Doğmamış bebeği mi kıskandım ?

Ne kadar karamsarsınız ..
İnsanın kendine ettiğini başka kimse edemezmiş gerçekten. Bu kadar umutsuz olmak niye ?
Sırf biriyle seviştiğiniz için size arkasını dönen ailenize ve sizin özelinizi ailenize şantaj yoluyla anlatan kuzeninize diyecek çok ağır sözlerim var da neyse .
Bakın , kimseye zarar vermediniz , bir suç işlemediniz utanacağınız hiçbirşey yok . Evlenip anne olmanıza engel bir durumda yok.
Bakire olarak evlenenlerin sayısı kadar bakire olmadan evlenenlerde var . Aşkı namusu iki bacağınızın arasında değil yüreğinizde arayan aklı selim bir adam bulur çokta mutlu olursunuz inşallah

Sevinmeniz lazım,aksine bu insanlarla vaktinizi öldürüyorsunuz.Ne anne ne baba,böyle şey için evladını silen insanlardan hayır gelmez.
Erkeklere gelince,bunu takan geri kafalılardan bir zahmet uzak durun zaten.Birçoğu evlenmeden her şeyi yapıyor,evlenmeye gelince ''ama kadın bakire olmalı'' diye öğüt veriyorlar,Allah aşkına bunlar için mi üzülüyorsunuz ? Tam tersine böyleleri kendi kendine elendiği için mutlu olmalısınız.En azından neyi düşündüğünü anlıyorsunuz tam olarak.

Sakin boyle seyler getirme aklina insanlarin basina neler gelio insanin insanligi gitmesin kusura bakmada bir hata olmus olabilir afedersin ama bakire oluptayemedikleri halt kalmayanlar utansin buna benzer bir durum bende yasadim zor bir surec ama gececek

Önce sen kendinin arkasında dur dik başlı ol hata olarak düşünme zaten hatada değil sevgili olmadığının kimseye bunu belirtme bile

Bizimde erkek arkadaşlarımız oldu ama hiç biri ile bekaret muhabbeti yapmadık. Ders de almıyorsunuz hatalarınızdan kuzen tüm aileye anlatmış siz halen daha birilerine bakire değilim demişsiniz. Anlatmayın artık kimseye. Bilinç altınızda kabul edemiyorsunuz bu durumu ama sizin kadar takmaz erkekler bu meseleye. Evlilik aşamasına gelince düşünürsünüz şimdi kendinizi niye ezikliyorsunuz.

Önce sen kendinin arkasında dur dik başlı ol hata olarak düşünme zaten hatada değil sevgili olmadığının kimseye bunu belirtme bile
Ciddi düşündüğünü söyleyen birine anlattım başta kabul etti ben senin kalbini biliyorum falan filan dedi. Bir gün piknik yapma bahanesiyle gittiğimiz yerde yakınlaştı hayır dediğimde tecavüz etmeye çalıştı. Herkese veriyorsun bi bize mi yok falan dedi. Zaten ondan sonra özgüvenimi toplayamadım

Kuzenimden sonra kimseye anlatmadım kimseyle görüşmüyorum zaten. Hayatımda kimse yok eski konularım da önceki konular

insanın değeri bekaretle ölçülmez. böyle bir konuyu samimiyetle buraya yazan birinin ben değersiz ve kötü olabileceğine inanmam.
siz değerli ve özelsiniz.
elbet sizi siz olarak kabul eden, hayatınıza ve yaşadıklarınıza saygı duyan, bunlar üzerinden kendine fırsat yaratmayacak biri ile karşılaşacak ve çok mutlu olacaksınız.

Kabul etti nedir ya,Allahım.Lütfen kendinizi eziklemeyin erkeklere karşı böyle,siz yaptığınızı normal bir şekilde anlatsaydınız ve dik dursaydınız bunları yapmaya cesaret bile edemezdi.Biraz güvenin kendinize,dünyada ilk sevişen siz değilsiniz,son da olmayacaksınız emin olun.

Evet aileme çok kızgınım aslında. Ama şuan annem saçlarımı okşasin dizinde uyuyayım diye canımı bile veririm.

Ozman böyle bir muhabbete hiç girme kaç yaşındasın bilmiyorum ama hayatını yaşa evlencem.diye kendini kasma dik başlı ol bakire olmayipta evlenen çok ailen seni bu konuda güvenini kırmış seni eksiklik piskolojisine sokmuş kendini sev sen seni seversen herkes sever

Kuzenimden sonra kimseye anlatmadım kimseyle görüşmüyorum zaten. Hayatımda kimse yok eski konularım da önceki konular
Tamam işte ne güzel. Karşınıza eminimki çok mutlu olacağınız biri çıkacak. Aileniz ile ters düşmeniz imtihan. Güzel günler en zor zamandan sonra başlar.inşaAllah çok mutlu olacaksınız

Evet ailemden sonra daha da çöktüm. 65ten 46 kiloya düştüm. En çok aileme kızgınım ama yinede en çok onlara ihtiyacım var

Bende bakire degildim eşim hiç sormadı bile. Beni el üstünde tutuyor gözleri parlıyor bana bakarken. sizi siz olduğunuz için sevecek insanlarla olun. Aileniz konusunda üzülmeniz cok normal zamanla düzelir insallah. Zamana bırakın.

önce kafanızı sonra da çevrenizi değiştirin. bakire olmak/olmamak sorun değil. her şeyin her şekilde çözümü vardır. kafa yapınız değiştikçe bunlara üzüldüğünüz için kendinize kızacaksınız.

Boyle homo erectuslarla karsilasiyorsan gercekten ol operasyon, diksinler orayi..
hayvan bile denmez boylelerine,seviyesiz pislik.
Sen eksik degilsin, bacak arasindan da ibaret degilsin.
Artik kimseye bu durumu soyleme.

Bu kadar dert ediyorsanız bence de diktirebilirsiniz çünkü sizi duygusal olarak çok yıpratmış anladığım kadarıyla. Bu yükü sırtınızda tasimanıza gerek yok (yaptığınız gayet normal bir şey tabi bu arada. Bakir erkek mi kaldı ki bakire kız arıyorlar. Çok sinirleniyorum böyle zihniyete)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…