Dncesiz mi desem, yzsz m desem?

yuh yani daha neler sizin evi başka amaçlarla kullanıcaklar o kesinde aman sakın izin vermeyin böyle bişeye

direk söledik zaten canım okumamıssın galiba biz varken gelin biz yokken olmaz dedi eşim

akannehir:1shok:

Kesin azmış bu kız, bi de sayıp sövdü size öylemi. gerzek:mymeka:

haydaaaa...
manyak mıymış sorsaydın...
tövbe tövbe...annesi ne alaka...kızıyla sözlüsünü kendi evinde yatırsın kendi çıksın ozaman bukadar istiyorsa...
aman şaştım kaldım...sinirlenme sen arkadaşım, titreme boşa...terbiyesiz insan işte...

eşim mesaj atmıs emine kırılmana gerek yok biz evde yokken deil ama biz gelince ayarlayın bigun gelin kalın basımızın üzerinde yeriniz var diye eşimi aramış sen benim için bittin demiş eşimde aman iyi ya bunun için bitiosam bitsin demiş kapatmıs beni aradı benim için levent bitti dio bana hakaret edio sen o cocugu yönlendiriosun dio neler söylüyor elim ayagım titriyo kızlar sinirden

yönlendiirosun dediginde ikimiz karar verioruz olması gerekeni söylüyoruz mantıklı olanı dedim ha ben mantıksızım yani dedi konustu konustu bende kapattım eşim arıyor acmıyormus annesini aramıs açmamış anneside mutluluklar dilerim size umarım cok mutlu olursunuz diyor bende çok mutluyuz zaten senin dileğine ihtiyacımız yok dedim ay nasıl sinirlendim kızlar ya

sadece kıza koca bir yuhhhhh!!!!
diyorum. diyecek başka söz bulamadım.

:1shok::1shok:akannehir

hayır ev sizin eviniz 3.kişilere hesap vermek zorundamısınız?ıstemediğiniz halde evinizine almak zorundamısınız?
ne tuhaf ne yüzsüz insanlar var yaa hayret bir şey..

haydaaaa...
manyak mıymış sorsaydın...
tövbe tövbe...annesi ne alaka...kızıyla sözlüsünü kendi evinde yatırsın kendi çıksın ozaman bukadar istiyorsa...
aman şaştım kaldım...sinirlenme sen arkadaşım, titreme boşa...terbiyesiz insan işte...

evet, yatırsın bakalım kendi evinde midesi geniş kadın. Arayıp bide laf etmiş terbiyesiz, kızına terbiye vermesi gerekirken:delphin:

yok kızlar yanlış anladınız annesi aramadı eşim emineyi aradı acmayınca annesini aradı anneside acmamıs yanlış yazmısım galiba beni arayan annesi deil yani

Çok yanlız kalmak istiyorlarsa gitsinler bir otele kalsınlar.ıyice arsızlaşmışlar bide utanmadan üste çıkıyor yağ gibi

ah be güzelim boşver şu kızı daha önce de dedim ya bu arsız olduğu gibi terbiyesizde.Hiç laf karmaşası yok açıkca oynaşmaya yer arıyor ve senin taze gelin evinide buna alet etmeyi hesap ediyor evdeki hesap çarşıya uymayınca da pençelerini sana çıkarıyor.Zaten eşinle bir bayanın bu kadar fazla samimi arkadaş olmasına bu saatten sonra izin verme yanlış anlamada.Senin de çok iyi samimi bir erkek arkadaşın olsaydı o aynısını yapsaydı peki eşin sana ve arkadaşına aynı şekilde aman kırılmasın diye temkinli yaklaşırmıydı.Hiç sanmıyorum.Eşin için sen bittin benim için demiş ohhhh çok iyi böyle bir insan tamamen çıkmalı hayatınızdan.Sen yönlendiriyorsun ne demek ayyy sinir oldum hızımı alamıyorum vallahi.Orası senin de evin sadece eşinin değil.Ve sen evinde olmadığında birinin gelip kalmasını aşna fişne yapma yeri olmasını istemiyorsun.Bitti iki iki dört eder kadar net bir şey.Bebeğim bu kızla bundan sonra görüşmeyin lütfen.Rezil ya reziiilllll.

