- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.840
- 798
- 35
- Konu Sahibi Kupecicegi
-
Eee baştan bilmiyor muydunuz ? Gidip doğalgaz dağıtım şirketine sormadınız mı ne zaman onaylanacak , gazı kullanabileceğiz diye ?Daha projesi onaylanmamış sebep buydu.. abone açtırma aşamasına gelmemişti
Sonuçta bunu kabul ederek tutmuşsunuz evi.Daha projesi onaylanmamış sebep buydu.. abone açtırma aşamasına gelmemişti
Daha projesi onaylanmamış sebep buydu.. abone açtırma aşamasına gelmemişti
Yine başına gelmedigi halde her konunun b.okunu cikaran dalga gecme timi başınıza üşüşmüş..Daha projesi onaylanmamış sebep buydu.. abone açtırma aşamasına gelmemişti
O ev sahibinizin insiyatif kullanması yalnız. Normal şartlarda kontrat imzalandığı gün ya da kontrata yazılan tarihte kira ödemesi başlar. Oturup oturmamanız ev sahibini ilgilendiren bir durum değil. Sizin ev sahibiniz de ödemenizi isteseydi ödeyecektiniz.Yine başına gelmedigi halde her konunun b.okunu cikaran dalga gecme timi başınıza üşüşmüş..
Aynı şeyi ben de yasadim . Bina yeniydi ve henüz dogalgazi acilmamisti ama acilen ev tutmamiz gerektigi icin 1 haftaya gaz baglanacak diyen ev sahibine guvendik tuttuk evi. 1 ay boyunca acilmadi ve annemde kaldik. Ve ev sahibimiz bizden kesinlikle kira almadi. Oturmadiginiz evin kirasini ben sizi yanlis yonlendirdigim icin alip hakkiniza giremem demisti sagolsun. Evet onun da sucu degildi ama bizim de sucumuz degildi. Eger 1 hafta icinde acilacagindan emin degilse net konusmasaydi.. siz de acilmayacagini bile bile tutmazdiniz sonucta.
Çok komik. Adamlara anahtar veriyoruz istedikleri kadar yazligimizda kalıyorlar. Biz oradayken de geldikleri oluyor. Birlikte yiyip içtiğimiz insanlar. Samimiyetimiz ona müsait demekki.Çadır kurmuşlar
Aboneliklerde öncekiler kapatmamamışsa bile sen kira sözleşmesiyle gidince kapatıp senin adına açıyorlar. Önceden ödenmemiş borç varsa o ne oluyor onu bilmiyorum amakonu ile uzaktan alakalı bir sorum var bilen varsa cevaplayabilir mi
üstümüze olmayan bir doğalgazı kapattırabiliyormuyuz?
Ev sahibi beni yanlış yonlendirmis olmuyor mu yani??? O ev onunsa ya aboneligini tamamlamadan kiralamaya calismayacak ya da kiralayip 1 haftada hallolacagini vadediyorsa bunun sorumlulugunu üstlenecek. Parami vereceksiniz deseydi vermez evden de cikardim. Aboneligi uzerimize almak gibi bir konuda sorun yaşasak soylediginizde hakli olabilirdiniz ama burada aboneligin hic baslatilmamis olmasi soz konusu.O ev sahibinizin insiyatif kullanması yalnız. Normal şartlarda kontrat imzalandığı gün ya da kontrata yazılan tarihte kira ödemesi başlar. Oturup oturmamanız ev sahibini ilgilendiren bir durum değil. Sizin ev sahibiniz de ödemenizi isteseydi ödeyecektiniz.
Aboneliklerde öncekiler kapatmamamışsa bile sen kira sözleşmesiyle gidince kapatıp senin adına açıyorlar. Önceden ödenmemiş borç varsa o ne oluyor onu bilmiyorum ama
Aboneliği başlatılmamış evi kiralayarak o riski göze almış oluyorsunuz. Hep başkalarının vaatleriyle, söyledikleriyle mi hareket edersiniz siz, araştırmadan soruşturmadan?Ev sahibi beni yanlış yonlendirmis olmuyor mu yani??? O ev onunsa ya aboneligini tamamlamadan kiralamaya calismayacak ya da kiralayip 1 haftada hallolacagini vadediyorsa bunun sorumlulugunu üstlenecek. Parami vereceksiniz deseydi vermez evden de cikardim. Aboneligi uzerimize almak gibi bir konuda sorun yaşasak soylediginizde hakli olabilirdiniz ama burada aboneligin hic baslatilmamis olmasi soz konusu.
Yok yok, yeni abonelik açınca eski abonelik direkt kapanıyor.süper. eski abonelik sahibenin kendi kapatmasına gerek yok yani.
onu ödemeden açmıyorlar diye biliyorum. hata borç takılıp giden ev sahipleri evlerini yeni kiracıya verebilmek için ödüyorlar mecburenAboneliklerde öncekiler kapatmamamışsa bile sen kira sözleşmesiyle gidince kapatıp senin adına açıyorlar. Önceden ödenmemiş borç varsa o ne oluyor onu bilmiyorum ama
Ev kiralarken ev sahibinin sozlerine degil de kime itimat edicez acaba? Kaldi ki aboneligi baslatanlar bile 1 hafta da acilir diyorlar sonra hesapta olmayan sıkıntılar cikariyorlar . Hem yalan soyleyip hem de oturmadigim evin 1 aylik kirası icin beni mahkemeye verip üstüne bir de hakli cikarsa mahkeme masraflariyla öderdik evetAboneliği başlatılmamış evi kiralayarak o riski göze almış oluyorsunuz. Hep başkalarının vaatleriyle, söyledikleriyle mi hareket edersiniz siz, araştırmadan soruşturmadan?
Kirayı vermeyip evden çıkardım deme şansınız yok kontrat imzalandıysa. Ha evden çıkabilirsiniz tabi ki ama kirayı da ödersiniz paşa paşa. Hukuki olarak dediğiniz mümkün değil. Ödemem diye inat ederseniz mahkeme masraflarıyla birlikte ödersiniz.
Yalan söylediğini nasıl ispatlamayı düşünürdünüz mesela? Adamın elinde kontrat var sizin elinizde adamın söylediğini iddia ettiğiniz sözleri.Ev kiralarken ev sahibinin sozlerine degil de kime itimat edicez acaba? Kaldi ki aboneligi baslatanlar bile 1 hafta da acilir diyorlar sonra hesapta olmayan sıkıntılar cikariyorlar . Hem yalan soyleyip hem de oturmadigim evin 1 aylik kirası icin beni mahkemeye verip üstüne bir de hakli cikarsa mahkeme masraflariyla öderdik evet
Yok yok, yeni abonelik açınca eski abonelik direkt kapanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?