Amin hepimiz icin hayirlisi olur ins.benim tedavim devam ediyor havuz yapilicak.bir defa toplandi yumurtalarim embriyolarim da donduruldu simdi hastalanmayi bekliyorum yine ilac verilip yumurta toplanacak sonra en iyisu secilip transfer olucak ins.bakalim zor bir surec benimkisi allah hepimizin yardimcusi olsun,sen baslamadin hala degiilmi?merhaba bende önümüzdeki hafta cem beye gitmeyi düşünüyorum benim daha önceki doktorum ulun beydi umut tüp bebekte.oşimdi ayrıldı bende selen hanım mı cem beymi derken cem beyi sectim inşallah hayırlısı olsun bizim için..
siz suan tedavide hangi aşamadasınız...
Tedavin hayirli olur ins.cem bey e guvenin cunku gercekten isini bilen bir dr. Sizin problem neydiMerhaba bende cem beyle tedavideyim.gerçi benim ilk tüp bebek deneyimim ama cem bey çok bilgili bi doktora benziyo
Amin hepimiz icin hayirlisi olur ins.benim tedavim devam ediyor havuz yapilicak.bir defa toplandi yumurtalarim embriyolarim da donduruldu simdi hastalanmayi bekliyorum yine ilac verilip yumurta toplanacak sonra en iyisu secilip transfer olucak ins.bakalim zor bir surec benimkisi allah hepimizin yardimcusi olsun,sen baslamadin hala degiilmi?
Kesinlikle sabir isi,o zaman en kisa zamanda senden bebis hbrlerini bekliyoruzHepimiz güzel sonuç alırız inşallah.eşimde sperm sayısı azlığından dolayı gitmiştim ilk ama rahim filmi isteyince şekil bozukluğu çıkmıştı.ocakta histeroskopi yapıldı şubatta yumurta toplandı muhtemelen haftaya da transfer olacak.Allah yardımcımız olsun zormuş süreç
Bildirim var sag ust kosede oradan msjlari gorebilirsin,etiketleme iside sol ust kosede:)Yaa kızlar ben yeni üye oldum özellikle bu sayfaya kimse yazmayınca:)size cevap verirken sizin mesajınızı nasıl alıyorum bide etiketleme işini
Fiyatlarda artis var oncelikle onu soyleyeyim 6500+ilaclarda sendenböyle yumurtalarıda havuz yapıldıgını pek bilmiyodum yeni yeni duyuyorum..ilkte kaçtane toplandı ..şimdi kaçıncı gündesin tedavinin nasıl gidiyo.
inşallah olgun güzel yumoşlarında olur sonra saglıklı embriyoların olur ..
ben başlamadım mart 17-18 gibi adetimi bekliyorum ama yarın bi umuta gidip fiyat bilgisi alıcaz agustosta gştmiştik en son sperm dondurma ucreti yatırmaya o zamanki fiyatlar degişmiş tabi.onları öğrencez hastayada ön görüşme için cem beye gidicez inş
Fiyatlarda artis var oncelikle onu soyleyeyim 6500+ilaclarda sendenbenim ilkinde 4 yumurta toplandi ikisi 2. Gun donduruldu yani cook ii degil,bir ay ara verelim dedik cem bey le simdi mart ortasi hastalanacam yine basliycaz off o kadar stres ve heyecanliyim ki anlatamam . Sizde problem nedir ve denedinizmi onceden tup bebek
Bildirim var sag ust kosede oradan msjlari gorebilirsin,etiketleme iside sol ust kosede:)
Sende zor zamanlar gecirmissin cnm ya ama ne guzeldirki allah sana cok guzel bir koz cocugu vermis masallah,ins bu tedavinde guzel sonuclanicam,inanalim hem allah a hemde doktorumuza ,ben bu durumumuzu kabullendim yqpicak hicbirsey yok allah daha buyuk dert vermesin hicbirimize tek duamiz anneligi tatmak bende esimde cok istiyoruz burdqn hbr wericem tedaviye basladigimdaCanım çok haklısın başlı başına tüp bebek sıkıntı zaten ALLAH kolaylık versin yardım etsin hepimize..benim 4. Denemem olucak eşim azospermi ilk 2 deneme üniv hastanesinde oldu eşim 2 kez orda m.tese ameliyati oldu bulunan spermlerle denedik olmadi.3 tane transfer etmelerine rağmen..sonrA 2012de umuta başladım ulun beye .ilk tedavi 5. Gün iptal oldu yumurtalar gelişmedi çok şaşırmıştım çünkü ilk 2tedavimde 19 ve 23 yumurta çıkmıştı ama tabi yaş faktorude var o zaman 23 yaşındaydım.bu tedavi de iptal olunca çok üzülmüştüm.sonra doğum kontrol hapi kullanıp diğer ay basladik bu defa iyidi herşey..ama bu defada transferi erteledi doktor diğer ay dondurulmuş 2 tane 5. Gün embriyosu kondu ama tutmadı..2012eylül ayıydı..sonra 7 ay sonrası 2013 nisan ben yine başladım tedaviye esimin donmus spermlerle denedik herşey iyi giddi 2 tane yine 5. Embriyosu kaldı transfer oldu çok şükür biri tuttu kızım oldu 10. Senemizde çok aradık uğraştık mucizem için sonu güzel oldu çok şükür..darısı isteyen herkesin başına inşallah şimdi orda2 tüp sperm var onlarla kızıma kardeş istiyoruz zor bulduk o.spermleri cöp olsun istemiyoruz..ALLAH nasip ederse basliycaz inşallah bende hem heyecanlıyım hem stresli şimdi rezervim daha da azalmış olabilir....esimin spermler cozulunce iyi cikacak mi o düşünce var....biz ağustosta gitmistik umuta ordaki 3.dememe olacağı icin 4.400 artı ilaçlar denmişti şimdi bilmiyorum..bide gebelik asisi yapılmıştı bana en son 700 tl de o var.uzun oldu canim kusurabakma...seninde insallah bu defa daha çok kaliteli yumurtan olur
yok cnm benim ben bu durumu kabullendim allah baska dert vermesin bakalim kismetimizde ne zmaan anne olmak varSanırım öğrencem size biraz rahatsızlık verebilirim bu süreçte:)bende başka sorun yok esoes88.seninde inşallah oluşan yumurtalar çok kaliteli olur sayıya takılma lütfen
Merhaba arkadaşlar... Biz ikinci denememizi Cem bey de yaptık. Çok şükür 2 gün önce pozitif Sonucumuzu aldık. Allahım hepinize nasip etsin. Cem beyden gayet memnun kaldık. Yaklaşımı çok naif , açıklayıcı, samimi bir doktor. Bu tarafları benim için çok önemliydi.. Hepimizin yolu açık olsunnnn
Hayırlı olsun gözünüz aydın öncelikle,darısı başımıza:)kaç embriyo transfer edilmişti acaba size benimde haftaya transferim olacak.cem bey tek taraftarı sanırım ama.Allah tamamına erdirsin hamileliğinizi inşallah kucağınıza almayı nasip etsinMerhaba arkadaşlar... Biz ikinci denememizi Cem bey de yaptık. Çok şükür 2 gün önce pozitif Sonucumuzu aldık. Allahım hepinize nasip etsin. Cem beyden gayet memnun kaldık. Yaklaşımı çok naif , açıklayıcı, samimi bir doktor. Bu tarafları benim için çok önemliydi.. Hepimizin yolu açık olsunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?