- Konu Sahibi gulcicek61_67
bır gun arkadaşımla sınemaya gıttık onyıldır bebeği olmuyordu tedavıler olumsuzdu....sınemadan çıktık tabı o çok dalgındı..canım ya hadı gel bışeyler yıyelım gezelım dedım...durdu bana baktı ve ***ben bebek ıstıyorumm bebek ıstıyorum ** dedı huzunluydu ve hıçbır şey onu mutlu etmıyordu bı şeyler yedık gezdık benımde uç sene sonra bı oğlum olmuştu...ama onun on yıll...gece rilgınç bır ruya gordum .....çok kalabalık bır kursu var ve bır adam isim yazıyor guya bebek ırteyenlerın adlarını yazıyormuş kım adını yazdırırsa onu bebeğı olacakmış ben o arkadaşımın adını yazması için durmadan zıplıyorum duyurmaya çalışıyorum sonunda adını yazdırdım bı arkadaşım daha var onuda söyluyorum ama adam tamam bu kadar dıyor ve yazmıyor ...uyandım ..kendıme gelmeye çalıştım arkadaşıma anlattım inş dedım ruya hayırdır rabbım verecek bak dedım o ay gorduğu mıkro tedavısınde hamıle kaldı ve şimdi bı oğlu....beklemek çok zor arkadaşlar...anne olma guzel bır duygu yazılarınız çok guzel bana bu olayı hatırlattı..........inş sıkmamışımdır sızı....inş rabbım kısa zaman da nasıp etsın sızlerede yureğınızın yangını söndursun...bu ımtıhan zor ...rabbım ecrınızı verecektır ....bebeişlerınız gelır ınş ve onların kokusunu yazarsınız o zaman ..............dua ile........