katılan tum arkadaşları tebrik ederim, fotoğrefların hepsi birbirinden guzel.. hepinizin yureğine sağlık çok zor seçim yaptım.
çok istemiştim bende katılmayı malesef 1 haftadır pc arzalı olduğu için yetişemedim, nasip değilmiş
Yahu bizim KK, profesyonel fotoğrafçı doluymuş da haberimiz yokmuş.akannehir
Herkesin emeğine sağlık arkadaşlar.
Bazılarını çalıp, masaüstüme arka plan yapıciğiiim, duyurulur :kedi:
hepsi birbirinden güzel alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis fotoğraflar.tüm katılımcı arkadaşlara başarılar :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:diliyorum.kedi: :kedi: :kedi:hehehe benim :tomato:şansım yokkafamçokkarıştı gibi.ama olsun maksat muhabbet.mafoldumben :kedi: zemuszemus) bu arada 9-11 ve 34 nolu fotoğrafları göremiyorum UzmaN 'cım.sevgilerimle.oyumuda kullanmadım daha.açılmayanları görünce karar vereceğim.
hepsi birbirinden güzel alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis fotoğraflar.tüm katılımcı arkadaşlara başarılar :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:diliyorum.kedi: :kedi: :kedi:hehehe benim :tomato:şansım yokkafamçokkarıştı gibi.ama olsun maksat muhabbet.mafoldumben :kedi: zemuszemus) bu arada 9-11 ve 34 nolu fotoğrafları göremiyorum UzmaN 'cım.sevgilerimle.oyumuda kullanmadım daha.açılmayanları görünce karar vereceğim.
Ben de bugün uzun süre açamadım fotoğrafları..
6-9-34 (ve hatırlayamadığım bir numara daha) açılmamıştı..
Lakin yılmadım sayfayı durmadan yeniledim ve zafer benim:)
Hepsi birbirinden güzel kareler katılan herkesi can-ı gönülden tebrik ediyorum gönüllerine;emeklerine sağlık..
Hakeden kazansın inşaAllah..
Oylamada bir hayli zorlandım..Hayırlısı olsun..
Müdürem size de kolay gelsin;sevgiler şelale..