Doğmamış bebeği mi kıskandım ?

Boyle homo erectuslarla karsilasiyorsan gercekten ol operasyon, diksinler orayi..
hayvan bile denmez boylelerine,seviyesiz pislik.
Sen eksik degilsin, bacak arasindan da ibaret degilsin.
Artik kimseye bu durumu soyleme.
Evet duyduğum kelimeleri unutamıyorum. S.kik dedi. Tehditler etti. Seni şikayet edeceğim dediğim de o zaman ailem duyar diye korkuyordum artık onlarda öğrendi. Birliktelik yaşadığım da 18 yaşındaydım. Başta çok iyiydi bana karşı sonra ondan şiddet gördüm. Ayrılmasaydım devam ederdi. Ama ayrıldım ne olursa olsun. Sonra özgüvenim çöktü olanlar yüzünden kendime gelemedim

Babama ben erkek olsaydım yine de beni siler miydin dedim. O zaman başka dedi. Çünkü onların namusu yok!! Şimdi annemle bile gizli gizli konuşuyorum. Kardeşlerim korkuyor. Ara sıra mesaj atıyorlar. Arıyorum konuşuyoruz ne bileyim zor benim için

Bekareti önemsemeyecek birini bulmaya o kadar odaklanmışsın ki diğer detayları kaçırıyorsun sanırım. Tecavüz etmeye yeltenmesi, belli ki bir plan dahilinde seninle uygun zamanı bekleyerek zaman geçirmesi falan, akıl ve ruh sağlığı yerinde olan bir insanın yapacağı şeyler değil. Belki kendini farklı konularda açık etti ama sen, sence defo olan durumunu kabul etmiş olmasının yarattığı minnetle bunları görmedin ya da görmezden geldin. Önce kabul etmen gereken şey, kimse sana bir şey bağışlamış olmuyor bu gereksiz detayı bilip görüşmeye devam ettiği için. Sen dik dur, yaşadıklarını sahiplen ki çevren de sana ve hayatına saygı duysun. Seni yaralamak ya da rencide etmek için değil, gerçekten başına gelebilme ihtimali olan şeylere dikkatini yöneltmen için yazmak istedim. Umarım kırmamışımdır seni.

Kafasiz insan cok.
Boyle adiler sana laf etmeye utanmiyor da sen neden utanicaksin ya ?
Psikoterapi al bence ve icinden cikmazsan ol operasyon, onun bunun yorumunu da dinlemezsin.
Kime ne ? Onlara ne ki

Canım ne kadar ruj hastası varsa çevrende. Artık kadınların yüzde 89 u bakire değil. Çevremde çok bakire olmayan arkadaşım var sevgilileri deli oluyor onlara. Çevreni değiştir iki damla kan için deli olmayan bir sürü erkek var ki biz erkeklerden daha çok takıyoruz bence

Şimdi öncelikle siz bekarete çok önem veriyorsunuz bu eski açtığınız konulardan da belli bir de Kızlık zarı dikimi araştırmaları yapıyorsunuz yani herkesi bir kenara bırakın bu konu kendiniz için çok önemli zaten siz önem verdiğiniz içinde hayatınızda bulduğunuz insanlarda bekarete önem veren insanlar Hayatınızda bir hata yapmışsınız ve artık kendinizi affedin önce siz kendinize saygı duyun kendini sev ve kendini affet ondan sonra ilişkilerinizde daha güçlü olursunuz sen kendini affetmedikçe bulduğun erkekler hep aynı olacak çünkü onların sana yaptığını beynin sana müstahak görüyor

Yok kırılmadım tabiki. Aksine kendi geliyorum. Bunları kendime defalarca söylüyorum. Ama en ufak şeyde darmadağın oluyorum. Kendime acıyorum. Yetişme tarzım dan dolayımı yada olanların etkisiyle hep kötü bisey yapmışım gibi hissediyorum. Hep eksiklik hissediyorum. Geçecek inşallah

Nasıl aileler var anlamakta zorluk çekiyorum.

Bireysel olarak evlilik dışı ilişkileri doğru bulmayabilir, yaşamak istemeyebilir. Hepsi anlaşılabilir şeyler.
Ama çocuğu demek ki aynı fikirde değil ve böyle bir tercihte bulunmuş. Bunun için evlat nasıl yok sayılır?

Hayır, o kutsadıkları bekaret de nasıl bir şeyse; bunun için evladını yok sayanlar, düğünde karşılıklı göbek atarak kaybedilmesini onaylıyor üstelik.

Neden yapıyorsunuz kendinize bunu nerdeyse 20 kilo vermişsiniz . Demek ki yemiyorsunuz da. Artık kendinize gelme zamanı geldi.
zor biliyorum çünkü benim ailemde senin ki gibiydi. Eşim asla bekaret takıntılı biri değil bu muhabbet aramızda hiç geçmedi. Konusunu açanla sen evlenme zaten. SEN ÇOK DEĞERLİSİN.
imzadan önce veya sonra sevişmek değerinden birşey eksiltmez. Herkes sevdiği insana dokunmak ister bunda garip birşey yok. Ailen geçen yüzyıldan beri kendine bişey katamamış. Haksız yere evlat silen aileler umarım evlatlarına muhtaç ölürler.

