• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Esiniz ne diyor peki karisiyor mu sizin atismalariniza yani kardesime bir sey deme gibisinden ya da uzatma gibisinden
Normalde ablasına çok düşkün zaten 2 kardeşler ama ablasının evlendigimiz günden bu yana yaptıklarını kendi de biliyor. Bilmediklerini de oturdum anlattım zaten neler yaptığını. Senin kardeşin sen konuş ben karısamam ama ben konuşmak istemiyorum dedim. O da sen haklısın bir şey demiyorum ama gelsin özür dilesin sende affet bir daha yaparsa yine aynı şeyler konuşma dedi kiramadim bende.

Vallahi yok artık yani bu bir huy sanırım insanda heves olur ne bileyim isterki en güzeli olsun ne değişik insanlar aman uzak olsun böyleyse bütçemiz neyse ona göre istediğimizi alırız. Sende canını sıkma bazı insanların huyu bu cimri mi artık adı her neyse bu saatten sonra da değişmezler maalesef
Kesinlikle cimrilikten durumlari olmasa hadi anlicam kendi caplarinda bisey yapmaya calisiyorlar gibisinden ama yok

Özellikle hamileliğinde bana nispet yapması çok kırmıştı beni , benim yanımda çocuğun cinsiyetini falan sorarlardi söylemezdi.Cocukla alakalı hiç birşey demezdi ve ben yeni düşük yapmıştım bilerek ve kasıtlı bir şekilde nispet yaptı bana o dönemler aşırı üzülmüştüm ya
Bizde doktor doktor geziyorduk biliyorlardi bunu
O da cinsiyet soylemiyordu😀 hatta hamileymis test yapmis saglik ocaginda kan vercekmis hangi gunler veriliyor diye bana sormustu vitaminlerime baktircam demisti😀
Prizlere takilan guvenlik gereclerinden almistim cocuklar prize ellemesinler diye verdim bunlara taksinlar diye kendileri almiyordu
Neyse birkac tane daha lazim olmus yine verdim
Alirken dedi ki bigun sizinde olursa geri veririm bunlari
Ama olmazsa da cok seyyapmayin paranizla dunyayi gezersiniz dedi🤣

Bizde doktor doktor geziyorduk biliyorlardi bunu
O da cinsiyet soylemiyordu😀 hatta hamileymis test yapmis saglik ocaginda kan vercekmis hangi gunler veriliyor diye bana sormustu vitaminlerime baktircam demisti😀
Prizlere takilan guvenlik gereclerinden almistim cocuklar prize ellemesinler diye verdim bunlara taksinlar diye kendileri almiyordu
Neyse birkac tane daha lazim olmus yine verdim
Alirken dedi ki bigun sizinde olursa geri veririm bunlari
Ama olmazsa da cok seyyapmayin paranizla dunyayi gezersiniz dedi🤣
O güvenlik gereçlerini yedirirdim ona sanırım ay neyse sinirlendim burdan😂

O güvenlik gereçlerini yedirirdim ona sanırım ay neyse sinirlendim burdan😂
Bana diyordu doguma girerken hatirlat doktora soylucem tuplerimi baglasin cunku cok sukur ne zaman istesem hamile kalabiliyorum🥴🥴
Bende doguma girerken hatirlattim dogumdan cikti laf acilinca sordum ayyyyy unuttum yiaaa eheheh dedi🤣🤣

Bu grubu aktif görmek ne güzel ne güzellllll :) Matmazel - Matmazel - Yaşadıkların film gibi gerçekten sanırım en büyük şansın eşinin seni anlayıp hak vermesi olmuş, yoksa bunlarla mücadele etmek çok zor gerçekten. İnsanın sinir stres katsayısını yükseltir cinsten

Bu arada bende bugün sağlık ocağına gittim kontrol için. Tansiyonumu ölçtü, yalandan bir tartıldım. Birde aşı oldum. Sağlık bakanlığı son zamanlarda tetanoz ve difterinin yanına boğmaca aşısıda eklemiş. Hemşire karar senin dedi. Boğmaca olmak istemedim sadece tetanoz ve difteriyi oldum. İnşallah sıkıntı olmaz bana hala biraz erken gibi geliyor.

