- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
Mantıklı olmak gerekirse doyduğum yer demem gerekir,ama doğduğum yeri çok sevdiğim ,kendimi burda çok mutlu,huzurlu hissettiğim için ve ailem de burda olduğun için ''DoğDuĞum YeR'' diyorum ben.:asigim:
Evet arkadaşlar söyleyin bakalım sizin fikirleriniz nedir?Eskiden insanlar sadece doğduğu yerleri anlatıp gurur duyardı,bir şekilde yaşamak daha kolaydı.Ama şimdi öylemi,herkes yaşam mücadelesi veriyor,kime sorarsam doyduğum yer diyor.Sizin için hangisi daha önemli?a.s.
lakin hicbirsey dogdugun yerde yedigin domates ekmegin tadini vermiyor....
kesinlikle DOĞDUĞUM yer diyorum.
her yerde doyabilirim,20 yıla gerek yok,3-5 yıl yaşadığım bi yeride benimseyebilirim.mecbur kalınca yaşarımda katlanırımda.ama hiç biri beni yansıtmaz.nerelisin dediklerinde göğsümü gere gere cevap veremem.
benim ben olmamda,fikirlerimin oluşmasında en önemli pay memleketimin.
o yüzden ben (her ne kadar şartlar gereği başka yerlerde yaşamak zorunda olsakta) DOĞDUĞUM yer diyorum:lepi:
Bir gurbetci olarak sunu söylemek istiyorum...
Evet doyuyorum burda...allaha cok sükür belki türkiyeye göre cok daha rahat yasam sartlarim var...belki bal baklava pirzola biftek yiyorum lakin hicbirsey dogdugun yerde yedigin domates ekmegin tadini vermiyor....
Keske imkanim olsaydida dogdugum yerde doymaya calisabilseydim...
Bir gurbetci olarak sunu söylemek istiyorum...
Evet doyuyorum burda...allaha cok sükür belki türkiyeye göre cok daha rahat yasam sartlarim var...belki bal baklava pirzola biftek yiyorum lakin hicbirsey dogdugun yerde yedigin domates ekmegin tadini vermiyor....
Keske imkanim olsaydida dogdugum yerde doymaya calisabilseydim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?