Doğalgazı henüz açılmayan evi kiralamak

Doğalgaz idaresi ile sorununuz ev sahibini bağlamaz. Söz uçar yazı kalır. Adam doğalgaz hizmeti değil barınma hizmeti sunuyor.

Cevap verirken alıntılamazsanız görmem.

Cevabı yazmış arkadaş, buyrun burdan bir kez de benim için okuyun.

Doğalgaz idaresi ile sorununuz ev sahibini bağlamaz. Söz uçar yazı kalır. Adam doğalgaz hizmeti değil barınma hizmeti sunuyor.

Cevap verirken alıntılamazsanız görmem.

Cevabı yazmış arkadaş, buyrun burdan bir kez de benim için okuyun.
Hiç işin gücün yok , hayata da hep negatif bakiyorsun , icinden de kin nefret taşıyor anladik ama biraz gizleyemez misin ? Mesela heeer konunun altinda kavga edecek birini gözüne kestirmesen? Sana artik cevap vermiycem . Sen hic basina gelmemis olaylarla ilgili insanlara köstek olma misyonunu baska insanlarla dalaşarak sürdür olur mu? Burdan vakit bulup günlük hayatina odaklanmadigin için (24 saat yorum yaziyorsun) en azndan insanlarin yüzlerine karşı bu kadar negatif konusamadigini umarak iyi aksamlar diliyorum.

Bizim doğal gazımız 24 saat içinde açılmıştı 20 gün nedir? Harcı eksiksiz yatırdınız mı? Ayrıca bu durumda ev sahibi haklı. Bu 20 günlük süreçte siz tutmasaydınız bie başkasına da kiraya vermiş olabilirdi.

Sonuçta en aşağı 1 yillik bir sozleşme imzaliyoruz adam bilmem kaç ay yerleşmese veya yerleşemese kira almayayim oturmamiş mi diyecegim. Kendisi ev sahibi olsa nasil dusunurdu acaba.
Aynı zamanda ev sahibiyim. Bir kiracimiza aboneliklerin geç açılması riskine karşı 15 gün ileri tarihli kontrat başlattık. Ama bu tabi bizim insiyatifimizdi. Aynı şeyi ev sahibinden beklemeye hakkım var mı yok mu onu öğrenmeye çalışıyorum.

Harcı ev sahibi ödüyor. Proje çizimi yaptırdı abonelik açılışı için. Ancak hemen onaylanmadığı için gaz 20 gün sonra geldi.

Konuyla ilgisi nedir bu yazdığınızın?

Cevap verecek becerileri olmayan her üye başlıyor nigitifsin vırt zırt.

Harcı ev sahibi ödüyor. Proje çizimi yaptırdı abonelik açılışı için. Ancak hemen onaylanmadığı için gaz 20 gün sonra geldi.
Harcı niye ev sahibi ödüyor ki? Öyleyse abonelik ev sahibinizin adına olacak? Proje çizimi dediğinizi bilmiyorum maalesef belki ondan farklıdır. Biz numara verip harç yatırıp direk açtırdık. Hatta online bile yapılıyor başvuru artık.

Harcı ben öderim siz sonra aboneliği üzerinize alırsınız dedi.

Konuyla ilgisi nedir bu yazdığınızın?

Cevap verecek becerileri olmayan her üye başlıyor nigitifsin vırt zırt.
Anlamiyor olmanizin da etkisi olabilir mi ??? Bu olay sizin degil benim basima geldi ve ben konu sahibine kendi tecrubemi anlatmaya çalışıyorum , hem tecrube etmediginiz hem de can hıraş aksini savundugunuz bir konu icin sizi ikna etmek icin mi ugrasacagim.. Gerçekten yoruyorsunuz insani.

Şöyle bişey olabilir; biz şimdi inşaatı yeni bitmiş bir ev satın aldık. Merkezi sistem olduğu için doğalgaz aboneliklerini inşaatı yapan firma halletti. Bu da tapuda adı yazan kişinin üzerine abonelik açılmasına sebep oldu. O yüzden konuda da ev sahibinin üzerinden yürüyor olabilir mevzu.

Bir cok kisi sizin aboneligi uzerinize alamadiginizi zannediyor. Esas sorun henuz tasindiginiz binaya dogalgaz sayacinin takilmamasi ve dairelere gaz verilememesi degil mi ben mi yanlis anliyorum acaba.

Haa anladım şimdi. Teşekkür ederim. Diğer türlü çok garip gelmişti bana. Çok kolay halletmiştik biz.

Başınıza gelen ve ev sahibinizin iyi niyetle insiyatif kullanarak sergilediği davranışı genel kural buymuş, yasal olan sizin yaşadığınızmış gibi yazar bir de millete laf sokmaya kalkarsanız ortadan ortadan, cevap alırsınız doğal olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…