Dncesiz mi desem, yzsz m desem?

şimdi eşimi aramış akşam you_knowla konustum istemio gibi demiş eşimde istemiodur o zaman emine baska yere gidin sizde demiş biz olunca gelirsiniz demiş lafı değiştirmiş baska seylerden konusmus akşam ben ararım tekrar sizi demiş gelip gelmeyecegimizi söyleriz demiş

e yuuh hala gelip gelmeyeceğimizi size arayıp söyleriz mi diyo çüüş diyecem başka bişey demeyecem yaaa

ay hala siz istemiyoruz diyorsunuz bu ,gelip gelemeyeceğimizi söylerim siyor. zorla gelecek bir havası var sanki...

ay evet ya nasıl sinir oldum eşimede kızdım ben gelmeyin dedim daha ne yapayım diyor bu kızla asla işim olmaz artık ya stresten 2 gundur bi iş yapamıyorum

şimdi eşimi aramış akşam you_knowla konustum istemio gibi demiş eşimde istemiodur o zaman emine baska yere gidin sizde demiş biz olunca gelirsiniz demiş lafı değiştirmiş baska seylerden konusmus akşam ben ararım tekrar sizi demiş gelip gelmeyecegimizi söyleriz demiş

ya bu kız tam sopalıkmış,hala gelip gelmeyeceğimizi söyleriz de ne demek yok ya böyle insanlardan uzak durulmalı.Eşin bir an evvel sınırı koysun bebeğim.Sanırım olay sadece sen istemiyorsun gibi olmuş eşin öyle demiş ya bence açıkca bak kızım eşim you_know da ben de istemiyoruz,biz evdeyken buyrun gelin ama böyle olmaz desin.Hem olaya bir de şu yönden bakın,evde başlarına bir şey gelse,ölseler kalsalar tövbe tövbe çocuk kıza bir şey yapsa neler okuyoruz gazetelerde bu sebeplerden içinize sinmeyeceğini böyle birşeyin söyleyin canım.

sen şu kızın tlf.unu bana yazsana bebişim bir ağzının payını vereyim.Yuh artık bu ne böyle.Ne yapmak için geldikleri belli tek başına olacakları zamanı kolluyor ya sözlüsü işte sırf bu yüzden bile otel e gidin denir.

böyle bi durumda arkadaşımla kötü olmayı bile göze olur ve kesinlikle reddederdim....

ne demek biz evde yokken gelip kalmaları......

bu çok saçma açık açık hayır demeyi bilin....

ya biz evlendiğimizde eşim ona evlenmeden kalamazsınız emine ona göre diodu cünkü annesini babasını fln cok iyi tanıoruz ama o guluodu saçmalama ya fln diyip duruodu ya ben varken yine gelsin ama ben yokken ne işi var ya bu kadar düşüncesiz deildi bu kız ya eşimde istemiodur you_know baska zaman gelin emine demiş evet biraz sadece ben istemiyrum gibi olmus eşimlede tartısıyoruz dunden beri oda diyor bu kıza ne oldu böyle deildi fln die zaten eşime dedim benim için bitti emine haberin olsun dedim beyfendi yalnız kalacak die gelio oldu burası celik otel ya :oklava:

ya olur ya banyoya girerler zehirlenirler falan ben paranoyak bi insanım biraz arkadaşıma öyle demiştim başına bi iş gelirse açıklayamam die. milletin canının derdi bana düşmüş kendi bişey olmaz diye tutturmuştu eşim bilse bu mevzuyu düşünceleri değişir o kızla ilgili. kendimi niye kullandırayım. ne terbiyesiz insanlar var ya

sen şu kızın tlf.unu bana yazsana bebişim bir ağzının payını vereyim.Yuh artık bu ne böyle.Ne yapmak için geldikleri belli tek başına olacakları zamanı kolluyor ya sözlüsü işte sırf bu yüzden bile otel e gidin denir.

sözlüsü otelde kalmayı sevmiyormus bi kere söylemişti ama ben evlenmeden önce defalarca geldim istanbula eşimlerdede kalmıoduk laf etmesinler diye paramız kısıtlıda olsa burda cok lüks bir otelde kalıoduk o iş için olan otellerden deil yani eşim 1 kere emine sizde kalalımmı demedi demezde en sevmediğim şeyler eşimede kızdım ya ama oda baska zaman gelin emine biz yokken olmaz demiş kız hala haber veririm diomus ya inanamıorum
adaer birlikte olup bu kıza ağzının payını verelim kaydirigubbakcemile3

sözlüsü otelde kalmayı sevmiyormus bi kere söylemişti ama ben evlenmeden önce defalarca geldim istanbula eşimlerdede kalmıoduk laf etmesinler diye paramız kısıtlıda olsa burda cok lüks bir otelde kalıoduk o iş için olan otellerden deil yani eşim 1 kere emine sizde kalalımmı demedi demezde en sevmediğim şeyler eşimede kızdım ya ama oda baska zaman gelin emine biz yokken olmaz demiş kız hala haber veririm diomus ya inanamıorum
adaer birlikte olup bu kıza ağzının payını verelim kaydirigubbakcemile3

