Dizi teklifi ? :)

Benim amacim para kazanmak degil gercekten. Sadece kizim hevesleniyor , iyi bir yerde olmasini neden istemez anne.ne kadar severek izledigimiz cocuklar var.
İyi bir yerde mi olmuş oluyor dizilerde olan çocuklar. Yeteneği olursa konservatuara gidip çok iyi bir oyuncu olabilir zaten.

Daha 4 yaşındayken çocuk işçi yapmanıza gerek yok.

3,5 yaşındaki oğlumu okula yolluyoruz, sosyalleşsin, oyun oynasın, apartman dairesinde ya da mahalle arasındaki parkta tıkılı kalmasın diye. Üste dünyanın parasını veriyoruz.

Siz 4 yaşındaki çocuktan para kazanma derdindesiniz.

Son düzenleme:
Benim amacim para kazanmak degil gercekten. Sadece kizim hevesleniyor , iyi bir yerde olmasini neden istemez anne.ne kadar severek izledigimiz cocuklar var.
4 yaşındaki çocuk oyunculuk yapmaya nasıl hevesleniyor?
Benimki de 4 yaşında ama saf galiba, farkında bile değil bir çocuğun oyunculuk yapabileceğinin. Herhangi bir dizi izlemiyor bile.
Herkes çocuğu iyi bir yerde olsun ister ama bu yaşta oyunculuğa başlamasının yaratabileceği psikolojik sıkıntıları da düşünmek lazım.

kızın buna nasıl hevesleniyor olabilir ki? ya çok fazla tv izliyor ya sizin çok etkinizde kalıyor. önü sıra konuşuyorsanız oyuncu ol vs diye öyle bilebilir.

Benim duyduğum tek şey parayı alıp bir daha aramıyırlar , nasıl bu kadar cabuk inanıyorsunuz bu insanlara bir de kızınızı neden yormak istiyorsunuz

Sizinki gene 4 yasinda benim ki 6 yasinda daha benimle dizi izleyip o cocuklarin rol yaptiklarini oyunculugu falan anlayacak kabiliyette degil

4 yaşındaki çocuk hevesleniyor oyuncu olmaya ?? K.bakmayın ama parası için bunları yapıyorsunuz,

4 yaşındaki çocuk hevesleniyor oyuncu olmaya ?? K.bakmayın ama parası için bunları yapıyorsunuz,
Polemige girip sizinle ban yemiyecegim . Benim icin para hic önemli degil. Cocugumu surekli sinema ve tiyatroya götürürüm .cocuk müzikallerine gideriz. Ordan görmüstür,izledigi cizgi filimler . Her cocugun heveslendigi seyler farklidir. Ayrica kizim veteriner ilmak istiyor, ne alakasi var ben mi aklina sokuyorum?

Açık söylemek gerekirse bize çocuk giyim firması teklifte bulundu yani sizinkine göre daha küçük masum bir teklif
Bize sponsor olacak tüm giyimini karşılayacak karşılığında kızımın o kıyafetlerle resmi internet satış ve katalogda yayınlanacak

Sundukları şartlarda iyiydi

En baştan hayır diyeceğim belliydi yine de araştırdım ve çocuk üstünden bu tarz kazançların ne olursa olsun hiç bı şekilde etik olmayacağına karar verdim

Üstelik bizimki daha makul ve bundan en büyük karı kızım alacak olmasına rağmen

Şahsen sizin ki daha büyük risk ne gerek var demeden geçemedim
Bu arada bizden kimse para istemedi onda da bı iş var ...

Eğer çocuğunuz çok hevesleniyorsa lisede oyunculuk eğitimi de alabileceğini söyleyebilirsiniz . Her şeyin bı zamanı var . Üniversite de okulun tiyatrosunda da bulunabilir hatta şehir tiyatrolarında bulunabilir .

ha ben konu sahibinin para içi yaptığına inanmıyorum ama çocuğum ünlü olsun hevesi var sanırım. kesinlikle vazgeç bu hevesten.

çocuk oyunculuğa hevesleniyor ise, ki nasıl oluyor anlamadım, çocuklar için olan drama kursları, tiyatro grupları vs bulabilirsin.

Bana çok itici geliyor dizilerdeki çocuklar.
Çünkü büyümüş de küçülmüş gibi şımarıkça tavırları oluyor.

Geçenlerde vardı bir programda,yeni vizyona girecek filmde birnçocuk oyuncu var,baya başrol..
Soruyorlar okul nasıl gidiyor?
-setten vakit kaldıkça gidiyorum.
Katılamadığın dersler ne oluyor?
-hiiiç (gülerek)
Arkadaşlarından almıyor musun?
-yooo,neden alayımki (yine o şımarık gülme)
Ağzım açık kaldı izlerken.
O yaşta o imkanlarla inanılmaz şımartılmış ve okul filan asla umrunda değil.
Bilmem ben sevmedim,acıdım.
Yarın teklif gelmediğinde,oynayamadığında gireceği psikolojiyi düşünemiyorum bile.

4 yaşındaki çocuk dizi oyunculuğuna mı hevesleniyor?
Allah bağışlasın eminim ki çok guzel bir evladiniz vardir ancak cocugunuz uzerinden kazanc saglamak adina ne idüğü belirsiz ajanslara basvurular yapmaniz cok ilginc.
Sadece paranizi kaptirmakla kalmazsiniz Allah korusun istismar gibi bir igrenclikle de yuz yuze gelebilirsiniz.

Eger bir projede yer alirsa cocugun alacagi para gelecegi icin hesap acirilip yatirilamazmi.? Eger boyle bir para kazanilacaksa

Acikcasi ben boyle bir olaya cok soguk bakmiyorum bana itici gelen 4 yasindaki bir cocugun buna heves etmesi.

Ben sevmiyorum boyle seyleri...nerde kucuk ibo nerde kucuk onur :)

Para istenmesi garip.. cocugu dizide reklamda oynatmak iyi bi yerde oldugunun ispati degildir. Bilakis bu cocuk ilerleyen zmnda komplekse girebilir. Su sarki yarismalari vardi.. nerde o cocuklar? ..iyi dusun derim...

İyi bir yer derken?
Siz çocukken bu işi yapıp hala akıl sağlığı yerinde ve bu mesleğe sağlıklı bir şekilde devam eden birini gördünüz mü? Ben görmedim şahsen?
Hatta daha büyük yaşlarda olmasına rağmen mahvolup giden çok insan gördüm ama. Alın Arda Kural süper bir örnek bu konuda.
Yapmayın Allah aşkına. Hevesleniyor diyorsunuz da minicik çocuk bu.
Ha egitim aldırabilirsiniz ilgisi olan konularda,benim kızım baleye gidiyor 5.5 yaşında şu an mesela. İstedi eğitim alıyor. Seneye isterse devam eder istemezse başka bir faaliyet buluruz. En fazla bu olabilir yani. Kalkıpta dizide oynamak istiyorum dese,alırım eğitim alabileceği bir kuruma götürürüm,film setine,ajansa değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…