Dizi teklifi ? :)

Ne profilde ne sosyal medya da ne WhatsApp’ta..
hiç bir yerde çocuğumu göstermem.

Aile ve arkadaş grubuma atarım bazen o kadar.

Senin dediğin halk ben değilim nomucuğum, isim soy isim verip kendimi teyit ettirmeye bile varım o kadar Eminim :KK66:
2. Sırada ben varım nomunomuchua nomunomuchua :)
Ve konu sahibini çelişkili buldum.
 
yapmayın allahaşkına.bunlara inanmıyorsunuz değil mi?

o dizilerde oynayan,8-10 yaş altı çocukların çoğu,bu sektörden tanıdıkları olan,ailelerin çocukları.bu işlerde de torpil dönüyor anlayacağınız.(oğlum tv de çalışıyor)büyük çocukların ise,belli bir eğitim almış olmasını tercih ediyorlar.

çocuğunuz da istek ve yetenek varsa,okul çağında,tiyatroya yönlendirebilirsiniz.büyüyünce,yolunu çizer.diğer türlü
dolandırılacaksınız.
 
Sosyal medayada cocugumun tek bir fotosu yok cunku sosyal medya hesabim yok,tablette almadim,burada gorus bélirtirken birde avukat tutalim ya da ispat icin ne gerekirse yapalim halk buradaki 14 sayfa yorumcudan olusurmu olusabilir de ama kastedilen halktan degilim cok sukur.Calisma hayatini birakmis cocuk yetistiren kk yada firsat buldukca giren bir anneyim....İnsanlari bu dusuncelerinizle zan altinda birakiyor ve hic samimi gelmiyorsunuz.
 
Sosyal medyadaki fenomen (!) Çocuk ve annelerini, dizilerde abartılı tepkiler vererek oynayan çocukları aşırı itici buluyorum. Hele bir tanesi var kızı görünce direkt kanal değiştiriyorum anne ve babasının kulaklarını çınlatıyorum. Çocukları kukla etmiş hepsi. Özellikla İnstagram'da kendi anneleri istismar ediyor çocukları.

Ajanslar siz gibi herkesten çekim parası topluyor sonra da paraların üstüne yatıp sizi seçmiyor. Çocuğunuzu düşünüyorsanız sakın bulaşmayın. Set şartlarından bahsedilmiş zaten. "Çocuk heves etti." demişssiniz gerçekten öyleyse bile ajans peşine düşmenizi çok garip buldum.
Evet hangi kızdan bahsettiğinizi anladım. O çocuğun annesine bende çok kızıyorum.
Benim amacim para kazanmak degil gercekten. Sadece kizim hevesleniyor , iyi bir yerde olmasini neden istemez anne.ne kadar severek izledigimiz cocuklar var.
4 yaşındaki çocuğun hevesiyle mi kararları alıyorsunuz? :KK43::KK43::KK43::KK43:
 
kusura bakmayın da tamamen şu an furya olan benim çocuğum ünlü olsun hobisi.. instagramda falan sayıları günden güne artan "ünlü çocuk annesi olma" hevesi falan falan.. tabi gelen para, sponsorlar da bonus.. sakın bunlar için değil kızım istiyor demeyin, kızınız Beylerbeyi Sarayını istese "çocuk istemiş kırmayalım" mı diyeceksiniz?

tanınmış bir kız var şimdilerde, o kıza üzüldüğüm kadar hiçbir şeye üzülmüyorum.. resmen çocuk kamera önünde yaşıyor, çocukluğunu yaşayamıyor.. merakla takip ediyorum on yıl sonra nerede nasıl olacak..

Bende ayni şekilde o çitos efe dedikleri çocuga üzülürdüm. Hem gereginden fazla kilolu, hem annesi babasi bu sağliksiz olayi paraya dönüştürdü.

O videolar sürekli nette dolaşacak bide. 16-20 yaşina geldiğinde bile. Hem şimdi ünü biraz azaldi, acaba o çocuk kendini nasil his ediyor merak ediyorum. Üzülüyorum bu çocuklara cidden.
 
