Dizideki oyuncuya aşık olmak normal mı ??

umarım öledir canım yoksa gerçekten psikolojimden düphelenmeye başladım :))

Yani avatarımdaki kişiye yalnız değilsin:))uzun süredir bende hayranım kendilerine:))

bende de tatlı bir heyecan olarak kalacak o zaman :)

aynen içim rahatladı bi benim diye çok korkmuştumm :))benimki asyalı çekik gözlü erkeğim :) secret garden dizisindeki hyun bin :))

üniversite öğrencisiyim 21 yaşındayım birine anlatsam böle böle diye şüphelenir zekamdan ama aşk bu ne yapabilirimm kii :)))) secret garden dizisindeki hyun bin :)

evett okuyunca rahatladım :) bu kadar beklemiyodum herkesin döküleceğinii :)

ben doktorlardayken kutsiye bayilrdim, kutsi diye $arkici duuyordumda onun benim beyin cerrahim oldugunu bilmiyordum sonradan ogrenmi$tim:)
uni ogrencisi olunca izlemedim, meslegine mi havas oldum nedir

deanin sempatik haline kim dayanır ki oda güzel bir aktör gerçekten supernaturali full izlemişimdir onun espirileri için :))

aynen öle o yüzden çok rahatsız oldum bu durumumdan bende 21 yaşındayım ve bu yaşlarımı çokdan geçtim :)

ergen dönemlerimde değilim 21 yaşındayım lise olsa hiç takmam hevestir der geçerim ama bu gerçekten çok farklı olduu :)

Sürekli kore dizileri izlemeye devam edersen benim gibi aşkın bitip hayranlığın başlıyor her dizide başka biri gözleri gibi kendileride çekici

aynen canım bende öle düşünüyorum gerçekten normal bi durum değil bu 21 yaşındayım o zamanlarımı çokdan geçtim ama gönül bu işte naparsın :))

bu yoruma sevinilmeli mi yoksa üzülmeli bilemedim :) Allah bi kınadığımızı bide imrendiğimizi nasip edermiş inşallah bizimki imrendiklerimizden olurr :))

güzel bir his gerçekten ilerde hatırlayınca sadece yüzünde bir tebessüm bırakır :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…