Doğmamış bebeği mi kıskandım ?

oraletimm

🦋
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2019
123
215
18
Bu konuyu açarken bile o kadar utanıyorum ki aslında. Ben bu kadar kötü bir insan oldum mu diye. Eski konuları buraya atmayı tam olarak bilmediğim için özet geçiyorum. Bakire değilim ve kuzenimin tehditle para istemesi ve vermemem üzere bütün ailem öğrendi. Beni sildiler görüşmüyorum kendi kendi ailem dahil. Memurum ve tek başınayım. Kendimi ezik ve sanki hiç evlenmeyecek gibi hissediyorum. Çünkü daha önce bir iki kişiye durumu anlattığım da küfürler hakaretler ve tecavüz girişinde bulunmuşlardi ve bu durum beni tamamen ezik ve özgüvensiz hissetmeye itti. Bugün evde otururken benimle aynı yaşta kuzenim anne oluyorum diye bi mesaj atmış. Mesajı görünce saatlerce ağladım. Saatlerce. Bebeğe bisey olsun asla istemem. Ama kıskandım imrendim daha doğrusu. Sanki ben hiç olmayacakmışım gibi hissettim. Benimle aynı yaşta ve bi düzeni var benim arayacak bi ailem bile olmadığı geldi aklıma ben düzelemiyorum. Sürekli ıntihar fikri var aklımda baş edemiyorum. Destek alıyorum ama kendi içimde bir düzelme göremiyorum.

Yapmayın lütfen... Bakire olmayıp, evlenip çok mutlu olan, çok güzel yuvaları olan milyonlarca kadın var. Eski konunuzu hatırlıyorum. O kuzeniniz gün yüzü görmesin inşallah! Ailenizede yuh olsun! Sadece sizi ilgilendiren bir durum yüzünden sizi nasıl silerler?!! Elbette buna önem vermeyen sizi, siz olduğunuz için seven bir erkek çıkacak karşınıza.

Ne demek intihar o hiç birşeyin çözümü değildir zaman zaman hepimiz ümitsizliğe düşeriz istediğimiz hayal ettiğimiz olmayıp bazı durumlar tersine gidebilir sabırlı olun sizin içinde güzel şeyler olucak elbet allah büyük sadece sizin karşınıza doğru düzgün biri çıkmamış bakiresiniz veya değilsiniz ne fark eder önce siz kendinizde bunu bir eksiklik olarak görmeyin aslında ailenizde dışlanıcak tek bir yüz karası var oda iğrenç kuzeninizdir.

Yapmayın allah aşkına sanki dünyanın sonu. Ben de dahil çevremde çoğu kişi bakire değilken evlendi. Ama siz bunu bir sorun, bir defo olarak görmeye devam ettiğiniz ve hayatınızın merkezine koyduğunuz sürece sizin için problem yaratmaya devam edecek. Defalarca yazıldı bunlar size hala aynı yerdesiniz.

Bakire olmayıp evlenen bir sürü kadın var neden öyle düşünüyorsunuz? Bunu önemsemeyen adamlar var. Öyle birisiyle evlenirsiniz bir gun illa ki. Her evleneni bakire mi evleniyor sanıyorsunuz?

Bakire olmayan sayısı bakire olan sayısını geçti hangi devirde yaşıyoruz şaka gibi.
Kendinizi ezik gibi gördüğünüz icin dışlanıyorsunuz.
Ne alaka bakire değil diye dışlanmak tecavüz vs şaka gibi sanki 1800 deyiz tuhaf

Bir aile neden kızını böyle birşey için siler hiç anlamıyorum insan kızar üzülür konduramaz belki ama silmek çok gereksiz ..
Dua edin bol bol inşallah karşınıza iyi bir insan çıkar sizinde yuvaniz olur üzülmeyin

bekaretin bundan 10 yil onceki kadar onemli bisey oldugunu sanmiyorum artik toplum icin bile. ya da benim 10 yilda goruslerim, ortamim mi degisti siye boyle dusunuyorum acaba? ama aileniz cok yanlis yapmis. hata yaptiginda tu kaka deyip itmekten daha kotu bir savranis olamaz. evlat bu, hatasiyla gunahiyla severiz cocuklarimizi.

kaldiki sevismenin hata olup olmadigi da tartisilir yani...

Hayır sen bir bebeği kıskanmadın. Lütfen bu fikri aklından at öncelikle. Ve bir psikologa git.

Yaşadığın şey katlanılması güç bir şey ve hepimiz seninle benzer şeyleri yaşayabilirdik. Yani sen güçsüz değilsin, aksine çok güçlüsün. Kendine acıma sakın.

Bence aile adı altında size hiç saygı ve sevgisi olmayan insanlardan kurtulduğunuza sevinin.

Kendinize yalın güzel bir hayat kurabilirsiniz. İşiniz varmış. Bu bile tek başına güç demek.

Siz bakireliğe bu kadar kafayı takmasanız çok da güzel yaşarsınız. Zara takılmayan bir sürü insan var. Ama siz insanlar karşısında bu şekilde ezik durdukça kimse size saygı duymaz.
Önce siz kendinizi sevecek ve saygı duyacaksınız.

Sizin bekaretiniz kimseyi ilgilendirmez. Benim için önemli diyene keyfin bilir demelisiniz..

Evet biliyorum defalarca yazıldı ben defalarca aynı cümleleri kendime söyledim. Ama baş edemiyorum. Yine kendimi en başta buluyorum. Ailem bile sildi başka birinin beni seveceğine olan inancımı kaybediyorum. Sadece arayıp ağlayacak anlatacak kimsem olmayınca buraya yazıyorum

Bakire olmayıp evlenen bir sürü kadın var neden öyle düşünüyorsunuz? Bunu önemsemeyen adamlar var. Öyle birisiyle evlenirsiniz bir gun illa ki. Her evleneni bakire mi evleniyor sanıyorsunuz?
Çevremin hepsi önem veriyor yada ben takıldığım için özellikle denk geliyor.

O ailenin hatası. Normal insanlar böyle bir şey için evlatlarını silmezler. Onları geride bırak artık. Sen kendine güvenli olursan karşına iyi insanlar da çıkacak, ailen de peşinde dolanmaya başlayacak merak etme.

Annemle ve kardeşlerimle konuşuyorum oda gizli gizli ama babam adımı bile duymak istemiyor.

Zaten tek tutunacak dalım işim. İşim olmasaydı duramazdım herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…