Evet duyduğum kelimeleri unutamıyorum. S.kik dedi. Tehditler etti. Seni şikayet edeceğim dediğim de o zaman ailem duyar diye korkuyordum artık onlarda öğrendi. Birliktelik yaşadığım da 18 yaşındaydım. Başta çok iyiydi bana karşı sonra ondan şiddet gördüm. Ayrılmasaydım devam ederdi. Ama ayrıldım ne olursa olsun. Sonra özgüvenim çöktü olanlar yüzünden kendime gelemedimBoyle homo erectuslarla karsilasiyorsan gercekten ol operasyon, diksinler orayi..
hayvan bile denmez boylelerine,seviyesiz pislik.
Sen eksik degilsin, bacak arasindan da ibaret degilsin.
Artik kimseye bu durumu soyleme.
Babama ben erkek olsaydım yine de beni siler miydin dedim. O zaman başka dedi. Çünkü onların namusu yok!! Şimdi annemle bile gizli gizli konuşuyorum. Kardeşlerim korkuyor. Ara sıra mesaj atıyorlar. Arıyorum konuşuyoruz ne bileyim zor benim içinBu kadar dert ediyorsanız bence de diktirebilirsiniz çünkü sizi duygusal olarak çok yıpratmış anladığım kadarıyla. Bu yükü sırtınızda tasimanıza gerek yok (yaptığınız gayet normal bir şey tabi bu arada. Bakir erkek mi kaldı ki bakire kız arıyorlar. Çok sinirleniyorum böyle zihniyete)
Bekareti önemsemeyecek birini bulmaya o kadar odaklanmışsın ki diğer detayları kaçırıyorsun sanırım. Tecavüz etmeye yeltenmesi, belli ki bir plan dahilinde seninle uygun zamanı bekleyerek zaman geçirmesi falan, akıl ve ruh sağlığı yerinde olan bir insanın yapacağı şeyler değil. Belki kendini farklı konularda açık etti ama sen, sence defo olan durumunu kabul etmiş olmasının yarattığı minnetle bunları görmedin ya da görmezden geldin. Önce kabul etmen gereken şey, kimse sana bir şey bağışlamış olmuyor bu gereksiz detayı bilip görüşmeye devam ettiği için. Sen dik dur, yaşadıklarını sahiplen ki çevren de sana ve hayatına saygı duysun. Seni yaralamak ya da rencide etmek için değil, gerçekten başına gelebilme ihtimali olan şeylere dikkatini yöneltmen için yazmak istedim. Umarım kırmamışımdır seni.Ciddi düşündüğünü söyleyen birine anlattım başta kabul etti ben senin kalbini biliyorum falan filan dedi. Bir gün piknik yapma bahanesiyle gittiğimiz yerde yakınlaştı hayır dediğimde tecavüz etmeye çalıştı. Herkese veriyorsun bi bize mi yok falan dedi. Zaten ondan sonra özgüvenimi toplayamadım
Evet duyduğum kelimeleri unutamıyorum. S.kik dedi. Tehditler etti. Seni şikayet edeceğim dediğim de o zaman ailem duyar diye korkuyordum artık onlarda öğrendi. Birliktelik yaşadığım da 18 yaşındaydım. Başta çok iyiydi bana karşı sonra ondan şiddet gördüm. Ayrılmasaydım devam ederdi. Ama ayrıldım ne olursa olsun. Sonra özgüvenim çöktü olanlar yüzünden kendime gelemedim
Konu sahibi lütfen bu ve bunun gibi mesajları ciddiye al kendinle ilgili asıl çözmen gereken mesele bu.Önce kabul etmen gereken şey, kimse sana bir şey bağışlamış olmuyor
Yok kırılmadım tabiki. Aksine kendi geliyorum. Bunları kendime defalarca söylüyorum. Ama en ufak şeyde darmadağın oluyorum. Kendime acıyorum. Yetişme tarzım dan dolayımı yada olanların etkisiyle hep kötü bisey yapmışım gibi hissediyorum. Hep eksiklik hissediyorum. Geçecek inşallahBekareti önemsemeyecek birini bulmaya o kadar odaklanmışsın ki diğer detayları kaçırıyorsun sanırım. Tecavüz etmeye yeltenmesi, belli ki bir plan dahilinde seninle uygun zamanı bekleyerek zaman geçirmesi falan, akıl ve ruh sağlığı yerinde olan bir insanın yapacağı şeyler değil. Belki kendini farklı konularda açık etti ama sen, sence defo olan durumunu kabul etmiş olmasının yarattığı minnetle bunları görmedin ya da görmezden geldin. Önce kabul etmen gereken şey, kimse sana bir şey bağışlamış olmuyor bu gereksiz detayı bilip görüşmeye devam ettiği için. Sen dik dur, yaşadıklarını sahiplen ki çevren de sana ve hayatına saygı duysun. Seni yaralamak ya da rencide etmek için değil, gerçekten başına gelebilme ihtimali olan şeylere dikkatini yöneltmen için yazmak istedim. Umarım kırmamışımdır seni.
Evet tam olarak bu zaten başkasına da yazdım ben kendimi ezik eksik hissediyorum. Sanki çok kötü bisey yapmışım gibi iç dünyam sürekli beni suçluyor. Yemek yerken banyo yaparken bile düşünüyorum bunu. Aşamıyorum içimde pişmanlık var öfke var içimdeŞimdi öncelikle siz bekarete çok önem veriyorsunuz bu eski açtığınız konulardan da belli bir de Kızlık zarı dikimi araştırmaları yapıyorsunuz yani herkesi bir kenara bırakın bu konu kendiniz için çok önemli zaten siz önem verdiğiniz içinde hayatınızda bulduğunuz insanlarda bekarete önem veren insanlar Hayatınızda bir hata yapmışsınız ve artık kendinizi affedin önce siz kendinize saygı duyun kendini sev ve kendini affet ondan sonra ilişkilerinizde daha güçlü olursunuz sen kendini affetmedikçe bulduğun erkekler hep aynı olacak çünkü onların sana yaptığını beynin sana müstahak görüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?