Bu konuda naturalive beauty'nin şampuanını gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. Sadece kendiniz için değil, bebeğiniz için de kullanabilirsiniz.
Memnun kalacağınıza emin olabilirsiniz. :)
Bu bahsettiklerinizin en iyisi Organicum dur, kötüleyenlerin hiç kullanmadıkları çok belli oluyor, özellikle kuru/normal saçlar için olanı (Mavi kutulu) kuru saçlara çok iyi geliyor, benim saçlarım ince telli ve boyadan çok yıpranmıştı abartmayayım 5-6 yıkamada dökülmesi durdu yeni saçlar çıktı kuaförüm ne yapıyorsun ne kullanıyorsun demeye başladı.
Ben kullanmadım ama bir arkadaşım Organicum saç maskesini kullanıyor evde kür yapıyor o da çok memnun.
Ben linki vereyim kendiniz deneyin sadece eczanede satılıyor nedendir bilmem ?
Organicum - Organik Güneş Yağı ve Kremleri
Burda sözü geçen şampuanların çoğu sodium lauryl sulfate, cocamidopropyl betaine, parabenler gibi zararlı pek çok kimyasal madde içeriyor. Bence içerikte bu kimyasallar olduğu sürece hiç bir şampuan doğal değildir. Etikette içerik başlığı altında yazan maddeleri google'da aratırsanız bunların ne kadar zararlı olduğunu görebilirsiniz. Ne yazık ki doğal olduğunu iddia eden pek çok marka bu kimyasalları kullanmış. Web sitelerinde de içerik hakkında yeterli bilgi vermiyorlar. Markete gidip teker teker şişelere bakmaktan başka çözüm kalmıyor.
arkadaşlar yaklaşık 1 yıl organıcum kullanıyorum ama eskiden yağlanan saçlarım şimdi saçımı istersem 1 hafta yıkamayım hiç yağlanmıyor ,saç diplerim kurudu ve kepekler çıktı bu şampuandan dolayı olabilceğini düşünüyorum halbuki çok beğenmiştim bu şampuanı ama başka neden olabilir, bana zararsız saç diplerini kurutmayacak bir şampuan önerebilirmisiniz ama silikon maddesi içermicek içinde yardımmm
sarımsaklı şampuan kullaniyo musun hala cani m nasılBen de OTACInın NATURWAY SARIMSAKLI ŞAMPUANI'nı kullanıyorum, kolay kolay şampuan değiştiremem çünkü saçlarımda hemen kepek yapar, Gratis'in poşetlerinde promosyon olarak Otacı'nın Naturway şampuanını vermişler deneme amaçlı kullandım ve hoşuma gidince siteden biraz araştırma yaptım ve bir şişe aldım şu an memnunum, hint kınası yüzünden keçe gibi olan saçlarımı epey düzeltti. E yorum yapmadan da geçmeyeyim dedim =) Gratis de 17,00TL tavsiye olunur.
sarımsaklı şampuan kullaniyo musun hala cani m nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?