Dizideki oyuncuya aşık olmak normal mı ??

Bende Pokemon daki Eş'e aşıktım

Ayrıca çok merak ettim şu oyuncuyu gelde yaz artık konu sahibi

Ben imzamdanda anlasildigi gibi kenan hayraniydim ve halada hayraniyim benimki hic gecmedi her gordugumde halen bir icten ah cekerim
pisikopatmiyim neyim

Yalniz degilsin

Ben de House MD dizisi basrol oyuncusu Hugh Laurie ye asigim

Kafayi fena taktim adama

Ustelik onu gormeye yurtdisina gidiyorum (tanisma umudu ile)

Nasil ama

Son düzenleme:
hahaha bende.... Ay Savaşçısında ki Smokinli şovalye, Alacakaranlıkta ki Edward, serseri dizisinden Okan yalabık şimdilik bunlar hatırladıklarım... ben bu konularda acayip şıpsevdiydim... bazı dönemler oluyor böyle.. duygusal boşluktandır canım benim..

ahahahaha benden bir tane daha ortaokuldayken Bir Genç Kızın Gizli Defterindeki Özgür ' e aşıktım Serra'nın kocası olan bide lisedeyken Yüreğim seni çok sevdi deki Murata aşıktım
Ben imzamdanda anlasildigi gibi kenan hayraniydim ve halada hayraniyim benimki hic gecmedi her gordugumde halen bir icten ah cekerim
pisikopatmiyim neyim

hiç sorma ya Kenan İmirzalıoğluna bende ölüyorum dizi repliklerini ezberledim ezelin ama hala izliyorum

aynı zamanda Özgür Çevik e de hayrandım bir ara

O yaşlarda ne tatlıdır o duygular, bende Keanu Reeves e aşıktım 14-15 yaş civarı,1994 de Speed (Hız) i izlediğimde dikkatimi çekmişti ilk =)) 97 de Şeytanı ın avukatını izlediğimde çarpıldım bu adama demiştim, yıllarca ekrana yapışıp izledim tüm filmlerini =))

Yani normal, çok da tatlı bir heyecandır o, güzel zamanlardı =)))

benm bi tahminim var şu vampir günlüklerindeki damon olabilir çünkü çevremdeki bütün yeni nesil genç kızlar adama ölüp biyo :)

damon u begenmedim
alternatifiniz varmi ? :)

kar$isindaki kadin oyuncuyu kiskanmiyorsan sorun yok
kiskaniyorsan buyuk sorun var demekdir :))

ayrica turk oyunculari dururken niye yabancilara bakiyorsunuzki
bizdeki yaki$iklilar gibi olamazlar onlar :)

bende high school musical ın başrol oyuncusuna asıktım adı zac efron :): bu resimde 19-20 yaslarında filan heralde o zamanlar bitiyordum simdide bos deilim gerçi

Son düzenleme:

benim hislerim dedim bi an:) o özgür yok muydu özgür :) hep derdim benimde böyle bir sevgilim olsaydı diye öteki çocuğun adı neydi hani şu serranın aşık olduğu ilk başta hatırlyamadım.kenanla özgür çevikte çok fena karizmaları var.bide ben böyle bitmesindeki yusufa bitiyorum ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…