- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
Sende zor zamanlar gecirmissin cnm ya ama ne guzeldirki allah sana cok guzel bir koz cocugu vermis masallah,ins bu tedavinde guzel sonuclanicam,inanalim hem allah a hemde doktorumuza ,ben bu durumumuzu kabullendim yqpicak hicbirsey yok allah daha buyuk dert vermesin hicbirimize tek duamiz anneligi tatmak bende esimde cok istiyoruz burdqn hbr wericem tedaviye basladigimda
Allah yar ve yardımcınız olsun... İnşallah şansınız bol olurgözünüzaydın ne güzel
Rabbim tamamına erdirsin inşallah..
haftaya çarşamba randevu aldım cem beye bakalım
Benim ilk denemem başka bir de. Çift embriyo ile yapılmıştı, maalesef negatif sonuç aldık.. Yıkıldık tabi... Dondurulmus bir embryomuz vardi burin 1. Kalite.. Yolumuza Cem bey ile devam etmeye kararverdik... Önce Allah'ın izniyle sonra Cem beyin sayesinde gebelik oluştu.. Darısı hepinizin başına arkadaşlarHayırlı olsun gözünüz aydın öncelikle,darısı başımıza:)kaç embriyo transfer edilmişti acaba size benimde haftaya transferim olacak.cem bey tek taraftarı sanırım ama.Allah tamamına erdirsin hamileliğinizi inşallah kucağınıza almayı nasip etsin
flzask2003 sanırım bugün randevunuz vardı nasıl geçti karar verdiniz mi
O zaman haydi hayırlı olsun diyelim:)sorun olmamasıda çok sevindirici.ilk denemizde pozitif olsa ne güzel olur
Benim cuma günü transfer varSağol cnm sen ne durumdasın
Benim cuma günü transfer var
flzask2003 canım yeni üye olduğum için özel mesaj atamıyorum sen naptın tedavin başladı mı
Sen dah öncede bu aşamalardan geçmişsin canım akıl vermek bana düşmez de rahat olmaya çalış.cem bey bence çok iyi bi doktor laboratuvarın kaliteside tartışılmaz zaten.Allah yardımcın olsun hepimizin yardımcısı olsun inşallahCanım maaşallah hamilesin o zaman çok sevindim...inşallah kandada pozitifi görürsün..bende yarın gidiyorum muayeneye adetin 2. Günü inşallah bi aksilik olmazda başlarım yarın heyecanlıyım..
Sen dah öncede bu aşamalardan geçmişsin canım akıl vermek bana düşmez de rahat olmaya çalış.cem bey bence çok iyi bi doktor laboratuvarın kaliteside tartışılmaz zaten.Allah yardımcın olsun hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Yaptırdımkisonuç çıkcak iki saate.böyle heyecanlı gibiyim ama rahat da gibiyim.inşallah sonu güzel olur hayırlı sağlıklı sıhhatli yavrulara sahip olabilelim
Canım sonucum çıkmış 55Aaaa yaptırdınmiii cnm ne güzel.
güzel bi sonuç çıkacak bence.
inşalllah canım RAbbim isteyen herkese saglikli hayırlı evlatlar nasip etsin...
Canım sonucum çıkmış 55Çok şükür rabbim inşallah devamını getirir temkinli yaklaşmak istiyorum sonrasında üzülmemek için.darısı tüm isteyenlere emek harcayanlara.
Hala tam olarak hissedemiyorum bişey ama sence normalmi bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?