Tüp Bebek Merkezleri Doc.Dr.Cem Celik hastalari burayaa

evt cnm bizde cok zor zamanlar geçirdik buraya yazdıklarım sadece az bi kısmı..olsun ama sonu güzel oldu..Rabbim mücadelemin sabrımın mukafatını verdi çok şükür.inşallah canım Rabbim sizede evlat sevgisini tattırsın inşallah isteyen herkese inşallah..

Benim ilk denemem başka bir de. Çift embriyo ile yapılmıştı, maalesef negatif sonuç aldık.. Yıkıldık tabi... Dondurulmus bir embryomuz vardi burin 1. Kalite.. Yolumuza Cem bey ile devam etmeye kararverdik... Önce Allah'ın izniyle sonra Cem beyin sayesinde gebelik oluştu.. Darısı hepinizin başına arkadaşlar

Teşekkürler cevabınız için sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebişini

flzask2003 sanırım bugün randevunuz vardı nasıl geçti karar verdiniz mi

Sağol cnm merak edip sordugun için..evt bugün giddik herşey iyidi cem bey çok iyi karşıladı çok memnun kaldık..muayene etti herşey gayet iyi dedi..1 hafta içinde basliycaz reglimle beraber inşallah

O zaman haydi hayırlı olsun diyelim:)sorun olmamasıda çok sevindirici.ilk denemizde pozitif olsa ne güzel olur

Arkadaşlar merhaba zaten az kişiyiz topikte çok da sessiz kalmışız:)11 martta transferim oldu 3gündür idrar testi yapıyordum bugünkü çok kısa sürede silik şekilde çıktı ayrıca ovulasyon testide yaptım orda da koyu ikinci çizgi.sanırım hamileyim

flzask2003 canım yeni üye olduğum için özel mesaj atamıyorum sen naptın tedavin başladı mı

Canım maaşallah hamilesin o zaman çok sevindim...inşallah kandada pozitifi görürsün..bende yarın gidiyorum muayeneye adetin 2. Günü inşallah bi aksilik olmazda başlarım yarın heyecanlıyım..

Canım maaşallah hamilesin o zaman çok sevindim...inşallah kandada pozitifi görürsün..bende yarın gidiyorum muayeneye adetin 2. Günü inşallah bi aksilik olmazda başlarım yarın heyecanlıyım..
Sen dah öncede bu aşamalardan geçmişsin canım akıl vermek bana düşmez de rahat olmaya çalış.cem bey bence çok iyi bi doktor laboratuvarın kaliteside tartışılmaz zaten.Allah yardımcın olsun hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Yok cnm rahatım..aslında...umutun laboratuvarina güveniyorum başka yere gidemez dim ulun bey burdan ayrılınca çoğu kişi spermleri taşı onunla devam et ded ben başka yerin laboratuvarina güvenmemem dedim..cem beyide sevdik esimle bakalım hakkimizda hayırlısı..eee sen ne zaman kan testi yapacaksın..ne güzel idrarda cift cizgiyi görmek rabbim sonuna kadar götursun inşallah

Yaptırdımkisonuç çıkcak iki saate.böyle heyecanlı gibiyim ama rahat da gibiyim.inşallah sonu güzel olur hayırlı sağlıklı sıhhatli yavrulara sahip olabilelim

Yaptırdımkisonuç çıkcak iki saate.böyle heyecanlı gibiyim ama rahat da gibiyim.inşallah sonu güzel olur hayırlı sağlıklı sıhhatli yavrulara sahip olabilelim

Aaaa yaptırdınmiii cnm ne güzel.
güzel bi sonuç çıkacak bence.
inşalllah canım RAbbim isteyen herkese saglikli hayırlı evlatlar nasip etsin...

Aaaa yaptırdınmiii cnm ne güzel.
güzel bi sonuç çıkacak bence.
inşalllah canım RAbbim isteyen herkese saglikli hayırlı evlatlar nasip etsin...
Canım sonucum çıkmış 55Çok şükür rabbim inşallah devamını getirir temkinli yaklaşmak istiyorum sonrasında üzülmemek için.darısı tüm isteyenlere emek harcayanlara.
Hala tam olarak hissedemiyorum bişey ama sence normalmi bu durum

Maaşallah cnm.gözün aydın degerin katlanarak artar inşallah..bugün 7. Günün dimi deger cok iyi cnm.bişey hissetmemen normal cnm.çok erken.inşallah rabbim keseyi kalpatislarini gormeyi duymayida nasip etsin..aminn...amin Cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…