Tüp Bebek Merkezleri Doç.dr.ulun uluğ

canım biz artık git gel biçok şeyi öğrendik embriyoda kalitesi bölünme aşamasında kaç hücre olduğuna göre belirleniyo ve bu hücre sayısına bölünme hızına göre transfere karar veriliyo benim 1 tanesi comp.tu buda blastokist oluşumundan önceki haliydi yani çok hücreliydi ve şansı diğerlerine göre daha yüksek olanıydı 8 hücre ve daha fazlası 1. derece kaliteli embriyo demek oluyo sen daha yolun başındasın herşeye aşinalığın olacak zamanla

derya banada 3 tane embryo koyuldu..embryologlar yaşın küçük 2 tane koyucaktık dedi fakat ulun bey 3 tane koyalım şansı arttıralım dedi...ondan 3 koyuldu...
1 tanesi 10 hücreli 2 taneside 8 hücreliydi..3 tane embryodan 1 tanesi tuttu..

verdaam evet doktor kadar olmasada artık bir çok şey hakkında bilgi sahibi oluyoruz ...

hilal sagol canım hücre ne demek embrio nun içindemi oluyor çok olması dahamı iyi ben bilmiyorumda. canım artık bana tek embrio koyacaklar yeni yasa çıktı benim durumumda olanları mahveti bu yasa artık hakkımıza hayırlısı tutacagı varsa tektede tutar diyip yolumuza devam edecegiz sen kaç yaşındasın canım.

benim yaşım 25 deryacım..artık size 1 tane transfer edilcek heralde ve dediğin gibi tutucaksa 1 tane embryo ilede tutar..fatmanur tek embryo ile hamile kaldı aklında bulunsun canım....hücre ise embryoların kalitesine göre bölünüyorr bana 10 hücreli koyulmuştu 1 tanesi yani diğerleride 8 hücreliydi.daha iyi bölünme olan var mesela 12 hücreli olan da var heralde...ama dr. bana 10 hücre içinde çok iyi demişti..sizede büyük ihtimal en iyi olan hücreli embryo transfer edilicek ve diğerleri dondurulcak....mesela benim 4 tane dondurulmuşlarım var umutda....ve ben transferden sonra çok rahattım o olmazsa yani tutmazsa dondurulmuşlarım var diye kendimi rahatlatıyordum ve çokda rahattım gerçekten.....heralde hala kararsızsın dr konusunda ben kesinlikle ulun beyi tavsiye ederim..zaten ulun beyle görüşmüşsün ama aklında kalmasın süleyman beylede görüşmek istiyorsan görüş yine....ben arkadaşlarıma ulun beyi öneriyorum....hakkında hayırlısı olsun...

Son düzenleme:
kızlar acıll cvp lutfen.ulun bey medıcal goztepye dogum ucretı olarak nekadar ucret alıyo
bılen varsa cvplasın
.hastaneylw anlaşması oldugu için hastane ucretı 600 tl dedıler.kendıne ne kadar alıyo bılen varmı lutfen cvplayın...

valla hiç bir bilgim yok...göztepe medikalde doğum yaptırıyor diye biliyorum ve eğer doğruysa 2.250 hastane parası....
kesin öğrenince bizede yaz canım....

valla hiç bir bilgim yok...göztepe medikalde doğum yaptırıyor diye biliyorum ve eğer doğruysa 2.250 hastane parası....
kesin öğrenince bizede yaz canım....

hılal mrb canım.bugun aradım hastaneyı anlaşması var bızımle ulun beyın hastane ucretı600tl dedılr.ama ulun bey nekadar alıyo bılmıyorum .bende kendısıne 1aydır gıtmıyorum.soramadım kendısıne eger sızler devam edıyosanız ulun beye fıyat aldıysanız yazarsanız sevınırımm

canım dün görmüş olsaydım sorardım dündü randevum..ve dahada randevu almadım başka hastaneye devam edicem...
ama verdamda göztepe medikalle görüştü pek bişey yapmamıştilar...ama şimdi verdamdanda haberim yok..ona 2.500 lira fiyat vermiştiler....

merhaba arkadaşlar ben bu gün klinikteydim ulun beyle randevüm vardı bebeğimi görmeye gittik gayet iyi dedi detaylı usg için bi dr. yönlendirdi doğum konusunuda görüştük ben normal yapabilirmiyim dedim yaparsında risk alma bence dedi ve doğumunu ssk hastanesinde yapma sen oralara göre bi hasta değilsin özelde yap dedi medikalparkın 2200tl istediğini duruma göre fiyatın değişeceğini söylediklerini söyledim medipollede bi görüş dedi hıı bu arada sorunuzada cevap veriyim umuttan doktor çağırırsanız mesela ulun bey girecekse doğumunuza sadece bahçeci kliniği 2500tl istiyor medikalpark 600tl alıyor yani işte 3100tl gibi bi fiyat çıkıyo tabi bu herşey yolunda giderse bi aksilik çıkmazsa

verdam ben 2000tl biliyordum 2500tl mi istiyorlar çok pahalı yaaaaa yada bende para olmadığından çok pahalı geliyor ama ben imkanlarımı zorlayıp ulun bey ile yapmak istiyorummmm bakalım ne olacak

tesekkur ederım canım.herkese hayırlı olsun bebeklerı..

verdam biz çapa özele gidicez konuştuk ulun beyle...içinize ısındıysa sorun yok dedi gidin dedi...ve perşembe günkii randevumdan sonra artık ulun beye gitmiycez çapa özele gidicez..bize özel olarak kesinlikle normal doğurma sezaryan yapın dedi..ve bizde sezaryanla doğurmayı düşünüyoruz..riske atmaya gerek yok....
bu arada bahçeci çok para alıyor ya 2.500 da ne..hastane parası yok ama dr parası dünya para...bende isterim ulun beylde doğum yapmak ama çok para imkanı yok zaten göztepeye gelmek gibi bir durumumda yok...hepimizin hakkında hayırlısı olsun arkadaşlar...

kızlar bebekleriniz kaç gram olmuşşş???

ben suan 32+4 haftalıkım.ama 31+3de 1900gr dı.suan nekadar oldu bılemem.cuma randevum var.benı ulun beye yonlendıren doktorum vardı sımdı ona gıdıyorum.dogum sezeryan olcak.suıt odada kalırsın dedı 1300tl dedı bakalım artık.sanırım ordaolcak dogum.normalde sezaryan ucretı 700tlımıs ama bıze bu fıyat olur dedı.konusacagız artık bakalım.nekadar daha dusecek.buarada sefakoyde oel bır hastane arkadslar.hem bana yakın artık hakkımızda hayırlısı..

maşallah ne güzell 2 kilo olmuştur bebeğin..biz daha başındayız senin yanında sen nerdeyse sonuna gelmişsin...ilk doğum senden canım hadi hayırlısı...sağlıklı sıhhatlı evladını kucağına ve kucağımıza almayı nasip etsin rabbim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…