Dizideki oyuncuya aşık olmak normal mı ??

Şeker kız Candy'deki Terry mi? :44: Yanlış anlaşılmasın çocukluğunda ona aşık olan birini tanıdığım için falan bulunmadım bu tahminde.

benim de aklıma ilk o geldi, yakışıklı çocuktu vesselam avatarımdan belli olmuyor mu zaten

İbrahim çelikkol a aşık olmuştum..........geçengün bağdat caddesinde gözgoze geldik.............içimden bari saçlarım fönlü olsaydı dediğim geçti

oktayı mı diyosun ? he ona bende aşıktım ama sonradan uyuz olmaya başladım

hahahahahaha çılgın bedişteki oktay nasıl unuturum benimde aşkımdı o ayrıca bende kendimi bediş sanırdım . ayrıca Bir efsaneydi klibi çekildiği dönemlerde Hakan Peker kendimi o kaçan gelin yerine felan koyardım

Futbolcu İbrahim Toramana yıllar yılı içimde büyük bir aşk besledim. Hep evleneceğimize inandırmıştım kendimi, ama tam inandıramamışım demek ki

Zamanla geçiyor

İbrahim çelikkol a aşık olmuştum..........geçengün bağdat caddesinde gözgoze geldik.............içimden bari saçlarım fönlü olsaydı dediğim geçti

tuğba ekinci ile beraberdi bir ara o yüzden soğudum o adamdan

Son düzenleme:

Aaaa Bende Murat a çok aşıktım ağlıyordum hatta

Bende İlhan Mansız a aşıktım. Sonra çok komik :) Popstar yarışmasındaki Eser Bayar a deli divane aşıktım. Elendiğinde yas tuttum kaç gün

Cok normal bence de :)

Ben de hayatimda bir defa yasadim bu duyguyu, cemberimde gül oya dizisinin ana kahramanini hatirlarsiniz.:) Mehmet Ali Nuroglu! :)
Arkadaslarim hayalindeki erkek nasil diye sorduklarinda, tam olarak "o" diyordum. :)
Ama geciyor, evleniyorsunuz, mesela esmer kivircik saclari olacak kesin en azindan derken, tamamen sarisin bir adamla evlenebiliyorsunuz vs. :)

ben de sarkicilardan birine fena asiktim lisede ama simdi sadece hayranlik duyuyorum yine de esim sarkilarini dinlemi istemiyor

Çoookkk normal tabii ki. :))
Çok da güzel bir his.
Ben evli olduğu halde dizide izlediği adamlara içi giden kadınlar tanıdım.
Bunun yaşla bir alakası yok yani.
6 yıl aynı ünlüye deli gibi aşık olduğum bir dönem yaşamıştım.
Başka böyle uzun süreni olmadı.

Son düzenleme:
konu sahıbı daha kım oldugunu söylemdı askının... herkes ıtıraf ettı o kaldı:) bende sharuk khana asıgım mesela cok tatlı ya gamzelım benımm tabı ondan öncekı askım aamır khan dı... ama sharuk daha baskın cıktı sevıyorum onlar ya... gercı buu aralar salman khanada ılgım yok dıyemem yani kısacası ben hındıstana el koydum kızlar

ergen dönemlerimde değilim 21 yaşındayım lise olsa hiç takmam hevestir der geçerim ama bu gerçekten çok farklı olduu :)

Son düzenleme:

farkkettik büyün hindistan oyuncularını :) secret garden dizisindeki hyun bin. aklımı alan asyalı adamm :))

aynen baya için dolmuşş iyiki açmışım bu konuyu :))

oooo ben iyiyim o zaman sana göre :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…