Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşim mesaj atmıs emine kırılmana gerek yok biz evde yokken deil ama biz gelince ayarlayın bigun gelin kalın basımızın üzerinde yeriniz var diye eşimi aramış sen benim için bittin demiş eşimde aman iyi ya bunun için bitiosam bitsin demiş kapatmıs beni aradı benim için levent bitti dio bana hakaret edio sen o cocugu yönlendiriosun dio neler söylüyor elim ayagım titriyo kızlar sinirden
yönlendiirosun dediginde ikimiz karar verioruz olması gerekeni söylüyoruz mantıklı olanı dedim ha ben mantıksızım yani dedi konustu konustu bende kapattım eşim arıyor acmıyormus annesini aramıs açmamış anneside mutluluklar dilerim size umarım cok mutlu olursunuz diyor bende çok mutluyuz zaten senin dileğine ihtiyacımız yok dedim ay nasıl sinirlendim kızlar ya
haydaaaa...
manyak mıymış sorsaydın...
tövbe tövbe...annesi ne alaka...kızıyla sözlüsünü kendi evinde yatırsın kendi çıksın ozaman bukadar istiyorsa...
aman şaştım kaldım...sinirlenme sen arkadaşım, titreme boşa...terbiyesiz insan işte...
canım eşim beni arayıp hakaret ettiği için aradı onu tekrar kızmak için eşim aramıs acmamıs daha sonra eşimi aramıs eşimde sen kimsin benim karıma böyle hesap soruosun hakaret ediosun demiş ararım söylerim demiş kıza bak ya tam aptal eşimde annesini aramıs anlatmıs olanı annesine eskişehire arkadaslarıma gidecem demiş şimdi baksın basının caresne