- Konu Sahibi gokdenizsen
-
Bana tek embriyo verildi
canım biz artık git gel biçok şeyi öğrendik embriyoda kalitesi bölünme aşamasında kaç hücre olduğuna göre belirleniyo ve bu hücre sayısına bölünme hızına göre transfere karar veriliyo benim 1 tanesi comp.tu buda blastokist oluşumundan önceki haliydi yani çok hücreliydi ve şansı diğerlerine göre daha yüksek olanıydı 8 hücre ve daha fazlası 1. derece kaliteli embriyo demek oluyo sen daha yolun başındasın herşeye aşinalığın olacak zamanla
kızlar acıll cvp lutfen.ulun bey medıcal goztepye dogum ucretı olarak nekadar ucret alıyo
bılen varsa cvplasın
.hastaneylw anlaşması oldugu için hastane ucretı 600 tl dedıler.kendıne ne kadar alıyo bılen varmı lutfen cvplayın...
valla hiç bir bilgim yok...göztepe medikalde doğum yaptırıyor diye biliyorum ve eğer doğruysa 2.250 hastane parası....
kesin öğrenince bizede yaz canım....
hılal mrb canım.bugun aradım hastaneyı anlaşması var bızımle ulun beyın hastane ucretı600tl dedılr.ama ulun bey nekadar alıyo bılmıyorum .bende kendısıne 1aydır gıtmıyorum.soramadım kendısıne eger sızler devam edıyosanız ulun beye fıyat aldıysanız yazarsanız sevınırımm
merhaba arkadaşlar ben bu gün klinikteydim ulun beyle randevüm vardı bebeğimi görmeye gittik gayet iyi dedi detaylı usg için bi dr. yönlendirdi doğum konusunuda görüştük ben normal yapabilirmiyim dedim yaparsında risk alma bence dedi ve doğumunu ssk hastanesinde yapma sen oralara göre bi hasta değilsin özelde yap dedi medikalparkın 2200tl istediğini duruma göre fiyatın değişeceğini söylediklerini söyledim medipollede bi görüş dedi hıı bu arada sorunuzada cevap veriyim umuttan doktor çağırırsanız mesela ulun bey girecekse doğumunuza sadece bahçeci kliniği 2500tl istiyor medikalpark 600tl alıyor yani işte 3100tl gibi bi fiyat çıkıyo tabi bu herşey yolunda giderse bi aksilik çıkmazsa
kızlar bebekleriniz kaç gram olmuşşş???
ben suan 32+4 haftalıkım.ama 31+3de 1900gr dı.suan nekadar oldu bılemem.cuma randevum var.benı ulun beye yonlendıren doktorum vardı sımdı ona gıdıyorum.dogum sezeryan olcak.suıt odada kalırsın dedı 1300tl dedı bakalım artık.sanırım ordaolcak dogum.normalde sezaryan ucretı 700tlımıs ama bıze bu fıyat olur dedı.konusacagız artık bakalım.nekadar daha dusecek.buarada sefakoyde oel bır hastane arkadslar.hem bana yakın artık hakkımızda hayırlısı..
maşallah ne güzell 2 kilo olmuştur bebeğin..biz daha başındayız senin yanında sen nerdeyse sonuna gelmişsin...ilk doğum senden canım hadi hayırlısı...sağlıklı sıhhatlı evladını kucağına ve kucağımıza almayı nasip etsin rabbim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?