Tüp Bebek Merkezleri Doç.dr.ulun uluğ

kızlar merhaba aklıma bişey takıldı ulun beyle geçen günkü randevümde ayrıntılı usg yaptı biraz bizede rıza madazlıya randevü aldı bebeğin sağlıklı olduğunu söyledi haftasıyla uyumlu gelişmesi güzel herhangi bir sorun görünmüyo dedi ama niye rıza hocaya yönlendirdi bişeymi gördü de bize söylemiyo diye düşündük rıza hoca anomalili bebekler ve ayrıntılı usg alanında nam yapmış bi doktor ben ayrıntılı usg yapıyodum önceden ama tüp bebek üzerine yoğunlaşınca bıraktım ve bu alanda biçok kişi iyi yaparım diyor ama herkese güvenilmiyor ama rıza hoca bu işin uzmanı bide o görsün detaylı usg yapsın dedi ve randevü aldı bizim için
acaba ulun bey hastalarını genel olarak rıza hocayamı yönlendiriyo yoksa bi sorun gördüklerinimi yönlendiriyo şaşırdık ya biz başından beri hep bi ikilemde kalarak bu haftaya geldik bi şey olacak diye aklımız çıkıyo ama bebek gayet sağlıklı kocaman olmuş günler ne kadar çabuk geçiyo felan dedi usg esnasında kalbine beline beynine organlarına baktı iyi dedi bişey görse söylerdi dimi kızlar

verdam canım boşboşuna sitres yapma kendine...bişey varsa bebeğinde ulun bey sölerdi..kafana takma belki o daha ayrıntılı bakıcaktır öle düşün..ne zamana randevu aldı size???iyi diyorsa bebeğin iyidir..
bendede hep korku var her dr.a gittiğimde olumsuz bişey olucak diye düşünüyorum..yani bizim gibi tüple anne olacak adaylarda bu korku normal heralde...bebeğini boşuna üzme verdamcım....

fatmanurr bebeğinin cinsiyeti belli oldumuu???benim kızım olucakmışş..doğumun ne zmana geliyor benim eylül 19 hesaplarıma göre dr.la konuştuğum bir konu da değil...
bu arada üçlü tarama testi yaptırdım temiz çıktı şükürler olsun ve ulun beyden ayrıldık artık gitmiycez..çapa özele gidicez..ayrıntılı ulrasonada çapa özelde giricez inşş...
verdam sen neye karar verdin menopollemi ne görüşcektn yalnış hatırlamıyorsam tabi...

hilal 85 merhaba sanırım hamilesin çokkk sevindim.takip ettiğim kadarıyla yanılmıyorsam erkek infertilesi idi sizdeki sıkıntı.ben 2.micro denemesinide hüsranla bitirdim.bizdeki sorun sayı ve morfoloji.laboratuvar konusunda da güvenebileceğim bir merkez arıyorum ne yazık ki istanbul bize çok uzak.ama tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

ilk öncelikle geçmiş olsun canım....evet ben hamileyim şükürler olsun..darısı başına ve tüm isteyen herkesin başına inşş...
evet doğru hatırlıyorsun eşimde varikoselden kaynaklı sperm düşüklüğü var...nerde oturuyorsun bilmiyorum ama eğer istanbula gelebilirsen umut tüp bebek merkezini kesinlikle tavsiye ederim....fakat istanbul dışında bildiğim tüp bebek merkezide yok canım...

aminnnn.allah tamamına erdirsin .tedavinden sakıncası yoksa biraz bahseder misin?embriyolarına genetik tanı yapıldımı kaçıncı gün transferiydi.çok teşekkür ederim.

hilall bu nazarlık kızın için olsun

hilalcim biz şaşırdık doğum konusunda özeller dünyanın parasını istiyo bizim imkanımız el vermiyo bakalım şimdilik bişey yok ulun bey medipol ve özel göztepe hastanesine gidip görüşün dedi gidecez bakalım
16 mayısa aldı randevümüzü ulun bey bende artık ona gitmiyorum en son gittiğimde 20,hafta gibi bide doğuma yakıngörürüm demişti gittik işte rıza hocaya randevü aldı
bizim oğlumuz 2 eylülde doğacak eğer günü gününe olursa ama sezeryan olacakya benim doğum günüme denk geliyo

aminnnn.allah tamamına erdirsin .tedavinden sakıncası yoksa biraz bahseder misin?embriyolarına genetik tanı yapıldımı kaçıncı gün transferiydi.çok teşekkür ederim.

