Dizi teklifi ? :)

Benim amacim para kazanmak degil gercekten. Sadece kizim hevesleniyor , iyi bir yerde olmasini neden istemez anne.ne kadar severek izledigimiz cocuklar var.
Dört yaşındaki kızınız tv de olmak istediğini mi söylüyor yapmayın Allah aşkına buradaki insanları da gerizekalı yerine koymayın.

Eger bir projede yer alirsa cocugun alacagi para gelecegi icin hesap acirilip yatirilamazmi.? Eger boyle bir para kazanilacaksa
Eğer çocuğun adına hesap açıp ona para yatırmak istiyorsanız geleceği için size daha kolay bı önerim var üstelik hiç şehir dışına çıkmayacaksiniz çocuk saatlerce yaz kış bekleyip yorulmayacak

Bireysel sigorta veya her ay maaş zamanı o hesaba otomatik belirli tutar aktarım

4 yaş çocuk aklıyla hareket edilmez ki 20 yaşında değil ki elinden tutup destekleyesiniz

Siz çocuğunuzu dans tiyatro resim müzik gibi kurslara yazdırıp her ay hesabına para yatırın çocuğunuza bundan daha büyük bir güzellik yok

Tan Sağtürk un bale okulu var mı orda bizim burda evimize yakın var makul da ücretler yazın başlayacak . Ortama girer gelişir enerjisini doğru aktarır

Bence düşünün

Kızım deniz kuvvetleri için çekilen bir tanitim filminde rol aldı.Ona ozel uniforma filan dikildi ,heveslendik biz de.Bir baktik cocugun yuzu bile gozukmuyor.Annem başka bir cocugu torunum diye millete gösteriyorBiz de set yaşadığımız yerde kuruldu ve bir iki saatte bitti.Ama başka bir şehir,cocugun eğitimi, tüm sosyal çevresinden mahrum kalması,tüm gününü sette geçirmesi hatta orada uyumasi cocugunuzun gelisimi için olumsuz şeyler

sen boşanmak isteyen kalacak yeri parası olmayan genç bir bayandın gecen konunda yardımcı olmaya çalışmıştım.Aklını mı kaybettin ne ajansı ne ünlü olması.o ajanslar asıl gelirlerini böyle kayıt parası resım parası adı altında aldıkları ücretlerden sağlarlar tannmışları bile böyledir.ve çocuk oyuncu yaptırdın hadi diyelim bolum başı ücretleri azdır çocukların reklamları da öyle yedırmezler her çocuğa nerde kalacaksın ıstanbulda saçmalama aklını başına al tuzaklara duşme

Çocuğunuzu hiç etmekbistiyorsanız bu hevesin peşinde koşmaya devam edin. Yıllar sonra sorunlu bir birey olsun. Aferin ne güzel ebeveynlik.

Çocuğunuzun geleceği için bilime heveslendirin. Zamanı gelince konservatuvara heveslendirin. Ama dizidir reklamdır nedir bunlar yahu? Milyon tane insanın elinde dolaşsın, sacma sapan pedofililer internetteki resimlerine hallensin, sette gördükleri ve duyduklarından çocuğun algısı bozulsun, internette kendisine zorbalık yapanların yorumlarını okuyup psikolojisi bozulsuj...

Valla ben de evde zürafa beslemeye heveslenmiştim ama çok şükür annemler beni doğrusuna yönlendirdi.

Çocuğun yeri set mi? Bilim kampına gönderin mesela x yerdeki çiçekler, y hayvanlarının incelenmesi falan. Eminim daha ilginç gelecektir, hem de beyin gelişimini destekler.

Benden para istemediler ilk defa duyuyorum böyle birşey fotoğraf çekimleri onlara aitti

4 yaşındaki bi çocuğun olması gereken yer ya eğitici kurumlardır yâda park kreş falandır set değil..
Ayrıcada bırakında çocuğunuz ilerde kendi kararini kendi versin belki oyuncu olmak istemeyecektir. Kendi hayalleriniz icin onun hakkına girmiş oluyorsunuz.

Bu işler o kadar kolay olsaydı emin olun bir çok kişinin çocuğu rahatlıkla oynatılırdı.
Yeni nesil gerçekten güzel. Sokakta çok tatlı,çok güzel çocuklar görüyorum.
O çocuklar bambaşka kanallar aracılığıyla giriyordur sektöre.
Ayrıca daha 4 aylıkken 2 beyin cerrahımızın(biri doçent,diğeri prof)üstün zekalı olduğunu düşündüğü 4.5 yaşındaki kızım şuan yanımda ve kâğıt kesiyor.
Sizinki nasıl oyuncu olmaya heves etmiş,bunu akıl edebilmiş anlayamadım.

Eger bir projede yer alirsa cocugun alacagi para gelecegi icin hesap acirilip yatirilamazmi.? Eger boyle bir para kazanilacaksa
Bir de parasız için yapmadığınızı söylüyorsunuz, çocuğun geleceği için ana baba olarak sizler çalışıp çocuğunuz adına hesap açtırıp para yatırsanız daha makbülr geçer sanki, çocuk kendi geleceğini 4 yasında düşünüp çalışmaz yani.

yegenim oynuyor diziilerde
en son kkirgin ciceklerde oynamisti
ondan hic boyle para istememisler canim
yas olarak cocugundan büyük ama 23 yasinda

iyice düsünüp arastir oyle gir bu isleere
cocuklar iciin cok da uygun olmayabilir

Girmeyin bu işlere bence. Yazık o çocuklara. Hem de para olayı bana dolandırıcılık gibi geldi. Sanırım her başvuranı çağırıp para alıp yolluyorlar.
Yoksa iş garantisi olsa komisyon alırlardı?

Bir tanıdığımın tanıdığı başvurmuştu. Daha çocuk bebekti, şimdi okula gidiyor. M... ile başlayan ünlü çocuk bezi reklamı için. Zerre para istemediler hemen aradılar. Sete falan gitti bebek çekim için. Ama nasıl güzel bir çocuk. Şöyle diyim çocuğu setten anne babası kaçırdı. O kadar diyebilirim. 7_8 saat çocuğu orada tutmuşlar ve anne babasına vermemişler. Ağlasa da vermiyorlarmış.
Hani masalsı bir ortam yokmuş orda.
Çok afedersiniz çocuğun babası görevlilere kaba kuvvet göstererek evladını almış.
Set çok farklı bir yermiş. Çocuğun annesi ağlayarak anlatmıştı 2 dk çocuk ekranda görünecek diye yaptığımız hataya bak diye. Kendine çok kızmıştı.
Bildiğim tek şey budur.
Ha benim bahsettiğim bebekti. 4 yaş grubu nasıl olur bilmem. Ama ben asla böyle bir işe girişmezdim çok ufak çocuğunuz.

Çook yıllar önce bir ajans aracılığıyla iki üç diziye figüran olarak gitmiştim hiçbir ücretde ödemedim sadece bir sözleşme imzaladım ve ilk çekimden ücret almadım +2 yıl boyunca hiçbir ajansla hiçbir sete gitmeme gibi bir yasak vardı o dönem daha sonra trt 1 deki bir dizinin baş rolü için aradılar seçme falan değil direk arama gelin konuşalım anlaşmak için masaya oturalım dediler yine para istemediler ailem onay vermem diyince yattı o iş fotoğraf parası dahil hicbir ücret alınmıyor inanmayın bence

Hem para istiyorlar hem de rolü alacağı kesin değil yani
Seçmeler varmış doğru mu anladım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…