Bu grubu aktif görmek ne güzel ne güzellllll :) Matmazel - Matmazel - Yaşadıkların film gibi gerçekten sanırım en büyük şansın eşinin seni anlayıp hak vermesi olmuş, yoksa bunlarla mücadele etmek çok zor gerçekten. İnsanın sinir stres katsayısını yükseltir cinsten
Esimle de yogun bir mucadele verdim malesef
Kendisi ailesine toz kondurmayan benim yanlis anladigimi dusunen bir tipti
ama Allah biliyor icimi, hicbir zaman ailesine saygisizlik etmesini istemedim beni sevmiyor olabilirler ama ben yokken onlar vardi onlar senin ailen ben konusmasam da sen konus diyen biri oldum ama son gelinen raddede esim de gordu malesef olani biteni
Zaten gebelik yasayamamin sebebini strese bagliyorum ne olaylar yasadim cunku
Dusun ya bebegim dogmus kvlere gittik cocuk sobali yerde uyuyor bizde cay iciyoruz
Gorumcenin cocugu bagiriyor bebegin yanina yaklasip bas bas bagiriyor tamam o cocuk oyun saniyor ilgi istiyor ona birsey diyemem cocuktur ama kp cocugu uyardi bebek uyuyor diye cocuk devam etti bagirmaya
Bu sefer esim dedi bagirma bak kardes uyuyor falan
Gorumce esime dondu ve dedi ki senin cocugunun dokunulmazligi yok:))
Dusun kalbinin fesatligini

Görümce problemlerine gelirsek benimde görümcemin 3 yaşında bir oğlu var. Biraz da o yüzden benimki oğlan olmaz inşallah diyordum çünkü herşeyini saklamış çocuğun ve şuan kv ve görümcem sürekli şu var sakın alma şundan var sakın para verme diye darlıyor bebek arabasından pusetine göğüs ucu gümüş kapağına kadar yıldım resmen yıldım ve eşimde varsa niye para verip alalım modunda :(

Kizlar zibin linki atarken arada varsa gorumce elti falan cekistirelim bak o konulara girersek en az 500 sayfa yazarim ben🤣🤣
Görümce görümce görmeyeyim ömrümce 😁

Benim doktor ilk aydan beri yürüyüş önerdi ama bilin bakalım onu kim dinlemedi 😄 evet yürüyüşle dengelenir valla canım biseyler istiyor annemi yakalamisken günde beş öğün bile yiyebilirim 😁🤌
Ben kafamda menü bile yaptım daha gelmeden😂

Benim kaynanamda sürekli almak istiyor ama ben istemedim ne bilim ilk çocuğum herseyini ben alayım istiyorum . Bir gün TLF açtı bana kızım Bebek mağazasının onundeyim bir kaç parça bir şey Alacam dedi bende yok anne gönlün olsun diye birtane battaniye al yeterli şimdilik dedim sonra 10 gün sonra bir geldi eli kolu dolu bir sürü şey almış kat tane battaniye önlük çorap ağız mendili hastane çıkışı alt açma seti filan ama istemedim kızdım ben sonuçta benim ilk çocuğum benim beğendiklerini olması lazım diye düşünüyorum bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ama böyle yani 😂😂😂
Neyse ki beşik ve bebek arabası gibi şeyleri alıp getirmemiş🤭 ya beğenmeseydin, kötü çıksaydı 🤪

Çok heyecanlı çok heyecanlı hadi yaristiralim sjsbsnshsn
Ne güldümmmm ya😂😂

Kiz tek cocuk olunca daha kotu her seye oglu kossun istiyorlar ben paylasamadigini hissediyorum belli etmese de habire evden yanina cagiracak.bi sebep bulup deli ediyo beni bence arayip sormamasi cok daha iyi en azindan zararlari dokunmaz aman uzak olsunlar aradikca benim cinler tepeme cikiyor. Bana dogumda hediye alacaklarmis sozde ama cocuguma bir sey yapmadilar henuz bi de tek cocuk tek torun baktigin zaman odasini falan hep biz aldik zaten onlarin alacagi dogum hediyesi parasini coktan harcadik ama bunlar ucuza kapatmaya calisiyorlar ... Gecen pazardan 500 tlye iki tane hirka alip zahmet etmis cok lazimmis gibi bi de esime ayri bana ayri foto atip alkis bekliyo cok bi ise yaramis gibi 🤣🤣🤣
Aynen öyle oluyor mesafeli olunca zararları da olmuyor faydaları da 😁 hayır yani parasını niye söylüyor hırkanın, beğendin mi bari?