O zaman esin tam olarak agzinin payini veremedi bunun bence...:hulya:

Hayir haber vermene falan gerek yok, olmaz demesi gerekirdi.....:kahve:

Ister darilsin ister küssün.....:delphin:

Ayıp yaa, onlar siz yokken sizin evinizde sevişcek, yatcak kalkcak, belki sizin yatakta yatcaklar akannehirakannehir Çok kötü bir durum.
Bence kıza msj at.Şöyle yaz;
"Canım biliyorsun biz evde olmıcaz bayramda, biz yokken evde kalmanızı doğru bulmuyorum, biri duyarsa ben arada kalmak istemiyorum, eşim de sıcak bakmıyor, umarım anlayış gösterirsin" de kestirip at, ne evine sokacan elin adamını.

konuyuda tüm msjlarıda okudum...
kızın yaptığı tam bir arsızlık...:mymeka:
bencede eşiniz net bir şekilde sölememiş ki hala arayıp haber veririz gelip gelmicemizi diyor...:1no2:
net bir şekilde söleyin istemediğinizi yaa ne bu böle..:kızgın:
halada salak ayağına yatarsa kilitleyin kapınızı bayramın tadını çıkarın..:1closedeyes:
böyle lüzumsuz insanlar için tadınızı bozmaya değmezz...a.s.

eşim mesaj atmıs emine kırılmana gerek yok biz evde yokken deil ama biz gelince ayarlayın bigun gelin kalın basımızın üzerinde yeriniz var diye eşimi aramış sen benim için bittin demiş eşimde aman iyi ya bunun için bitiosam bitsin demiş kapatmıs beni aradı benim için levent bitti dio bana hakaret edio sen o cocugu yönlendiriosun dio neler söylüyor elim ayagım titriyo kızlar sinirden

eşim mesaj atmıs emine kırılmana gerek yok biz evde yokken deil ama biz gelince ayarlayın bigun gelin kalın basımızın üzerinde yeriniz var diye eşimi aramış sen benim için bittin demiş eşimde aman iyi ya bunun için bitiosam bitsin demiş kapatmıs beni aradı benim için levent bitti dio bana hakaret edio sen o cocugu yönlendiriosun dio neler söylüyor elim ayagım titriyo kızlar sinirden

gerizekalımı nu kız yaaa çok sinirlendim..
hangi hakla hakaret edebiliyor ki size yaaa
ayrıca sizin eşinizle olan diyolağınızdan ona ne???????????

Aaaaa zilliye bak..Hiç gerilme ya, açma telefonlarını.Bir erkek için arkadaşını silip, arkadaşının eşine de saygısızlık yapıyorsa sen de sil..Aşk gözünü kör etmiş onun.Beraber olduğu insanın adam gibi adam olmadığını ben bile anladım bea.Edepsiz kız ya, bulur yakında hakettiğini.

Ayrıca sana "Bu çocuğu yönlendiriyorsun" demiş ya, keşke deseydin "evet yönlendiriyorum, burası benim de evim" deseydin..Sinirlendim çok kötükedihüso

afedersin o zilli sevgilisiyle oynaşcak diye sen kötü oluyosan bırak ol. sen de ara anasını zilline sahip çık sanki evimin ortağı evimi randevu evi sanıyo herhalde falan de de görsün anyayı konyayı.

........................................................................................................

Son düzenleme:
yönlendiirosun dediginde ikimiz karar verioruz olması gerekeni söylüyoruz mantıklı olanı dedim ha ben mantıksızım yani dedi konustu konustu bende kapattım eşim arıyor acmıyormus annesini aramıs açmamış anneside mutluluklar dilerim size umarım cok mutlu olursunuz diyor bende çok mutluyuz zaten senin dileğine ihtiyacımız yok dedim ay nasıl sinirlendim kızlar ya

Anlama kıtlığı yaşıyor sanırım bu kız. Şaka gibi resmen. :1shok:
Siz kırmak istememişsiniz anlıyorum ama sizde madem istemiyorsunuz telefona bakmayayım, şifreli şifreli konuşayım anlasın diye ne bekliyorsunuz ki direk söyleyecektiniz.
Kırılıyorsa da kırılsın paşa gönlü bilir.
Azıcık düşünceli olsa zaten böyle bir teklifle gelmemesi gerekirdi.:umursamaz:
Birilerini kırmayalım, incetmeyelim, üzmeyelim derken sizler üzülüyorsunuz.
Kendini üzdüğünüze değiyor mu? Ne yazık ki görüldüğü üzere değmemiş.
Fazla iyi niyet iyi değil bizzat sizde test edip onaylamış oldunuz.:kahve:

Back
X