- 7 Ocak 2018
- 1.639
- 2.793
- 133
- Konu Sahibi - Pudra Pembe -
-
Dört yaşındaki kızınız tv de olmak istediğini mi söylüyor yapmayın Allah aşkına buradaki insanları da gerizekalı yerine koymayın.Benim amacim para kazanmak degil gercekten. Sadece kizim hevesleniyor , iyi bir yerde olmasini neden istemez anne.ne kadar severek izledigimiz cocuklar var.
Eğer çocuğun adına hesap açıp ona para yatırmak istiyorsanız geleceği için size daha kolay bı önerim var üstelik hiç şehir dışına çıkmayacaksiniz çocuk saatlerce yaz kış bekleyip yorulmayacakEger bir projede yer alirsa cocugun alacagi para gelecegi icin hesap acirilip yatirilamazmi.? Eger boyle bir para kazanilacaksa
Bi gidin görüşün bence hem yerlerini Görmüş olursunuz . Burada insanlar para için Demiş ama ben niyetinizin para olmadığını Anladım .Refaranslari iyi, cocuguma zarar verecek birseyi bende istemem tabi. En dogrusu neyse ölcer bicer uygulariz insallah:)
sen boşanmak isteyen kalacak yeri parası olmayan genç bir bayandın gecen konunda yardımcı olmaya çalışmıştım.Aklını mı kaybettin ne ajansı ne ünlü olması.o ajanslar asıl gelirlerini böyle kayıt parası resım parası adı altında aldıkları ücretlerden sağlarlar tannmışları bile böyledir.ve çocuk oyuncu yaptırdın hadi diyelim bolum başı ücretleri azdır çocukların reklamları da öyle yedırmezler her çocuğa nerde kalacaksın ıstanbulda saçmalama aklını başına al tuzaklara duşmeKizlar, bazilariniz biliyorsunuzdur dünya tatlisi bir kizim var 4 yasina yaklasti. Bundan bir hafta önce internet üzerinden bir kac ajansa basvurdum. (Refaranslari iyi olan) bir haftadir ajansalrdan yagmur gibi telefon geliyor.
Ilk arayan sut reklami icin uygun evladiniz dedi. Daha sonra ist. Yerimiz siz bize para yoluyorsunuz kayit yapiyoruz dedi.(fotograf istemeden) bizim esimle aklimiza yatmadi.
Bugun baska bir ajansdan,aradim Vip ajans diye.. kiziniz yeni gelin dizisi icin uygun gorulmustur dedi. 6 kisi sunulucak bu projeye 4 kisi secilecek dedi.. 300 tl fotograf parasi,veb kayit parasi,menejer parasi adi altinda para istedi ve yilda 4 kez ayri ayri bu ucret dahilinde fotograf cekilecegi söylendi..
Benim aklima yatti acikcasi, ve kadinin dedigine göre kiziniz 2 ay icerisinde mutlaka bir projedr rol alacaktir dedi..
Biz ankaradayiz burda analasmali sutüdyalari varmis. Diziye kabul edilirsek istanbulda butun hersey karsilanip,adanaya yollanacakmisiz.
Kizlar heyecanlandim ama biliyorsunuz ne olacagi belli olmaz. Boyle bir durum yasayan varmi?
Benden para istemediler ilk defa duyuyorum böyle birşey fotoğraf çekimleri onlara aittiKizlar, bazilariniz biliyorsunuzdur dünya tatlisi bir kizim var 4 yasina yaklasti. Bundan bir hafta önce internet üzerinden bir kac ajansa basvurdum. (Refaranslari iyi olan) bir haftadir ajansalrdan yagmur gibi telefon geliyor.
Ilk arayan sut reklami icin uygun evladiniz dedi. Daha sonra ist. Yerimiz siz bize para yoluyorsunuz kayit yapiyoruz dedi.(fotograf istemeden) bizim esimle aklimiza yatmadi.
Bugun baska bir ajansdan,aradim Vip ajans diye.. kiziniz yeni gelin dizisi icin uygun gorulmustur dedi. 6 kisi sunulucak bu projeye 4 kisi secilecek dedi.. 300 tl fotograf parasi,veb kayit parasi,menejer parasi adi altinda para istedi ve yilda 4 kez ayri ayri bu ucret dahilinde fotograf cekilecegi söylendi..
Benim aklima yatti acikcasi, ve kadinin dedigine göre kiziniz 2 ay icerisinde mutlaka bir projedr rol alacaktir dedi..
Biz ankaradayiz burda analasmali sutüdyalari varmis. Diziye kabul edilirsek istanbulda butun hersey karsilanip,adanaya yollanacakmisiz.
Kizlar heyecanlandim ama biliyorsunuz ne olacagi belli olmaz. Boyle bir durum yasayan varmi?
Bir de parasız için yapmadığınızı söylüyorsunuz, çocuğun geleceği için ana baba olarak sizler çalışıp çocuğunuz adına hesap açtırıp para yatırsanız daha makbülr geçer sanki, çocuk kendi geleceğini 4 yasında düşünüp çalışmaz yani.Eger bir projede yer alirsa cocugun alacagi para gelecegi icin hesap acirilip yatirilamazmi.? Eger boyle bir para kazanilacaksa
Çook yıllar önce bir ajans aracılığıyla iki üç diziye figüran olarak gitmiştim hiçbir ücretde ödemedim sadece bir sözleşme imzaladım ve ilk çekimden ücret almadım +2 yıl boyunca hiçbir ajansla hiçbir sete gitmeme gibi bir yasak vardı o dönem daha sonra trt 1 deki bir dizinin baş rolü için aradılar seçme falan değil direk arama gelin konuşalım anlaşmak için masaya oturalım dediler yine para istemediler ailem onay vermem diyince yattı o iş fotoğraf parası dahil hicbir ücret alınmıyor inanmayın benceKizlar, bazilariniz biliyorsunuzdur dünya tatlisi bir kizim var 4 yasina yaklasti. Bundan bir hafta önce internet üzerinden bir kac ajansa basvurdum. (Refaranslari iyi olan) bir haftadir ajansalrdan yagmur gibi telefon geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?