- Konu Sahibi gokdenizsen
-
arkadaşlar merhaba herkese... benimde evlendiğim 3 yıl bitti fakat hiç gebelik yaşamadım tüp bebek fikri kafama iyice yerleşti çünkü başka şansım kalmadı yaş itibariylede doğal yolla korunmama rağmen hiç gebe kalmadım 1 kezde aşılama yapıldı o da tutmadı. göztepe parkmedikal e bu pazartesi gittim aytuğ beye fakat içime sinmedi hiç ilgi yok. bana 2 yıl önceki tahlil sonuçlarıma ve nerdeyse 1 yıl önceki aşılama sonuçlarına bakarak tüp bebek yapalım deyip ücret konusu için yan odaya yollayıverdiler.. tamamen ticari gibi hissettim olayı ve şu an çok kararsızım bana yardımcı olabilirmisiniz.. adapazarında yaşıyorum ulaşımda ücretlerde önemli benim için..
canım çideri ara 150 tl ye üye ol sonra umuta git ister süleyman beye ister ulun beye hiç farketmez onlar bir ekip ikiside çok iyi doktor (benim doktorum ulun bey) tüp bebek tedavisi 4350 tl ye yaptır yani çidere verdiğin 150tl ile birlikte 4500 tl ilaçlar dahil fiyatı canım. ben transfer aşamasına gelmedim daha ama memnunum ilgi ve alakadan.
bide şunu söylediler o gün bana ücret konuşurken hazirana kadar devlet şu an öyleymiş zaten 3-4 embriyo transferine izin veriyormuş haziranda sonmuş bu 2 ye düşecekmiş bu sayı.. buda şansı azaltıyor.. bende o yüzden acele ediyorum hiç değilse bundan yararlanalım diye. umut dediğin ulun beyin çalıştığı merkezmi?? nerede burası canım ben adapazarında yaşıyorum ulaşım sıkıntısı yaşarmıyım malum yumurta takibi falan iki günde bir olacak çünkü....transfer sonrası kalmam gerekirse kalacak yerde gereklimi ayrıca.
fatmanur canım büyük ihtimalle MİNA NUR koyucaz kızımın ismini...sen düşündünmü ismi??
canlarım banada ilk 13 haftada kız dedi ulun bey kemik yapısına göre 16. hafta gibi ay orda bişey gördüm felan dedi bana arkadaş geliyo annesi dedi erkek bebek dedi işte geçen haftada erkek demiştik dimi iyi yerinde duruyo annesi dedi oğlumuz oluyo yani garanti demek tek erkek bebek benim hayırlısı benim hep erkek olacağı içine doğuyodu oğlumuzun adını ben KEREM koyucam bi isimde babamız koyucak iki isimli olacak
kızlar bebekleriniz için alış veriş yapmaya başladınızmı hiç ben ufak tefek başladım birden ağır olmasın diye oda felan araştırıyorum işte son zamana bırakmayım diye sizler neler yaptınız
fatmanurcum ne kadar keyif verici bişeymiş dimi kendi bebeğine bişeyler beğenmek almak önceden hep uzaktan bakıyodum olursa şundan bundan alırım diyodum şimdi gerçek oldu şükürler olsun dün mazaya girdim bebek kıyafeti bakıcam yeni ne var diye bizimki bi heyecanlandı sevindi mutlu oldu galiba karnımda bi oraya bi buraya gidiyo tekme atıyo felan çok hoş bir duyguydu doğrusu rabbim arzulayan herkese tattırsın en kısa zamanda
bende işte her dışarı çıkmamda bikaç parça alıyorum çoğu önemli şeyleri aldım sayılır insan hepsinden almak istiyo o kadar güzellerki dimi gerçi bizim erkek pek cıvıl cıvıl şeyler yok kız kyafetlerinde hayal ve renkte sınır yok çok şekerler ya...
bu arada fatmanur karşılaşamıyoruz nasılsınn iyimisin???
herkese uyardaa bir gün ve saatde belirliyelimm..fatmanur canım sen belirle sen her zaman giremiyorsun....
kızlarrrrr nerdesinizz kaç gündür yoksunuz ortalardaaaaaaaaaaa??
herkese uyardaa bir gün ve saatde belirliyelimm..fatmanur canım sen belirle sen her zaman giremiyorsun....
hilall ve verdamkızlarrrrr nerdesinizz kaç gündür yoksunuz ortalardaaaaaaaaaaa??
fatmanur canım bende kaç gündür giremiyordum ondan pazar gününden haberim yoktu ve girmedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?