- Konu Sahibi gokdenizsen
-
ya canım sendede varmı o
benimde kızım bazen çok oynuyor bazende oynamıyor..mesela dün pek oynamadı..acaba benim moralimle alakası olabilirmi diye düşünüyordum bende dr.a sordunmu verdam??ben daha dr.a gitmedim ama gidince sormayı düşünüyorum..birde benim dr.um bebek oynamayınca hemen gel bakarız demişti..oda kafamda olunca daha çok korkuyorum..sitres yapıyorum ya oynamıyor diye...
genelde sırt üstü yatınca çok oynuyor..ama bazende oynamıyor acaba normal bir durummu???
bebeğin arada gezmemesi çok doğal.kendini böyle tedirgin etme.zaten Allah korusun bebeğe bir şey olduğunda çok net anlaşılıyor.ben son gece ki muhtemelen bebeğim ölmüştü ne tarafıma dönsem karnım o tarafa taş gibi yığılıyordu.öteki tarafıma dönerken karnımı elimle tutup kaldırıyordum.yani bu çok belli bir durumdu.onun haricinde arad bir gezmemesi çok doğal.
iyi geceler kızlar uzun zamandır yoktum biraz rahatsız olduğum için giremedim neler yapıyorsunuz?
fatmanurcum geçmiş olsun hayırdır önemli bişey değildir inş.
şeker yükleme testi işte ogtt diye geçiyoya...sonucun nasıl benim 100gr.lık yükleme yapılacak haftaya
fatmanur canım geçmiş olsunn kaynanana bakmakdan kendine bakamıoyrsun heraldee:))))şaka bir yana kendine iyi bak canım bizi çok yalnız bıraktın arkadaşım...
fatmanur canımm neden düşük riskin var?herşey normaldi iyi gidiyordu??sittresten ffelanmı acaba??rabbim evlatlarımzıı kucağımıza almayı nasip etsin canım
AMİNNNNNNNNNNNNNNNN
doğumunu sezeryan ile yapacak arkadaşlar genel anestezi mi epidural mi tercih edeceksiniz ben kararsız kaldım bu konuda doktoruyla yada ulun beyle görüşen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?