yurtdisinda yasiyorum, kendim geldim buraya, sonradan yine tr den gelmis olan, benim durumumda olan esimle burda evlendim. buraya gelin gelen ve anlasamayan cok insan taniyorum. sanslisiniz yok cok cok yakinken gercegi gördünüz bence. burada büyüyenler özellikle erkekler tamamen anne kuzusu oluyorlar. aileleri ne derse onu yapiyorlar. o kadar cokki gelin gitirirp sonra kan kusturan. dedimya sanslisiniz gercekten. ne istedigini bilmeyen, anne babasinin sözüyle hareket eden cok kisi var. ve resmiyette evlenip bazi islemler icin bunu kullanan sonrada bosanan da cok kis var, birseye alet olmayin. kendinizi kullandirtmayin. ayni ülkede yetismis biriyle evlenmek o kadar atisi olan bir seyki cok önemli.[/QUOTE
ben yurt dışına hiç çıkmadım bilmiorum herkesin söylediği zor olacağı ama ben bunları aşabileceğimi düşünmüştüm eşim yanımda olduktan sonra güçlü olup okul bitirip işe girecektim sonuçta benimde sadece okul için yurt dışına giden ve tek başlarına ayakta duran bi sürü arkadaşım var ve ben bunu eşim yanımdayken yapacaktım onlar gözümü çok korkutmuo ama eşimin birden böyle olması beni inanılmaz şaşırttı tamam kızabiliri ama tekrar denenmeyecek bişi yoktu ortada