Doğal olmak işe yaramıyor !

Nazya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2020
451
587
33
Merhabalar 🙋‍♀️
Doğal, sempatik ,sıcakkanlı bir insanım🤗
Bugüne kadar tüm tanışma olur ilişki olur hep doğal davrandım ıcimden geldiği gibi neysem oyum yani:)
Ama arkadaş cevrem hep dogallığımdan kaybettigimi söylerler, gizemli olmak önemliymiş falan diyolar. Sosyal bi erkek arkadaşım da bunu söylemişti gizemli cool kadınlar ilgimizi çeker demişti.
Yani sizce arkadaşlar nasıl gizemli veya cool kadın olunur ?
Sohbet edelim hem fikir olur herkese☘

Son düzenleme:
Son derece gizemli ve soğuk birisiyim bu iyi bir şey mi bilmiyorum ama yabancılara karşı karakterim böyle bence doğal ve sıcak kanlı olmak daha iyi en azından ben öyle olmak isterdim 😂

Sıcakkanlı olmanın kaybettirecegini sanmıyorum. Sonuçta tek özelliğiniz de o değil. Belki başka bir şey itiyordur sizden insanlari

İkisinin ortası daha mantıklı gibi.Sıcak olsan yanlış anlaşılma olur.Soğuk dursan da itici derler.

Merhabalar 🙋‍♀️
Doğal, sempatik ,sıcakkanlı bir insanım🤗
Bugüne kadar tüm tanışma olur ilişki olur hep doğal davrandım ıcimden geldiği gibi neysem oyum yani:)
Ama arkadaş cevrem hep dogallığımdan kaybettigimi söylerler, gizemli olmak önemliymiş falan diyolar. Sosyal bi erkek arkadaşım da bunu söylemişti gizemli cool kadınlar ilgimizi çeker demişti.
Yani sizce arkadaşlar nasıl gizemli veya cool kadın olunur ?
Sohbet edelim hem fikir olur herkese☘
Mevlana lumi hazretleri diyorki
Ya oldugun gibi görün yada göründüğün gibi ol diyor müge applaa🤒

Samimi ve doğal olmak en güzeli aslında ama ikili ilişkilerde sanırım diğeri tercih ediliyor ilk başlarda cunku işin içine merak giriyor :olamaz: ikisinin arasını bulmak lazım bence gizemli olayım derken olduğunuzdan farklı biri gibi gözükmek de samimi olmaz :KK48:

Samimi ve doğal olmak en güzeli aslında ama ikili ilişkilerde sanırım diğeri tercih ediliyor ilk başlarda cunku işin içine merak giriyor :olamaz: ikisinin arasını bulmak lazım bence gizemli olayım derken olduğunuzdan farklı biri gibi gözükmek de samimi olmaz :KK48:
Gerçi olay burda samimi olmaktan ziyade cekici olmaktı doğğğru hahah 🤭

Gizemli olmak karekter meselesi galiba :KK53:

Back
X