amin inşş ..darısı başınıza...canım kısa protokol uygulandı..16 tane yumurtam oluştu 12 tanesi kullanılır haldeydi..3 tanesi bana transfer edildi diğerleri donduruldu...
3.gün transferi yapıldı..1 tanesi 10 hücreli,diğer 2 tanesi 8 hücreliydi...bunlardan 1 tanesi tuttu şükürler olsun...embryoların genetik tanısı konusunda bilgilendirilmedik canım...çokmu uzattım bu sefer????

haklısın ya dünya para bu özeller..uygun olanıda varda ulun bey onları pek tavsiye etmiyor...göztepe özelle görüşün belki daha uygundur..zaten araştırma hastanesine gidicektiniz özeline gidersiniz...
bu arada bebeğin ve kendin aynı doğumlu olmak çok güzel bişey olsa gerek...ama dediğin gibi sezaryan olduğu için bellide olmaz..
kesin sezaryan dedi dimi sanada??banada özel olarak kesinlikle normal yapmayın sezaryan doğum olsun dedi...

hilal 85çok sağol yapılsaydı embriyolara genetik tanı haberiniz olurdu çünkü embriyo başına ücret alınıyor.tekrar sağol

kız canım benim doğum ağustos ayında yaz bebeği yani

verdam ve hilall isim düşündünüz mü?

kız canım benim doğum ağustos ayında yaz bebeği yani

sen verdamdan öncemisin??ben tedavideyken senin hamile yazını okumuştum hatırladığım kadarıyla..
bu yıl kız senesi heralde..benimle aynı zamanda tedaviye başlayanların hepsinin kızı oluyor..eylül ayında doğacak olan çocukların çoğunluğu kız...
verdam sende değişiklik olmuşş canım...bu yıl bu sitede oğlu olan kişi sensin yani benim konuştuğum kızlar arasında...

canlarım banada ilk 13 haftada kız dedi ulun bey kemik yapısına göre 16. hafta gibi ay orda bişey gördüm felan dedi bana arkadaş geliyo annesi dedi erkek bebek dedi işte geçen haftada erkek demiştik dimi iyi yerinde duruyo annesi dedi oğlumuz oluyo yani garanti demek tek erkek bebek benim hayırlısı benim hep erkek olacağı içine doğuyodu oğlumuzun adını ben KEREM koyucam bi isimde babamız koyucak iki isimli olacak

kızlar bebekleriniz için alış veriş yapmaya başladınızmı hiç ben ufak tefek başladım birden ağır olmasın diye oda felan araştırıyorum işte son zamana bırakmayım diye sizler neler yaptınız

verdam canım ben daha pek bişey almadım sadece bir kaç kıyafet aldım..ama annem şimdiden dünyayı doldurdu bir dolap dolusu kıyafet aldı şimdiden....benden daha hevesli annem...bez dahi almışş yaa:))))
bizde bebek yatağı ve dolap alıcaz.. bizde baktık şimdiden hatta beğendik ama doğuma yakın almayı düşünüyoruz...

arkadaşlar merhaba herkese... benimde evlendiğim 3 yıl bitti fakat hiç gebelik yaşamadım tüp bebek fikri kafama iyice yerleşti çünkü başka şansım kalmadı yaş itibariylede doğal yolla korunmama rağmen hiç gebe kalmadım 1 kezde aşılama yapıldı o da tutmadı. göztepe parkmedikal e bu pazartesi gittim aytuğ beye fakat içime sinmedi hiç ilgi yok. bana 2 yıl önceki tahlil sonuçlarıma ve nerdeyse 1 yıl önceki aşılama sonuçlarına bakarak tüp bebek yapalım deyip ücret konusu için yan odaya yollayıverdiler.. tamamen ticari gibi hissettim olayı ve şu an çok kararsızım bana yardımcı olabilirmisiniz.. adapazarında yaşıyorum ulaşımda ücretlerde önemli benim için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…