düğünde altın takma merasimi esnasında video çekildi ise onu izlet annene.[/QU
gel video ya bak burda altınlar var desem kafamı buluyosun benle der.
düğünde altın takma merasimi esnasında video çekildi ise onu izlet annene.[/QU
gel video ya bak burda altınlar var desem kafamı buluyosun benle der.
canım senın annen şüpheleniyor...
sonuçta düğünde takılan altınları elinde kolunda görmüyor..
aradan 2 yılda geçmiş...
çok zorlanırsan annene deki ...
anne kocamın borcu vardı o yuzden bozdurmak zorunda kaldık de...
çünkü bir yandanda kayınvalıdene söz vermişsin. annemlere söylemiyecem diye...
annem düğünden sonra altınları hiç görmedi, bir görim bakim diyor doğal olarak ne takıldı diye.
çok büyük bunalım girdim ben geceleri kalkıp ağladım çok uzun bir süre yani anneme aileme karşı çok mahcup oldum, biz öderiz biz öderiz dediler aldılar damat tarafının alması gerekneleri 5 kuruş vermeden ortadan yok oldular. biz tüm borçlarla başbaşa kaldık, üstüne bir de bu kendi kızına yapılsa nasil olur ya 10 günlük gelindim ben bunlar olduğunda ve evet emekli maaşı var tarlaları filan var yanı arti gelirleri var. gel de cıldırma,, almadiğini hadi geçelim ya bu nasıl insanlıktır yaa!
annene anlat bu olayı... cidden annene anlat.. kayınvalidenin yaptıgı çok ayıp.. kendi hiç altın takmasın sonra senin ailenin taktıgı altınların üstüne konsun..
annene söyle ... konuşma esnasında desinki kızımın altınlarını geri verin bu onların hakkı. yatırımı desin.. eşinde bu düşüncede olsun.. belki kayıncaliden utanırda alır altınlarını yeniden..
Canım seni anlıyorum. Bizde evlenirken her şeyimizi kendimiz yaptık altınlarımızı bile. Eşimin ailesi bir çeyrek bile takmadılar. Daha sonra altınlarımızı eşimin babasının bağkuru için bozdurduk benim çektiğim kredilerler 12 milyara yakın bir parayı 5 sene önce bağkura yatırdık. Kayınpederim bunun karşılığında birbuçuk milyar kredi çekti kaynımda 800 milyon verdi sıkışık zamanımızda nasıl olduysa bizim ödediğimiz on iki milyar bir milyar üçyüzmilyonla kapatılı verdi. Hala akıl erdiremiyorum. Hadi bunlarda neysede aradan 3 sene geçtikten sonra demezmi benim sizin düğün zamanında epey birikimim vardı iyiki bağkura yatırmışım yoksa sizin düğüne harcanıp araya gidecekti diye bu lafı çok zoruma gitmişti. Ve şimdi bağkur konusu açıldığında hiç kimse bizim yatırdığımızdan bahsetmiyor bir Allah razı olsun diyen bile yok.
benim ailemle eşimin ailesi görüşmüyor, hem ailem onlardan yaka silkti hemde yurt dışında yaşıyorlar. bu olay baya psikolojimi bozdu,inanamazsınız. eşim bu konuda çok anlayışsız, parası olmayan bir insana nasil kızabiliyorsun diyor.ee ama yalan söyleme konusunda maşallah ları var ne bana ne de aileme hiç dürüst davranmdılar, koltukları vs. siz alın ödicez dediler sonra eee ama o senin bocun oglum dedilr ödemediler. annemde bunları duydu dahada sinirlendi ben sana 2.500 ytl ye yatak odası alıcama 1.000 ytlye yatak odasi 1.000 ytl ye koltuk takımı alırdım ama sana borc bırakmazdım dedi. suçlu onlar dürüst olmadılar. hep atıp tuttular.
annemin şöyle bir yapisi vardir beni benzetir o kayınvalden isteyebilir, vermicektin o zaman diyiverir. yani ahh kızım vahh kızım yazık sana kötü kayınvalde demez. beni benzetir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?