Ciddi düşündüğünü söyleyen birine anlattım başta kabul etti ben senin kalbini biliyorum falan filan dedi. Bir gün piknik yapma bahanesiyle gittiğimiz yerde yakınlaştı hayır dediğimde tecavüz etmeye çalıştı. Herkese veriyorsun bi bize mi yok falan dedi. Zaten ondan sonra özgüvenimi toplayamadımÖnce sen kendinin arkasında dur dik başlı ol hata olarak düşünme zaten hatada değil sevgili olmadığının kimseye bunu belirtme bile
Kuzenimden sonra kimseye anlatmadım kimseyle görüşmüyorum zaten. Hayatımda kimse yok eski konularım da önceki konularBizimde erkek arkadaşlarımız oldu ama hiç biri ile bekaret muhabbeti yapmadık. Ders de almıyorsunuz hatalarınızdan kuzen tüm aileye anlatmış siz halen daha birilerine bakire değilim demişsiniz. Anlatmayın artık kimseye. Bilinç altınızda kabul edemiyorsunuz bu durumu ama sizin kadar takmaz erkekler bu meseleye. Evlilik aşamasına gelince düşünürsünüz şimdi kendinizi niye ezikliyorsunuz.
Ciddi düşündüğünü söyleyen birine anlattım başta kabul etti ben senin kalbini biliyorum falan filan dedi. Bir gün piknik yapma bahanesiyle gittiğimiz yerde yakınlaştı hayır dediğimde tecavüz etmeye çalıştı. Herkese veriyorsun bi bize mi yok falan dedi. Zaten ondan sonra özgüvenimi toplayamadım
Evet aileme çok kızgınım aslında. Ama şuan annem saçlarımı okşasin dizinde uyuyayım diye canımı bile veririm.Sevinmeniz lazım,aksine bu insanlarla vaktinizi öldürüyorsunuz.Ne anne ne baba,böyle şey için evladını silen insanlardan hayır gelmez.
Erkeklere gelince,bunu takan geri kafalılardan bir zahmet uzak durun zaten.Birçoğu evlenmeden her şeyi yapıyor,evlenmeye gelince ''ama kadın bakire olmalı'' diye öğüt veriyorlar,Allah aşkına bunlar için mi üzülüyorsunuz ? Tam tersine böyleleri kendi kendine elendiği için mutlu olmalısınız.En azından neyi düşündüğünü anlıyorsunuz tam olarak.
Ozman böyle bir muhabbete hiç girme kaç yaşındasın bilmiyorum ama hayatını yaşa evlencem.diye kendini kasma dik başlı ol bakire olmayipta evlenen çok ailen seni bu konuda güvenini kırmış seni eksiklik piskolojisine sokmuş kendini sev sen seni seversen herkes severCiddi düşündüğünü söyleyen birine anlattım başta kabul etti ben senin kalbini biliyorum falan filan dedi. Bir gün piknik yapma bahanesiyle gittiğimiz yerde yakınlaştı hayır dediğimde tecavüz etmeye çalıştı. Herkese veriyorsun bi bize mi yok falan dedi. Zaten ondan sonra özgüvenimi toplayamadım
Tamam işte ne güzel. Karşınıza eminimki çok mutlu olacağınız biri çıkacak. Aileniz ile ters düşmeniz imtihan. Güzel günler en zor zamandan sonra başlar.inşaAllah çok mutlu olacaksınızKuzenimden sonra kimseye anlatmadım kimseyle görüşmüyorum zaten. Hayatımda kimse yok eski konularım da önceki konular
Evet ailemden sonra daha da çöktüm. 65ten 46 kiloya düştüm. En çok aileme kızgınım ama yinede en çok onlara ihtiyacım varOzman böyle bir muhabbete hiç girme kaç yaşındasın bilmiyorum ama hayatını yaşa evlencem.diye kendini kasma dik başlı ol bakire olmayipta evlenen çok ailen seni bu konuda güvenini kırmış seni eksiklik piskolojisine sokmuş kendini sev sen seni seversen herkes sever
Kimseye ihtiyacın yok aslında sadece yalnızsın yanlız aile bendede büyük yaraEvet ailemden sonra daha da çöktüm. 65ten 46 kiloya düştüm. En çok aileme kızgınım ama yinede en çok onlara ihtiyacım var
Ciddi düşündüğünü söyleyen birine anlattım başta kabul etti ben senin kalbini biliyorum falan filan dedi. Bir gün piknik yapma bahanesiyle gittiğimiz yerde yakınlaştı hayır dediğimde tecavüz etmeye çalıştı. Herkese veriyorsun bi bize mi yok falan dedi. Zaten ondan sonra özgüvenimi toplayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?