Tüp Bebek Merkezleri Doc.Dr.Cem Celik hastalari burayaa

Amiiinnnnnn.transfer gününü saymazsak 7 canım.@flzask2003 Allah razı olsun senden sevincimi paylaştın bizim tedavi olduğumuzu kimse bilmiyorRabbim senide uğraştırmadan pozitif haberi almanı nasip etsin ilk tedavinde

Transfer günü sayilmiyo cnm..sendr dayanamayip erken test yapanlardansin bende bundan oncekinde 8.gun ıdrar yapmistim silil çıkmıştı 10.gün kanda pozitufti hayatimda ilkkez 10 sene sonra pozitifi görmüştüm...inşallah bu defada görürüm..seninde güzel haberlerini alırım insallah cnm

Merhaba bayanlar bende cem beyin hastasıyım transferimin 5. günü bugün test günüm 28 Mart bekliyoruz bakalım 2 tane 5. gün embriyosu transfer edildi bana umarım iyi haberler veririm

Merhaba bayanlar bende cem beyin hastasıyım transferimin 5. günü bugün test günüm 28 Mart bekliyoruz bakalım 2 tane 5. gün embriyosu transfer edildi bana umarım iyi haberler veririm

İnşallah güzel sonuçlanır tedaviniz..

Cem bey bugün saat 2 bucukta beyaz tvde canlı yayında olacak belki izlemek istersiniz :))

Meraba arkadaslarr,cok guzel haberler okudum masallahhh masallahh,benim de yarin yumurtalarim toplanacak bakalim transferim ne zaman olucak cok heyecanliyim aylardir bekliyorum rabbim hepimizin emegini bosa cikarmasinn

Meraba arkadaslarr,cok guzel haberler okudum masallahhh masallahh,benim de yarin yumurtalarim toplanacak bakalim transferim ne zaman olucak cok heyecanliyim aylardir bekliyorum rabbim hepimizin emegini bosa cikarmasinn
Canım inşallah sağlıklı kaliteli yumurtaların oluşur.Allah yardımcın olsun

Hadi bismillah:)canım hayırlı olsun bol bol kaliteli yumurtaların ve embriyoların olsun inşallah.bende tekrar kan verdim çok şükür ikiye katlamış
Cok guzel masallahh,cok sevindim cem bey in ugurlu elleri bizide sevindiricek insallah

Hadi bismillah:)canım hayırlı olsun bol bol kaliteli yumurtaların ve embriyoların olsun inşallah.bende tekrar kan verdim çok şükür ikiye katlamış

sağol cnm inşallah..
aay çok sevindim maaşallah.
Rabbim tamamına erdirsin inşallah..
keseyi kalp atışınıda duymak nasip olur inşallah..her aşaması güzel ilerler inşallah...
darısı başımıza..

Merhaba arkadaşım..
Rabbim kalbine göre versin inşallah
kaliteli yumoşların embriyoların olsun..
sonrada hamiş haberini vermek nasip olsun..

Kızlar dua edin birbirimize de edelim rabbim bu zorlu süreci kolaylıkla atlattırsın inşallah.en tecrübelimiz flzask2003 şimdi ben sevindim önce ama şimdi içimi bi korku kapladı normal mi ki bu

Kızlar dua edin birbirimize de edelim rabbim bu zorlu süreci kolaylıkla atlattırsın inşallah.en tecrübelimiz flzask2003 şimdi ben sevindim önce ama şimdi içimi bi korku kapladı normal mi ki bu

cnm inan korkular hep olucak
bende öyleiydim keseyi kalp atışını duyana kadar kendini harap ettim..
hep kaybetme korkusu vardı..
rabbim içini ferahlatsın cnm yinede kötüyü düşünme degerin artıyo maaşallah..

Canim benim hep dua et,anlayabiliyotuz seni ama ne kadar iyi dusunursen o kadar iyi guzel seyler olur.hayirlisiyla cinsiyetini yqzicakdim bize ,allah hepimizin yardimcisi olsun,dualarimiz hepimiz icin

Canım nasılsın yumurtalar toplandı mı
Iyi sayilirim canim,toplandi bugun 2 tane yumurtam ( cem bey yarin belli olucak durum dedi labaratuar bilgi verir yani.bakalim morelim bozuk ama yinede iyi seyler dusunmeye calisiyorum.tesekkur ederim ilgine canim benimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…