Amiiinnnnnn.transfer gününü saymazsak 7 canım.@flzask2003 Allah razı olsun senden sevincimi paylaştın bizim tedavi olduğumuzu kimse bilmiyorRabbim senide uğraştırmadan pozitif haberi almanı nasip etsin ilk tedavinde
Merhaba bayanlar bende cem beyin hastasıyım transferimin 5. günü bugün test günüm 28 Mart bekliyoruz bakalım 2 tane 5. gün embriyosu transfer edildi bana umarım iyi haberler veririm
Hadi bismillah:)canım hayırlı olsun bol bol kaliteli yumurtaların ve embriyoların olsun inşallah.bende tekrar kan verdim çok şükür ikiye katlamış
Canım inşallah sağlıklı kaliteli yumurtaların oluşur.Allah yardımcın olsunMeraba arkadaslarr,cok guzel haberler okudum masallahhh masallahh,benim de yarin yumurtalarim toplanacak bakalim transferim ne zaman olucak cok heyecanliyim aylardir bekliyorum rabbim hepimizin emegini bosa cikarmasinn
Cok guzel masallahh,cok sevindim cem bey in ugurlu elleri bizide sevindiricek insallahHadi bismillah:)canım hayırlı olsun bol bol kaliteli yumurtaların ve embriyoların olsun inşallah.bende tekrar kan verdim çok şükür ikiye katlamış
Hadi bismillah:)canım hayırlı olsun bol bol kaliteli yumurtaların ve embriyoların olsun inşallah.bende tekrar kan verdim çok şükür ikiye katlamış
Meraba arkadaslarr,cok guzel haberler okudum masallahhh masallahh,benim de yarin yumurtalarim toplanacak bakalim transferim ne zaman olucak cok heyecanliyim aylardir bekliyorum rabbim hepimizin emegini bosa cikarmasinn
Aminnn canimm:) sen nasilsin nasil gidiyorMerhaba arkadaşım..
Rabbim kalbine göre versin inşallah
kaliteli yumoşların embriyoların olsun..
sonrada hamiş haberini vermek nasip olsun..
Aminnn canimm:) sen nasilsin nasil gidiyor
Kızlar dua edin birbirimize de edelim rabbim bu zorlu süreci kolaylıkla atlattırsın inşallah.en tecrübelimizflzask2003 şimdi ben sevindim önce ama şimdi içimi bi korku kapladı normal mi ki bu
Canim benim hep dua et,anlayabiliyotuz seni ama ne kadar iyi dusunursen o kadar iyi guzel seyler olur.hayirlisiyla cinsiyetini yqzicakdim bize ,allah hepimizin yardimcisi olsun,dualarimiz hepimiz icinKızlar dua edin birbirimize de edelim rabbim bu zorlu süreci kolaylıkla atlattırsın inşallah.en tecrübelimizflzask2003 şimdi ben sevindim önce ama şimdi içimi bi korku kapladı normal mi ki bu
Hadi hayirlisi olsun,bi bakicaksin transfer gunu gelmissss,bende yazarim transfer gunumuben dün başladım bakalım bugün 2. iğnemi oldumm..
Canım nasılsın yumurtalar toplandı mıHadi hayirlisi olsun,bi bakicaksin transfer gunu gelmissss,bende yazarim transfer gunumu
Iyi sayilirim canim,toplandi bugun 2 tane yumurtamCanım nasılsın yumurtalar toplandı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?