Doğal olmak işe yaramıyor !

Merhabalar 🙋‍♀️
Doğal, sempatik ,sıcakkanlı bir insanım🤗
Bugüne kadar tüm tanışma olur ilişki olur hep doğal davrandım ıcimden geldiği gibi neysem oyum yani:)
Ama arkadaş cevrem hep dogallığımdan kaybettigimi söylerler, gizemli olmak önemliymiş falan diyolar. Sosyal bi erkek arkadaşım da bunu söylemişti gizemli cool kadınlar ilgimizi çeker demişti.
Yani sizce arkadaşlar nasıl gizemli veya cool kadın olunur ?
Sohbet edelim hem fikir olur herkese☘
Bence neyseniz o olun iylede kalin kilse icin karakterinizi deyismeyin gizemli ve cool 😏 ben disardan bakilinca oldukca bencil ssifatsiz biriymisim gibiyim ama benimle konusduklarinda insanlarin oyle olunmadigim fark ediliyo daha cok cana yakin insanlar seviliyo bence

Kendini sev ve değer ver. Önce can sonra Canan derler. Böyle olursan hem saygı duyulursun hemde önemsenirsin. Diğer konu içinde gizemliden kasıt sırlı kapalı kutu olmak değil. Çok bilip az konuşmakta bir gizemdir kocaman kahkalar atmak yerine gülümsemekte bir gizemdir, anlamlı bakmakta. Kendini hemen açığa çıkarma mesela. Her ortama girmek için ya da kendini göstermek için çabalama.

Kendini sev ve değer ver. Önce can sonra Canan derler. Böyle olursan hem saygı duyulursun hemde önemsenirsin. Diğer konu içinde gizemliden kasıt sırlı kapalı kutu olmak değil. Çok bilip az konuşmakta bir gizemdir kocaman kahkalar atmak yerine gülümsemekte bir gizemdir, anlamlı bakmakta. Kendini hemen açığa çıkarma mesela. Her ortama girmek için ya da kendini göstermek için çabalama.
Dediklerinizi deniyecem☘

Bende içi dışı bir olanlardanım çok sıcakkanlıyımdir çok severim böyle olmayı ama ikili ilişkilerde fazlası kötü oluyor, gizemli olmak daha iyi ama ben yapamıyorum

Merhabalar 🙋‍♀️
Bugüne kadar tüm tanışma olur ilişki olur hep doğal davrandım ıcimden geldiği gibi neysem oyum yani:)
Ama arkadaş cevrem hep dogallığımdan kaybettigimi söylerler, gizemli olmak önemliymiş falan diyolar. Sosyal bi erkek arkadaşım da bunu söylemişti gizemli cool kadınlar ilgimizi çeker demişti.
Olmadığın biri gibi olmaya çalışmak saçmalık bence. Erkeklerin ne sevdiği belli değil bakma sen onlara.

Doğal olmakla gizemli olmak zıt şeyler değiller.
İkisi birden olabilirsiniz.
Tepkileriniz doğal olabilir ama hayatınızdaki tüm detayları zart diye anlatmak buna dahil değil.

Ben de ilk flörtlerimde beceremezdim gizemli olmayı. Hayatın sillesine denk gelince "ya kakaokafa bir dur, her tepkini ve duygunu belli etme, her soruya uzatmalı cevap verme, ne kadar az cümle/tepki, o kadar iyi" dedim kendi kendime. Eh, bu dersi çıkarmamda ilişki videoları da etkili oldu. Yeri geldi yalan bile söyledim, ya da bir sorunun iki cevabı varsa sadece birini verdim. Bazen çenemizi tutmak, karşıdaki insanın merakını tamamen gidermemek gerekiyor. Ben ilişkide az ve ayarında iletişimi severim (dengeyi sağlamak koşuluyla), böylece görüştüğüm insan evladı gerçekten merak ediyorsa ve öküz değilse, beni arar bulur. ☺️

Ben de ilk flörtlerimde beceremezdim gizemli olmayı. Hayatın sillesine denk gelince "ya kakaokafa bir dur, her tepkini ve duygunu belli etme, her soruya uzatmalı cevap verme, ne kadar az cümle/tepki, o kadar iyi" dedim kendi kendime. Eh, bu dersi çıkarmamda ilişki videoları da etkili oldu. Yeri geldi yalan bile söyledim, ya da bir sorunun iki cevabı varsa sadece birini verdim. Bazen çenemizi tutmak, karşıdaki insanın merakını tamamen gidermemek gerekiyor. Ben ilişkide az ve ayarında iletişimi severim (dengeyi sağlamak koşuluyla), böylece görüştüğüm insan evladı gerçekten merak ediyorsa ve öküz değilse, beni arar bulur. ☺️
Çok doğru az öz konuşmak kendin hakkında her detayı vermemek önemli .Bundan sonra bu şekilde davranırım umarım :KK48:

Merhabalar 🙋‍♀️
Bende çok netim.Ama kaybetmedıgımı dusunuorum

istemediğine beğenmediğine kulp takan çok.
yok çok sıcakkanlı doğal kesin bu saf, yok çok soğuk ketum kesin sinsi vs... bence samimi neşeli sıcakkanlı doğal olmakta problem yok o yüzden böyle devam edin. kendiniz olduğunuz için sevilmeniz daha önemli çünkü öylesi daha gerçek.

Back
X