada bizden kimse para istemedi onda da bı iş var ...
Eğer çocuğunuz çok hevesleniyorsa lisede oyunculuk eğitimi de alabileceğini söyleyebilirsiniz . Her şeyin bı zamanı var . Üniversite de okulun tiyatrosunda da bulunabilir hatta şehir tiyatrolarında bulunabilir .
Acikcasi ben boyle bir olaya cok soguk bakmiyorum bana itici gelen 4 yasindaki bir cocugun buna heves etmesi.Polemige girip sizinle ban yemiyecegim . Benim icin para hic önemli degil. Cocugumu surekli sinema ve tiyatroya götürürüm .cocuk müzikallerine gideriz. Ordan görmüstür,izledigi cizgi filimler . Her cocugun heveslendigi seyler farklidir. Ayrica kizim veteriner ilmak istiyor, ne alakasi var ben mi aklina sokuyorum?
İyi bir yer derken?Benim amacim para kazanmak degil gercekten. Sadece kizim hevesleniyor , iyi bir yerde olmasini neden istemez anne.ne kadar severek izledigimiz cocuklar var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?