kim bu kişi?...............
Bende Pokemon daki Eş'e aşıktım
Ayrıca çok merak ettim şu oyuncuyu gelde yaz artık konu sahibi
secret garden dizisindeki hyun bin gamzeli erkeğimm yiğidimm :)))
hahaha bende.... Ay Savaşçısında ki Smokinli şovalye, Alacakaranlıkta ki Edward, serseri dizisinden Okan yalabık şimdilik bunlar hatırladıklarım... ben bu konularda acayip şıpsevdiydim... bazı dönemler oluyor böyle.. duygusal boşluktandır canım benim..
O yaşlarda ne tatlıdır o duygular, bende Keanu Reeves e aşıktım 14-15 yaş civarı,1994 de Speed (Hız) i izlediğimde dikkatimi çekmişti ilk =)) 97 de Şeytanı ın avukatını izlediğimde çarpıldım bu adama demiştim, yıllarca ekrana yapışıp izledim tüm filmlerini =))
Yani normal, çok da tatlı bir heyecandır o, güzel zamanlardı =)))
benm bi tahminim var şu vampir günlüklerindeki damon olabilir çünkü çevremdeki bütün yeni nesil genç kızlar adama ölüp biyo :)
damon u begenmedim
alternatifiniz varmi ? :)
kar$isindaki kadin oyuncuyu kiskanmiyorsan sorun yok
kiskaniyorsan buyuk sorun var demekdir :))
Gece gece nasil guldum Allah hepinizi guldursun kizlar..Ninja tosbagaya asik olanlar (tosbaga diyorum ama kizmiyor umarim asigi hanfendi ) pokemon egiticisine asik olanlar.. Daha neler okuycaz acaba. Konu sahibi farkinda olmadan sosyolojik bir arastirma baslatti. :))) Kendi durumunu cok da vahim gormuyordur artik tahminimce.
Bu arada yabanci dizi denilince simdi geldi aklima. Ben bide himym deki Barney'e bayilirdim bi ara. Begendigim tek sarisin erkektir belki de. Adamin gercek hayatta gay oldugunu ogrenince uzulmustum bide. Sanki heteroseksuel olsa evlenip coluk cocuga karisacagiz.Benim durum baya ciddi yani.
Hangi diziymiş o merak ettim.Yaşınızı bilmiyorum ama belirli bi dönemde oluyor. Güzeldir yahu... Tadını çıkarın...
Bu arada ben dizi film oyuncuları değilde Rockstarlara aşık olurdum. Öyle geçici falanda olmazdı.
dizideki karakterleri beğeniyorum oyunculardan hoşlanıyorum :))
yani nası diyim olabiliyo... hatta kötü adam rollerindeyse daha da bi bitiyorum hasssstaaa oluyorum
baya olduen sonda ki de once upon a time daki "rumpelstiltskin" namı diğer Mr. Gold :)))))
adam babamdan yaşlı gözüküyo ama iştee napaacaanbirde orda ki kaptan hook hiçte fena değil bir bakın derim
kitap karakterleri daha da fena :)) sahneleri aklımdaki gibi canlandırınca karakterleri bayaa seviyorum :))
bu tür şeyler kalıcı değil... hayatında kimse yoksa bunlarla oyalaanıyorsun :)) herkes yaşamıştır inkar etmesin
Çok normal canım :) benim ilk aşkım Harry Potter'dı.Şu zamana kadar onlarca ünlüye aşık olmuşumdur (ama Harry'nin yeri ayrı) Hatta şuan Supernatural'da ki Dean'e aşığım ve Sam'den de hoşlanıyorum.Öyle yanii
ooo benim listem kabarıktır . önce serdar ortaça aşık olmuştum . yeni çıkmıştı o dönem . ilkokul birdemiydim neydim . bayılıyordum ona ya . hep kliplerini beklerdim deli gibi çok severdim şimdi ise asla dinlemem nefret ederim uyuz olurum .
sonra leonardo di caprio ya çok aşıktım . titanic zamanı . ilokuldaydım yine . posterlerini falan alırdım . magazin dergileri alırdım onu görmek için .
ortaokuldayken birde memoli vardı ayy hastaydım resmen . her hafta zor beklerdim diziyi ...
herkesin olur yani . üniveristedeykene harun tekine çok aşıktım . mor ve ötesi harun . bütün roportajlarını okurdum . cdlerini alırdım . konserlerine giderdim söyleşilere falan . neyse böle hayal dünyasında yaşaya yaşaya bir bakmışım gelmişim 21 yaşıma . hayatıma bir erkek bile girmemiş . yani bu tür ünlülere hayran olmak iyi birşey değil . belkide piskolojik bir rahatsızlık . sonuçta olmayacak birşey kendini yormaya gerek yok . bence sen kendine uygun yanında olan birini bul ve onu sev sonra boşa geçirirsin bu yıllar birdaha gelmiyor geriye .
ergen dönemlerimde değilim 21 yaşındayım lise olsa hiç takmam hevestir der geçerim ama bu gerçekten çok farklı olduu :)
Konu sahibi söyledi mi kim olduğunu göremedim :26:
aylar önce bende buna benzer bir konu açmıştım ama benimkisi aşık olmak falan değildi aşırı fanlıktı.. yaşımda hiç küçük değil
şimdi düşünüyorumda benimkisi çocukça bir takıntıymış o ünlüyle ilgili herşeyi aklımdan silmeye karar verdim ve başardım
artık öyle fanlık falan kalmadı
böyle bir durumu yaşamış biri olarak aşırı saplantının gerçek yaşamda kişiye zarar verebileceğini düşünüyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/584490-cok-fena-saplanti-yapti-kurtulamiyorum.html
Cok normal bence de :)
Ben de hayatimda bir defa yasadim bu duyguyu, cemberimde gül oya dizisinin ana kahramanini hatirlarsiniz.:) Mehmet Ali Nuroglu! :)
Arkadaslarim hayalindeki erkek nasil diye sorduklarinda, tam olarak "o" diyordum. :)
Ama geciyor, evleniyorsunuz, mesela esmer kivircik saclari olacak kesin en azindan derken, tamamen sarisin bir adamla evlenebiliyorsunuz vs. :)
Çoookkk normal tabii ki. :))
Çok da güzel bir his.
Ben evli olduğu halde dizide izlediği adamlara içi giden kadınlar tanıdım.
Bunun yaşla bir alakası yok yani.
6 yıl aynı ünlüye deli gibi aşık olduğum bir dönem yaşamıştım.
Başka böyle uzun süreni olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?