Arada akraba arkadaş merak ediyor diye onlara görünecek şekilde paylaşıyorum :)
Ya tanimadigi binlerce kisi goruyor..paylasiyor.. ay valLa bu sosyal medyayi hic sevmiyorum artik. Ztn pek aktifde degilim.. bi insan neden her gun cocugu ne giymis paylasir? Neden her gittigi her yedigini paylasir? Neden her aksammutfak tezgahini kopuklerken kostumlerini giyip her gun ayni foto paylasir :) valla ben geri kafaliyim sanirim :)
 
Ya tanimadigi binlerce kisi goruyor..paylasiyor.. ay valLa bu sosyal medyayi hic sevmiyorum artik. Ztn pek aktifde degilim.. bi insan neden her gun cocugu ne giymis paylasir? Neden her gittigi her yedigini paylasir? Neden her aksammutfak tezgahini kopuklerken kostumlerini giyip her gun ayni foto paylasir :) valla ben geri kafaliyim sanirim :)
Para para para :)
 
Benim amacim para kazanmak degil gercekten. Sadece kizim hevesleniyor , iyi bir yerde olmasini neden istemez anne.ne kadar severek izledigimiz cocuklar var.
4 yasindaki bir cocuk dizide reklamda oynamaya nasil heves eder .siz soylemissinizdir kafasina yerlestirmissinizdir hevesli olan siz olmayasiniz.normal bir cocuk parkta oynamak ister arkadaslariyla disarda oynamak ister en fazla ya da anne o reklamdaki cukulatadan al yada oyuncaktan al der.
 
Benim oğlum da ajansa kayıtlı para filan vermeyin bir defa görüşmeye gittik bir daha da götürmem zaten sözleşme biter bitmez iptal edeceğim ben dizi vs den ziyade katalog çekim vs olur hatıra olsun diye kayıt yaptırmıştım ama bir görüşme yetti gerek yok.
 
İlk dizi teklifimi orta ikiye geçtiğim yaz aldım. Şahsen bir saniye bile düşünmedim istemiyorum dedim. Ardından başka dizi ve reklam teklifleri geldi aynı şekilde onları da düşünmedim çünkü kendimin orta ikiye geçmiş olsam da çocuk olduğumun farkındaydım ve eğitim benim için önemliydi :KK66: çocuğunuz için reklam ya da katolog çekimini anlarım ama bir çocuğu o set şartlarına üstelik başka şehirde olan bir sete sokup heba etmezdim. Çocuğunuzu henüz çocuk olduğuna ikna edin bence çünkü siz çocuğunuzu çok pohpohlamışsınız ki kendisi çocuk olduğunu unutmuş...
 
Benim amacim para kazanmak degil gercekten. Sadece kizim hevesleniyor , iyi bir yerde olmasini neden istemez anne.ne kadar severek izledigimiz cocuklar var.

Allah aşkına 4 yaşındaki çocuk heves ediyor diye bu işlere sokulur mu çocuk o tv de yaşıtlarını görünce özenebilir isteyebilir hiç inandırıcı gelmedi o heves ediyor diye bunlara kalkışmanız her heves ettiğini yapıyor musunuz? Ayrıca ta Adana'ya gidip o koşullarda nasıl çalışacak tüm düzeni bozulacak kreşe falan gitmiyor mu? bu şekilde nasıl eğitim görecek?

ayrıca ciddi olan ajanslar para falan istemezler önce yüz yüze görüşme olur çekimler olur öyle seçilir fotoğraftan falan değil yani. Bizim bir arkadaşımızın çocuğuna da çocuktan al haberi programından teklif geldi ama Eskişehir'de yaşıyorlar İstanbul'a gidemezlerdi sürekli o yüzden kabul etmediler düzenini bozmadılar bu meşhur etme merakı nedir? şu Ebrar var annesi sürekli ınstagramda her anını paylaşıyor çocuğun özeli kendi alanı yok her dakika annesinin objektifinde ve altın kelebeğe bile çocuk oyuncu olarak yazmışlardı oyunculukla alakası yokken ve oy istiyordu her yerde artı öyle kaptırmış ki ileride bu çocukları popülerliği kalmıyor ve travma oluyor çocuklarda.
 
noldu ki, neden böyle bir kanıya vardınız merak ettim o_O
Oğlunuz seçildi diye mesaj geliyor bir ton yol gidiyorsunuz bir bakıyorsunuz sizin gibi deneme çekimine çağrılan bir ton insan bekliyorsunuz iki dakika çekim dön babam geri bir ton yol... Yorgunluk değmez hiç bir görüşmeye göturmedim bir daha ısrar ile cagirdiklarina bile katalog tan beğenmişmis firma iyi de neden onlarca insan rezillik... 3_5 çocuğu farklı günlerde saatlerde davet edebilirler eyvallahta öyle olmuyor maalesef
 
Kardeşim öylesine fotoğrafını göndermişti oldukça büyük ve ünlü bir ajansa. Sen başvuruyorsun, onlar seçiyor, herkesi kabul etmiyorlar ve para asla istemediler. Kardeşim kaydolmadı çok ısrar etmelerine rağmen. Para isteyenlere güvenmeyin bence.
 
Back
X