Evet tam olarak bu zaten başkasına da yazdım ben kendimi ezik eksik hissediyorum. Sanki çok kötü bisey yapmışım gibi iç dünyam sürekli beni suçluyor. Yemek yerken banyo yaparken bile düşünüyorum bunu. Aşamıyorum içimde pişmanlık var öfke var içimde

Bence inanin çok iyi durumdasiniz ya işiniz olmasaydi hala ailenizle yaşıyor olsaydiniz bEnce kafaya takacak bisey yok illa ki doğru insan çıkar karşımıza zaten bebek yapmak çok aman aman büyük ve ozenilesi bisey değil benim icin açıkçası

İnanın bu olayın zavallıları o sığ zihniyetteki aileniz ve alçak kuzeniniz. Ne mutlu size kendi ayaklarınız üstünde durup çalışıyorsunuz, kendinize yetiyorsunuz. Bu zihniyetleri sırtınızda kambur olarak taşımayacağınıza sevinin. Ben hayatın bir karma olduğunu düşünüyorum. Evet bu zamana kadar sizi üzmüş olabilir ama şöyle düşünün artık o günler geride kaldı. Hayat size kim bilir nasıl güzellikler hazırladı bunların karşınıza çıkmasını bekleyin. Vakti geldiğinde her şey hayırlısıyla olur.

İşin dini boyutunu düşünmüyorsanız eğer, vücudunuzda bir zarın olup olmaması neden sizi bu kadar harap ediyor? Sevmişsiniz sevişmişsiniz kimi ilgilendirir bu? Neden kendinize 2. Sınıf insan muamelesi yapıyorsunuz. Kendinize değer verin. Çünkü siz değerlisiniz. İşin dini boyutundan dolayı vicdanınız rahat değilse de tövbe edin. Bol bol dua edin. Bu mesele Allahla sizin aranızda.

Canım bu kıskanma değil sende kötü biri değilsin. İmrenmek o anı seninde yaşamak istiyor olman o kadar normalki. Etme bulma dünyası ailen kıymetini anlayacaktır. Sende eminim düzgün birini bulup mutlu bir yuva kuracaksın eğer istediğin buysa. Asla intiharı düşünme hayatın sana neler getireceğini bilemezsin . İlişkin oldu ya da olmadı bu senden başka kimseyi ilgilendirmez. Kendini suçlu ve mutsuz hissetme. Ayaklarının üstünde duran bir kadınsın hep öyle ol.

Seni sen yapan bir zar miydi? Sen defolu degilsin. Su olay sana insanlarin gercek yuzunu gostermis. Boyle boyle sepetimizdeki curuk elmalardan kurtuluyoruz. Bizimle bersber olmak isteyenlerle yolumuza devam ediyoruz. Lutfen kendine zulmetme artik. Sen degerlisin.

O sizi bunaltan sınırlar kafanızın içinde. Onları içinde doğduğunuz çevre ve siz çizdiniz. Bu sınırları yok etme vaktiniz gelmiş. Bakış açınızın tamamen değişmesi gerekiyor. Ancak öyle rahat bir nefes alabilirsiniz bu hayatta. Acil destek alın.

Sizi ben de hatırladım. Bakıre olmak artık cok umursanan bı durum degil.zaten buna takan bırıyle ewlenmeyın bile.ozguwenlı olun.. Bu konuyu acıklarken bır sey itiraf eder gibi veya utanır gibi anlatmayın erkeklere. Ben bakıre degılım belkı senın ıcın onemlı bı konudur bastan bilmelısın.deyin gayet rahstca.cunku bu sızı ılgılendırı sadece.aılenız kuzenınız ewlenmek cocuk bunlar onemlı seyler degil.onem verdiginiz ıcın onemlı oluyor.oyle bı aıle umrunuzda olmasın.pisöanlık duymayın. Allajtan meslegınız var.

Dogmamis bebegi kiskanmadiniz bence ya. Yasadiklariniz cok zor... Umarim zamanla hepsi unutulur.

Benim anlamadigim, insanin bakire olup olmadigini kocasi bile anlamaz ki?

Ben ilk iliskimi yasadigimda 19 yasindaydim kan gelmedi. 12 sene boyunca hic Kan gelmedi. Bu sene biriyle beraber oldum normalden biraz daha sert/hizli bir iliskiydi ve cok afedersiniz boyut olarak buyuktu ve cok hafif bir kanamam oldu. Detay verdigim icin cok ozur dilerim ama kimse bakire olup olmadigimizi biyolojik olarak anlayamaz bence bu ornegi bu yuzden verdim. Bekaret kontrolu bilimsel bisey diil zaten bu yuzden yasak. Ayrica kime ne. Yani bunu yalan soyleyebilirsiniz diye demedim evlenecegimiz insanla gecmisimizi paylasabiliriz ama yani bu kadar manyakca anlamsiz buluyorum bekaret diye bisey yok cunku bence yani Turkiye'de anlasildigi sekliyle yok.

Benim evlendiginde bakire olan bir tane bile arkadasim yok mesela cogu da evlendi yuva kurdu cok mutlular.

Pislik kuzeniniz kendi pisliginde bulunsun siz de cok cok mutlu olun insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…