- Emoji Skoru
- 116.543
- Puanlar
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konuyla alaksız ama izmirde mandalina ne kadar?400le izmirde acilis faturami odedim. Bu ay kac gelir acaba dusunmek bile istemiyorum
401 tlben soook.
Ve evim hepi topu 2+1
Ve isinamadik evime gelen evin soguk diyo 40-45arasi yandi
Ben cok saskınım.
Hakkaten canım yaa nolmuş öyleee!!!
Cok sasirdim ve uzuldumama zam yaptılar ya.. faturalar hepten şişcek demek:foffff... Neyse canım sağlık olsun.. yapcak bişi yok.. artık bu gdişle kömür sobaya döncez
inan bende korkuyorum valla yaa..
Canım inan anlıyorum seni hak da veriyorum.. hem ısınamayıp hemde böyle bir fatura ödemek:Cok sasirdim ve uzuldum
Okadar eksigim varken okadar kısıyoken bide.
Evim soguk eve geleb usuyo aksam battaniyesiz oturamiyoruz demek 50-55yaksam 600 ödermisiz
340tl yakmisiz 61kdvCanım inan anlıyorum seni hak da veriyorum.. hem ısınamayıp hemde böyle bir fatura ödemek:aynen bizde ısınamıyourz.. inan evde köşe kapmaca oynuyoruz.. eşim açıyo ben kısıyorum.. çünki biliyorum gelecek fatura bizi de böyle şok edecek sonrasında
(
Bence de canım.. ne desek boş ki . söke söke ödüyoruz maaalesef.. elimiz mahkum çünki340tl yakmisiz 61kdv
Neyse suscam icimden sovucem.
Cok sasirdim ve uzuldum
Okadar eksigim varken okadar kısıyoken bide.
Evim soguk eve gelen usuyo aksam battaniyesiz oturamiyoruz demek 50-55yaksam 600 ödermisiz
El insaf ya tam %100 zamlı mı olur yaIzmir mandalina 2 tl