Evet biliyorum defalarca yazıldı ben defalarca aynı cümleleri kendime söyledim. Ama baş edemiyorum. Yine kendimi en başta buluyorum. Ailem bile sildi başka birinin beni seveceğine olan inancımı kaybediyorum. Sadece arayıp ağlayacak anlatacak kimsem olmayınca buraya yazıyorumYapmayın allah aşkına sanki dünyanın sonu. Ben de dahil çevremde çoğu kişi bakire değilken evlendi. Ama siz bunu bir sorun, bir defo olarak görmeye devam ettiğiniz ve hayatınızın merkezine koyduğunuz sürece sizin için problem yaratmaya devam edecek. Defalarca yazıldı bunlar size hala aynı yerdesiniz.
Çevremin hepsi önem veriyor yada ben takıldığım için özellikle denk geliyor.Bakire olmayıp evlenen bir sürü kadın var neden öyle düşünüyorsunuz? Bunu önemsemeyen adamlar var. Öyle birisiyle evlenirsiniz bir gun illa ki. Her evleneni bakire mi evleniyor sanıyorsunuz?
Evet biliyorum defalarca yazıldı ben defalarca aynı cümleleri kendime söyledim. Ama baş edemiyorum. Yine kendimi en başta buluyorum. Ailem bile sildi başka birinin beni seveceğine olan inancımı kaybediyorum. Sadece arayıp ağlayacak anlatacak kimsem olmayınca buraya yazıyorum
Annemle ve kardeşlerimle konuşuyorum oda gizli gizli ama babam adımı bile duymak istemiyor.bekaretin bundan 10 yil onceki kadar onemli bisey oldugunu sanmiyorum artik toplum icin bile. ya da benim 10 yilda goruslerim, ortamim mi degisti siye boyle dusunuyorum acaba? ama aileniz cok yanlis yapmis. hata yaptiginda tu kaka deyip itmekten daha kotu bir savranis olamaz. evlat bu, hatasiyla gunahiyla severiz cocuklarimizi.
kaldiki sevismenin hata olup olmadigi da tartisilir yani...
Zaten tek tutunacak dalım işim. İşim olmasaydı duramazdım herhalde.Acaba erkek olsanız aileniz böyle bir tepki verir miydi bosverin böylesi daha iyi kurtulduğunuz için dua edin. Siz utanıyacak bişey yapmadınız işiniz var çalışıyorsunuz bırakın ezik kız modunu güçlü bir kadin olarak yolunuza devam edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?