bence kayınvalidene deki bi kuyumcudan borç olarak altınları al, anneme gösterince geri veririm de.. alınca da bugün yarın veririm diye salla, sonra sende onun yaptığı gibi sözünü tutma
ay canım ya senin adına çok üzüldüm ya bu nasıl bir insanya seni düşünmüyorda oğlunudamı hiç düşünmüyor ya anlamıyorum ben Allah yardım etsin.ama önemli olan kocanla mutlu olman Allah mutluluğunuzu daim etsin canım koltuk dolap bir şekilde alınır ama kayınvalidenin sende bıraktığı iz hiç geçmez be canım :tomato:ah be canım bende senin yaşadığın durumu çok farklı yaşadım. aşimin annesi koltuk buzdolabını ben alacağım dedi.set takacaktı. biz yatak odası aldık. eşim vitrin takımı aldı.annem çamaşır bulaşık makinası da alacaktı. nikaha 4 gün kala paramı çaldırdım hiçbirşey yapamıyorum demiş oğluna. benim ki inandı tabi. yapacak birşey yok.
yatak odası ve vitrinle evlendik. annemde onlara kızdığından başka birşey almadı. olan bana oldu. evde oturacak bir koltuk bile yoktu. yere şilte serdik. duvara minder koyduk.
masa diye karton varil üzerine tepsi koyduk. annem baktı olmuyor çekyat aldı bize. evde beyaz eşyasız ne günler yaşadım benklava: eşimde 3 kuruş biriktirmemiş.hep ailesine yedirmiş. biz de fotoğrafları laamadık. ben işe girdim. haftalıklarımı biriktirdim öyle aldık. of daha neler yaşadım.
ne sanıyor bunlar kendini? düğünde takılanları ne hakla alırlar. keşke kendiniz alsaydınız eşyaları. altınlar kendine kalsaydı. ben bu yüzden evlendiğim günden beri onlarla görüşmüyorum.
canım aynı şeyelri hatta daha kötüsü başıma geldi
nikah salonundan çıkarken altın keşem eşimin amcası tarafından elimden çekip alındı
ve takıların hepsi onların borcuna gitti
bende önce anneme senin gibi bankada dedim
ama görmeyince dofruyu söyledim
bunların hepsini geçtim
bana koyan ne oldu biliyormusun
hırsız kaynanam bana takılan altınların bir kısmını cebine indirip evine bakım onarım yaptırdı
hatta koluna taktı
ben 20 günlük gelimin koloum bom boş
kaynana yeni gelin gibi şıkır şıkır
allaha havale ettim yüzüne tükürdüm
kendi kızı bu yaz evlenecek
bakalım ondan ne kadar kazanacak
canım ayrıca 2 yıl geçti ise sen o altınların üstüne bir soguk su iç derim..
birde 2 yıl geçmiş artık.. kendi annende niye istiyor onu anlamdım.bence annen altınları takmadığın için şüpheleniyor
canım kusura bakma ama hatalı olan sensin
ya o altınlarını hiç vermiyecektin yada şimdi ağlanıp sızlanmıcaktın
nasıl verebilirsin biliyorsunki tüm borçları sizin üzerine yıkmışlar sen birde kendi ellerinle altınlarını nasıl verdin nasıl güvendin
hadi diyelim ev eşyalarını almadılar mecbur değiller bana göre, oğullarını bu yaşa getirmişler kendi eşyalarını kendi alsın demiş olabilirler amena ama altın olayı çok ayıp
ama dediğim gibi zorlan almamış senden istemiş sende vermisin şimdi zor duruma düşmüsün
neyseki çok büyük bir mebla değil 2,5-3 milyarlık altın çok sayılmaz bişekilde yerine gelir
onlardan meddet umma bu saaten sonra ama kocanın yakasına yapış
madem ailesi seni enayi yerine koymaya kalktı bunun bedelini eşin ödemeli halen onları haklı görebiliyorsa
gerekiyorsa annene anlat durumu eşine annenin bildiğini ve altınların biran önce yerine gelmesini istediğini söyle
canım aynı şeyelri hatta daha kötüsü başıma geldi
nikah salonundan çıkarken altın keşem eşimin amcası tarafından elimden çekip alındı
ve takıların hepsi onların borcuna gitti
bende önce anneme senin gibi bankada dedim
ama görmeyince dofruyu söyledim
bunların hepsini geçtim
bana koyan ne oldu biliyormusun
hırsız kaynanam bana takılan altınların bir kısmını cebine indirip evine bakım onarım yaptırdı
hatta koluna taktı
ben 20 günlük gelimin koloum bom boş
kaynana yeni gelin gibi şıkır şıkır
allaha havale ettim yüzüne tükürdüm
kendi kızı bu yaz evlenecek
bakalım ondan ne kadar kazanacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?