Selam güzel anneler nasılsınız? Kızlar ben görev gereği doğuda yaşıyorum burda özel hastane iki tane ama özel demeye bin şahit ister kapısı hep tıka basa foku ilk günden beri özele gidiyordum ama ger gidişimde doktor suyu iyi kalp atıyor deyi on saniye sürmüyordu muayenem kalabalık diye sanırım neyse devlete randevu da bulamıyordum hayta geçen gün arkadaşım rahim ağzı uzunluğun kaç deyince bilmiyorum dedim nasıl olur doktorun ölçmesi söylemesi gerekir dedi benim her muayenede bakıyor dedi neyse bende evham yaptım hatta buruşsa yazdım sanırım neyse heyet raporu için geçen cuma devlete gittim ilk kez o kadar ilgilendiler ki şok oldum ben söylemeden bebeğimin herşeyine baktı rahim agzını ölçtü baya muayene etti hatta cinyiseti tekrar sordum göremiyorum deyip uğraştı baya sonra ne dediler dedi bende 13 haftada kıza benziyor demişti dedim tam göremedim ama kız gibi dedi baya ilgilendi bende karar verdim bundan sonra devlete gidecem daha ilgili geldi bana çok hoşuma gitti hatta doktorda hamişti 🥰 bu da bebişimin o günkü fotosu foto veremiyoruz istersen ekrandan çekin dedi eşimde çekti maşallah baya büyümüştü ❤️ Birde aranızda kamu personeli olup heyet raporu alan yada alacak olan varmı ben almaya çalışıyorum sebebi çalıştığım okul evime bir saat uzaklıkta bir köyde ve yolları berbat virajlı birde daha önce düşüklerim olmuştu buna istinaden bu sene çalışmayı düşünmüyorum doğuma kadar eğer heyet raporum olurda doktor vereceğiz dedi de bakalım doğumdan sonra da raporlarla seneyi kapatırım büyük ihtimalle
Maşallah sağlıkla gelsin🙏🏻 rahim ağzı uzunluğunu bende bilmiyorum, belki normal olduğu için bana söylemediler. Detaylı ultrasonda sorarım 😊

Bana diyordu doguma girerken hatirlat doktora soylucem tuplerimi baglasin cunku cok sukur ne zaman istesem hamile kalabiliyorum🥴🥴
Bende doguma girerken hatirlattim dogumdan cikti laf acilinca sordum ayyyyy unuttum yiaaa eheheh dedi🤣🤣
Benim eltime de doktor baskı yapmış bağlattı mı bilmiyorum görüşmüyorum 2 senedir😆

Esimle de yogun bir mucadele verdim malesef
Kendisi ailesine toz kondurmayan benim yanlis anladigimi dusunen bir tipti
ama Allah biliyor icimi, hicbir zaman ailesine saygisizlik etmesini istemedim beni sevmiyor olabilirler ama ben yokken onlar vardi onlar senin ailen ben konusmasam da sen konus diyen biri oldum ama son gelinen raddede esim de gordu malesef olani biteni
Zaten gebelik yasayamamin sebebini strese bagliyorum ne olaylar yasadim cunku
Dusun ya bebegim dogmus kvlere gittik cocuk sobali yerde uyuyor bizde cay iciyoruz
Gorumcenin cocugu bagiriyor bebegin yanina yaklasip bas bas bagiriyor tamam o cocuk oyun saniyor ilgi istiyor ona birsey diyemem cocuktur ama kp cocugu uyardi bebek uyuyor diye cocuk devam etti bagirmaya
Bu sefer esim dedi bagirma bak kardes uyuyor falan
Gorumce esime dondu ve dedi ki senin cocugunun dokunulmazligi yok:))
Dusun kalbinin fesatligini

Bencilmiş canım işte zaten tüm problemlerin ana kaynağı bencillikten geçiyor bence. Neyse şimdiki hayatının tadını çıkart ne güzel kimse yok ohhhhh mis

Neyse ki beşik ve bebek arabası gibi şeyleri alıp getirmemiş🤭 ya beğenmeseydin, kötü çıksaydı 🤪

Ne güldümmmm ya😂😂

Aynen öyle oluyor mesafeli olunca zararları da olmuyor faydaları da 😁 hayır yani parasını niye söylüyor hırkanın, beğendin mi bari?

Maşallah sağlıkla gelsin🙏🏻 rahim ağzı uzunluğunu bende bilmiyorum, belki normal olduğu için bana söylemediler. Detaylı ultrasonda sorarım 😊
Benimde arkadaşım evhamlandırdı 😂 nasıl söylemez bana her gidişimde söylüyor falan diye 😁ama bu devlete gidişimde söyledi 40mm dedi galiba 25mm ve altı olmaması gerekirmiş özellikle 16 ile 24.hafta arası dikkat ediliyormuş okudugum kadarıyla

Ne güldümmmm ya😂😂

Parasini ogluna yazdigi mesajdan okudum 🤣 bi de wpden yazisma adetleri var tamamini da yazismiyorlar yarisinda arasiyorlar belli suc orgutu gibiler 🤣🤣

Bencilmiş canım işte zaten tüm problemlerin ana kaynağı bencillikten geçiyor bence. Neyse şimdiki hayatının tadını çıkart ne güzel kimse yok ohhhhh mis
Cok sukur canim valla kendi ailem uzakta diye onlara bel bagliyordum ama sukur cocugumu tek basima buyuttum
Kv ile de gorusmuyorum kizi ugruna bizi gozden cikardi:) Allah buyuk ama cok buyuk ahimi aldilar korkmuyorlar da hic
bin sukur hic ahim yerde kalmadi simdiye dek

Back
X