Bir de eşin daha niye arıyormuş ki.Sen bittin benim için diyor böyle bir konu için eşinde daha üzerine düşüyor.Bıraksın ne hali varsa görsün.

e denecek kelime bulamıyorum...
hani ilk başta art niyet arama diecektm ama bu kız resmen siz benim oyuncağım olmazsanız selam sabahaı keserim e getirmiş olayı....
yahu kimse kimseyi taşımak zorunda değil
bu bekar evi değl k i gelip rahtca kalasın...
hani ünv. de olur arkdaşlar gelir kalılır ya da sen uzağa giderken onlar ortada kalmasın d ieye anahtarını falan veririsin ama bu ne yaaaa
aleni
sefkilim gelcek evi boşaltın durumu bu...
br de sizi haksız çıkarmıyor mu???
olcak iş değil
valla benim gibi saman alvi gibi sinir olsaymş sende giderdin kızın işyerine
hanım hanım bana baksan sen....
diye başlayan ve acayp tümcelerle biten bi cümle kurardın....
aaa
şahika ya bağlicam şimdi haaa

böyle karakterde insanlarla nasıl arkadaşlık ediyorsunuz ben size şaşıyorum yada ben çok insan sarrafı oldum haberim yok

Ne demekmiş o ya..Bu ne yüzsüzlük..Samimiyetse bi yere kadar yani..Ev sahibi evde yokken sözlüsüyle evde kalmak:olmaz:Hiç düşünmüyo komşular ne der diye..:olmaz:Teklif etmek bile çok saçma..:olmaz:Böyle bi şeye izin vermeyin canım..

ben senin yerinde olsaydım
öncelikle ben böyle şeylerden hoşlanmıyorum
kuzenlerime dahi bu şekilde evi vermem, geliyosanız ben varken gelin
planını bana danışarak yapsaydım yardımcı olabilirdim ama
sözkonusu planında benden habersiz benim evimi kullanmak var
kusura bakma derdim
isterse küssün
ve ayrıca anahtarıda hala getirmemiş madem
anahtarı değiştirin sizde ve haberide olmasın
insanlar maalesef yüzsüz
samimiyet boyutunuı aşabiliyorlar
bende buna benzer olaylar yaşadım
ve yüzümü kızartıp veremeyeceğimi,
komşularımın evden çıkan birileri vardı görmüşler (ama böyle bişey olmamıştı )
falan dedim, bitti
bence kimse için kendinizi sıkıntıya sokmayın

canım eşim beni arayıp hakaret ettiği için aradı onu tekrar kızmak için eşim aramıs acmamıs daha sonra eşimi aramıs eşimde sen kimsin benim karıma böyle hesap soruosun hakaret ediosun demiş ararım söylerim demiş kıza bak ya tam aptal eşimde annesini aramıs anlatmıs olanı annesine eskişehire arkadaslarıma gidecem demiş şimdi baksın basının caresne

eşinin böyle bir arkadaşı olacaksa hiç olmasın inceldiği yerden kopsun :kızgın:
canım şaştım kaldım olacak şey değil insan misafir gittiği yerde bile rahat edemez hele ev sahibi yokken,bu artık yüzsüzlüğüde geçmiş. :1shok:
Siz kesin tavrınızı belirtin boşuna gelmeyin deyin telefonlarıda açmayın kapınızı kitleyin gidin mis gibi bayramda hiçte umursama,önemsenecek biri değil bence.hiçte titreme sinirlenmede,yaptığı terbiyesizlikle kalsın,sizin gibi iyi insanları kaybettiğine yansın kudurmuş o diyecek bişey bulamıyorum kendi evi olsa acaba ne tepki verirdi :sm_confused:

bencede çok mantıskız bir tutum hem sözlüsü, ne malum evleneceği, hem düşünsene şimdi insanlr en ufak bir şeyde birbirlerine katlanımıyorlar oldu diyelim sizde kalacaklar bişey yüzünden tartıştılar çıkıcak sonucu düşünebiliyormusun ailesi sormazmı size neden kalmasına izin verdiniz veya ne hakla? bence hiç bir şekilde verme anahtarını hatta biteceksede bitsin muhabbetiniz bizde kalmanızı istemiyoruz de

canım eşim beni arayıp hakaret ettiği için aradı onu tekrar kızmak için eşim aramıs acmamıs daha sonra eşimi aramıs eşimde sen kimsin benim karıma böyle hesap soruosun hakaret ediosun demiş ararım söylerim demiş kıza bak ya tam aptal eşimde annesini aramıs anlatmıs olanı annesine eskişehire arkadaslarıma gidecem demiş şimdi baksın basının caresne

ohhh olmuş şimdi ne yapacağını düşünsün terbiyesiz.Siz de daha hiç üzerinde durmayın konunun 2 kilidide kilitleyin,gidin keyiflice bayramınızı geçirin bebişim.

Back
X