- Konu Sahibi gokdenizsen
-
kızlar merhaba aklıma bişey takıldı ulun beyle geçen günkü randevümde ayrıntılı usg yaptı biraz bizede rıza madazlıya randevü aldı bebeğin sağlıklı olduğunu söyledi haftasıyla uyumlu gelişmesi güzel herhangi bir sorun görünmüyo dedi ama niye rıza hocaya yönlendirdi bişeymi gördü de bize söylemiyo diye düşündük rıza hoca anomalili bebekler ve ayrıntılı usg alanında nam yapmış bi doktor ben ayrıntılı usg yapıyodum önceden ama tüp bebek üzerine yoğunlaşınca bıraktım ve bu alanda biçok kişi iyi yaparım diyor ama herkese güvenilmiyor ama rıza hoca bu işin uzmanı bide o görsün detaylı usg yapsın dedi ve randevü aldı bizim için
acaba ulun bey hastalarını genel olarak rıza hocayamı yönlendiriyo yoksa bi sorun gördüklerinimi yönlendiriyo şaşırdık ya biz başından beri hep bi ikilemde kalarak bu haftaya geldik bi şey olacak diye aklımız çıkıyo ama bebek gayet sağlıklı kocaman olmuş günler ne kadar çabuk geçiyo felan dedi usg esnasında kalbine beline beynine organlarına baktı iyi dedi bişey görse söylerdi dimi kızlar
hilal 85 merhaba sanırım hamilesin çokkk sevindim.takip ettiğim kadarıyla yanılmıyorsam erkek infertilesi idi sizdeki sıkıntı.ben 2.micro denemesinide hüsranla bitirdim.bizdeki sorun sayı ve morfoloji.laboratuvar konusunda da güvenebileceğim bir merkez arıyorum ne yazık ki istanbul bize çok uzak.ama tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
fatmanurr bebeğinin cinsiyeti belli oldumuu???benim kızım olucakmışş..doğumun ne zmana geliyor benim eylül 19 hesaplarıma göre dr.la konuştuğum bir konu da değil...
bu arada üçlü tarama testi yaptırdım temiz çıktı şükürler olsun ve ulun beyden ayrıldık artık gitmiycez..çapa özele gidicez..ayrıntılı ulrasonada çapa özelde giricez inşş...
verdam sen neye karar verdin menopollemi ne görüşcektn yalnış hatırlamıyorsam tabi...
aminnnn.allah tamamına erdirsin .tedavinden sakıncası yoksa biraz bahseder misin?embriyolarına genetik tanı yapıldımı kaçıncı gün transferiydi.çok teşekkür ederim.
hilall bu nazarlık kızın için olsun
hilalcim biz şaşırdık doğum konusunda özeller dünyanın parasını istiyo bizim imkanımız el vermiyo bakalım şimdilik bişey yok ulun bey medipol ve özel göztepe hastanesine gidip görüşün dedi gidecez bakalım
16 mayısa aldı randevümüzü ulun bey bende artık ona gitmiyorum en son gittiğimde 20,hafta gibi bide doğuma yakıngörürüm demişti gittik işte rıza hocaya randevü aldı
bizim oğlumuz 2 eylülde doğacak eğer günü gününe olursa ama sezeryan olacakya benim doğum günüme denk geliyo
fatmanurr bebeğinin cinsiyeti belli oldumuu???benim kızım olucakmışş..doğumun ne zmana geliyor benim eylül 19 hesaplarıma göre dr.la konuştuğum bir konu da değil...
Bu arada üçlü tarama testi yaptırdım temiz çıktı şükürler olsun ve ulun beyden ayrıldık artık gitmiycez..çapa özele gidicez..ayrıntılı ulrasonada çapa özelde giricez inşş...
Verdam sen neye karar verdin menopollemi ne görüşcektn yalnış hatırlamıyorsam tabi...
hilalcim biz şaşırdık doğum konusunda özeller dünyanın parasını istiyo bizim imkanımız el vermiyo bakalım şimdilik bişey yok ulun bey medipol ve özel göztepe hastanesine gidip görüşün dedi gidecez bakalım
16 mayısa aldı randevümüzü ulun bey bende artık ona gitmiyorum en son gittiğimde 20,hafta gibi bide doğuma yakıngörürüm demişti gittik işte rıza hocaya randevü aldı
bizim oğlumuz 2 eylülde doğacak eğer günü gününe olursa ama sezeryan olacakya benim doğum günüme denk geliyo
kız canım benim doğum ağustos ayında yaz bebeği yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?