Şampuan ve Saç Kremleri Doğal Şampuan önerisi olanlar buraya!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
Burda sözü geçen şampuanların çoğu sodium lauryl sulfate, cocamidopropyl betaine, parabenler gibi zararlı pek çok kimyasal madde içeriyor. Bence içerikte bu kimyasallar olduğu sürece hiç bir şampuan doğal değildir. Etikette içerik başlığı altında yazan maddeleri google'da aratırsanız bunların ne kadar zararlı olduğunu görebilirsiniz. Ne yazık ki doğal olduğunu iddia eden pek çok marka bu kimyasalları kullanmış. Web sitelerinde de içerik hakkında yeterli bilgi vermiyorlar. Markete gidip teker teker şişelere bakmaktan başka çözüm kalmıyor.

Bu konuda naturalive beauty'nin şampuanını gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. Sadece kendiniz için değil, bebeğiniz için de kullanabilirsiniz.

Memnun kalacağınıza emin olabilirsiniz. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu konuda naturalive beauty'nin şampuanını gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. Sadece kendiniz için değil, bebeğiniz için de kullanabilirsiniz.

Memnun kalacağınıza emin olabilirsiniz. :)

Reklam yapmasanız olmaz sanırım dimi??
baktımda 4 mesajınız var 4üde aynı zaten nickinizdende belli oluyor..
Bu sekilde yaptıgınızda kimse merak etmiyor yazdıgınız ürünü..

Ben Doa marka aldım bugün elime ulaştı siparişlerim yorumlardan sonra almaya karar verdim
şampuan biraz sert yaptı gibi ama kremini cok beğendim

bence kullanacağınız ürünlerin maksimum oranda doğal olmasına dikkat etmelisiniz.. ben bir ara araştırdım malesef içine 1 kaç gr bitki koyup bitkisel olarak satıyorlarmış, ayrıca sağlık bakanlığına da uygunmuş.. böyle olunca üreticiler hep işin ticaretine bakıyor, sağlıkla ilglenen yok..sles, betain olmamasına dikkat etmemiz gerekiyor öncelikle, sles köpürtmeye yarıyormuş, deterjandakilerle aynı maddeymiş, yıkanırken cildden içeri nüfuz ediyor, tahriş ediyor ve çok zararlıymış.. ben geçen bir ürün gördüm ama reklam olmaması amacıyla yazmıcam k.bakmayın. iyi araştırın derim.

Sizinde reklam amaçlı yazdığınız çok belli oluyor

organicumu bi defa kullandım.ilk kullanım için çok memnunum..inşallah hep böyle devam eder..

aubrey organics in hacim verici papatyalı şampuanını aldım kullanıyorum fazla köpürmüyor ama temizliyor üstelik saçlarımdaki yağlanmanın azaldığını farkettim normalde market şampuanlarıyla yıkadığımda hergün yağdan vıcık vıcık oluyordu saçlarım..

tresan kullanmalısın,ısırgan otuyla hem saçın bakım için parlak ve gür olması için .5 6 ay sonra saçınınzda ufaktan ufaktan saç bile çıktığını göruceksiniz

selam arkadaşım
çok doğru söylüyorsun
peki senin araştırmalarına göre hangisi daha az kimyasal içeriyor?
ben organics den memnundum fakat çok pahalı
şuan otacı on kullanıyorum fakat sanki dökülmeye pek etki etmedi
tresan ısırgan yada papatya otacı ısırgan hangisini alsam bilemedim
birde geçen kardeşime eczacı habipoğlu nun şampuanını ısrarla önermiş
bileniniz varmı?

Tamamen bitkisel ekstrelerden oluşan ve saça zarar vermeyen bakım onarım, hızlı uzama etkili... say say faydası bitmeyen tek ürün Restorex. Her saç tipine yönelik ürünleri de mevcut. denemenizi tavsiye ederim.

Cok yogun sac dokulmesi ve yipranma problemim yuzunden kozmetikte gorevli arkadasa danistim ve ilk yikamadan itibaren gozle gorulur fark yasadim paraben ve renk icermeyen urun oldukca isimi gordu cok memnunum ve tavsiye ederim

Otacının bitki özlü şampuanlarını tavsiye ediyorum :) ben şu an 10 bitkili olanını kullanıyorum bitince diğerlerini de deniycem. içinde hiç bir zararlı madde yok. keşke önceden bulsaydım bu şampuanı. watsonsdan 11tlye aldım 400 ml lik :)

aslında doğallık ve gerçek temizlik istiyorsak şu zeytinyağlı veya beyaz kalıp sabun ile yıkamak en iyisi.
kimyacı bi arkadaş şampuanın tam manasıyla temizlemediğini ve saç derisinin hava almasını tam sağlamadığını söylemişti
kendisi defne sabunu kullanırmış,bende sabuna geçeyim istedim daha temiz hissettim ama saçlarım sertleştiği için devam edemedim

şuan otacı diğerlerinden daha az kimyasal içeriyordur diye onu kullanıyorum,ha bi de şu önemli kızlar şampuanın kapağını açık unutup hava ile temas etmemesine dikkat edin.

HC yide arkadaşım övmüştü bitkisel şampuan

Ben de OTACInın NATURWAY SARIMSAKLI ŞAMPUANI'nı kullanıyorum, kolay kolay şampuan değiştiremem çünkü saçlarımda hemen kepek yapar, Gratis'in poşetlerinde promosyon olarak Otacı'nın Naturway şampuanını vermişler deneme amaçlı kullandım ve hoşuma gidince siteden biraz araştırma yaptım ve bir şişe aldım şu an memnunum, hint kınası yüzünden keçe gibi olan saçlarımı epey düzeltti. E yorum yapmadan da geçmeyeyim dedim =) Gratis de 17,00TL tavsiye olunur.

sarımsaklı şampuan kullaniyo musun hala cani m nasıl

Otacı der susarım

sarımsaklı şampuan kullaniyo musun hala cani m nasıl

Hint kınasından mahvolan saçlarımı düzelttikten sonra bıraktım canım. Ulaşılabilirliği sıkıntı tabi ister istemez, etrafta OTACI satan çok yer yok malum, gerçi artık marketlerde de görmeye başladım ama ben bıraktıktan sonra =) Şimdi Syoss şampuan, Elidor saç bakım kremi, Duru duş jeli kullanıyorum. Bir de vazgeçilmezim Numismed intim likit var tabi. Genital bölge için o da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…