Doğmamış bebeklerin isimleri hazır bense sinir oluyorummmm..

daha çok yeni evliyim ama doğmamış bebklerin isimleri eşim tarafından kondu bile..Düğünden önce erkek olursa babamın ismi demişti ailede hiç erkek torun yoktu. Kabul ettim neyse kız olursa da annemin ismi diooooo..Ailede üçüncü ve son gelinim diğer gelinlerin kızları var ve bu isim mevzusu hep konu olmuş kayınvalide kendi ismini koydurtmak istemiş nitekim eşleride istemedikleri için konulmamış ama bizim ki çürük yumurta dio ki ben o olaylara şahit oldum annem çok ağladı üzüldü anneme söz verdim anne senin ismini ben kızıma koyacağım dedim diyo... bende bu çocuğun anası benim 9 ay ben karnımda taşıcam hiç isim hakkım yok gibi hazır isimler kv nin ismi de eski ve hiç konulası bi isim değil :((( diorum küçük bebeğe ben o ismi yakıştırmıyorum söz verdim alışırsın dio offfffffffffffffff

eşini ikna edebiliyosan hemen et çünkü isimler karakter analizinde falan çok etkili oluyo yani insanın ismi bi nevi kaderiyle özdeşmiş. bide şuda var annesinin bu konudaçektiği sıkıntıyı görmüşse ikna etmesi çok zordur bide yeni evlisin yani daha eşin anne kuzusu ikna edemessende takma kafaya çocuk olsun sağlıklı olsun cnm :)

eşini ikna edebiliyosan hemen et çünkü isimler karakter analizinde falan çok etkili oluyo yani insanın ismi bi nevi kaderiyle özdeşmiş. bide şuda var annesinin bu konudaçektiği sıkıntıyı görmüşse ikna etmesi çok zordur bide yeni evlisin yani daha eşin anne kuzusu ikna edemessende takma kafaya çocuk olsun sağlıklı olsun cnm :)

Daha ortada hamilelik yok çocukların isimleri kondu ikna edebilir miyim bilmiyorum anneme söz verdim deyip duruyo erkek te olsa kız da olsa isim belli ben buna sinir oluyorum benim hiç hakkım yok sankiii

kayın validenin ismi ne?

ikna edemiyorsanız yanına sizin beğendiğiniz bir ismi koyun eşinize de şart koyun. ismi koyarım ama benim beğendiğim isim olacak diye siz o şekilde çağırırsınız

kayın validenin ismi ne?

ikna edemiyorsanız yanına sizin beğendiğiniz bir ismi koyun eşinize de şart koyun. ismi koyarım ama benim beğendiğim isim olacak diye siz o şekilde çağırırsınız

onu da söyledim bari yanınan ikinci bi isim koyayım diorum ozman da koymak istememişiz de mecburiyetten koymuşuz gibi olur dio kv nin ismi emine bide geçen gün kv iki isim koymanın iyi olmadığını söyledi bikaç örnek var iki isimli yeni doğmuş ilki iyi de o ikincisi ne oluyo dedi durdu bilmiyorummmm :((

bide şu var eşinin annesi neden takmış ki bu kadar yani bi sebebi vardır konuştun mu hiç ?:/

gelenekmiş güyaa kendi ismi de babannesinin ismiymiş..Annesi kv nin üzerinde çok etkili ve anne yani anane de kendi ismini kız torununa koydurtmuş güya gelenek gibi düşünüyolar bende anlamadım isimler eski ama konulması gerekiyo sanki...

onu da söyledim bari yanınan ikinci bi isim koyayım diorum ozman da koymak istememişiz de mecburiyetten koymuşuz gibi olur dio kv nin ismi emine bide geçen gün kv iki isim koymanın iyi olmadığını söyledi bikaç örnek var iki isimli yeni doğmuş ilki iyi de o ikincisi ne oluyo dedi durdu bilmiyorummmm :((

onu niye ilgilendiryormuş canım ister tek isim ister çift isim koyarsınız!

benim eşimde başta çok anneciydi zaman geçtikçe koptu annesinden. bazen annemin yaşlılığına ver der. bu cümle de bana yeter

bence sizde bekleyin tamam demeyin sonra sözünüzden dönmüş gibi olursunuz o zaman gelsin bakarız dersiniz.

sizde birinciyi kendi beğendiğiniz ismi ikinci olarak onunkini koyun :52:

sizin düşündüğünüz isim nedir.?

emine ile uyumlu mu?

çokmu önemliymiş ismini koydurmaya uğraşıyor kv.:44: ne var yani herkes çocuğuna sevdiği ismi koysa anlamıyorum böyle insanları :19:benim iki oğlum var ikisininde ismini ben koydum :1: isteselerde koymazdım onların ismini sende eşini ikna etmeye çalış canım omadı iki isim koyun ilerde çocuğunuz beğendiği ismi kullanır :34:

çift isim en mantıklısı sanırım...
bende oğluma eşimin rahmetli babasının ismini koycam bi de ikinci isim...
kendim istedim buarada eşimin babasının ismini...

Daha ortada hamilelik yok çocukların isimleri kondu ikna edebilir miyim bilmiyorum anneme söz verdim deyip duruyo erkek te olsa kız da olsa isim belli ben buna sinir oluyorum benim hiç hakkım yok sankiii
la havle ıkuyuncada sınır oldum yahu cocuguna bır omur boyu hıtap edecek kısı sensın senın ıcıne sınen bı ısım olmalı elbet
ıkı ısım koyun ıstersenız ısmıyle hıtap etmeyın emıne kotu bır ısım degıl ıcınıze sınmemesını bılemem ama ıkı ısımlı cocukların kotulugu neymıs pardon benım oglumda ıkı ısımlı babası eymen koymak ıstedı bende kayınbabamı asırı severım ve ısmınıde cok severım ıkı ısımlı olsun sen yıne eymen dıye cagır dedım esıme mahmut eymen koyduk hıcte pısman degılım acıkcası cunku ben ıstedım ama kızım olsa kaynanamın ısmını asla koymam mazallah ona fılan ceker:) :9: sız canınızı sıkmayın ıkıncı ısmı dıretın ve dedıgım gıbı soleyın omur boyu evadıma ısmıyle hıtap etcem ıcıme sınmeyen bır ısım olsun ıstemem tamam senın dedıgınde olsun benımkıde olsun dıyın ıkı ısımlı koyun mesala ben ogluma arada dedesının ısmıyle hıtap edıyorum esım cok nadır kullanır benden duyunca mest olur mahmut paşam derım kuzuma ama genelde babasının ıstedıgı ısmı ıle cagırırz ısım karakterı gercekten cok onemlı allah yardımcısınız olsun allah saglıklı sıhaatlı evlatlar nasıp etsın en bastada o esnada esınızı ısleyın basarırsınız zıtlasmadan yaparsanız:34:

onu niye ilgilendiryormuş canım ister tek isim ister çift isim koyarsınız!

benim eşimde başta çok anneciydi zaman geçtikçe koptu annesinden. bazen annemin yaşlılığına ver der. bu cümle de bana yeter

bence sizde bekleyin tamam demeyin sonra sözünüzden dönmüş gibi olursunuz o zaman gelsin bakarız dersiniz.

sizde birinciyi kendi beğendiğiniz ismi ikinci olarak onunkini koyun :52:

sizin düşündüğünüz isim nedir.?

emine ile uyumlu mu?

bende anlamadım off karışıyo her şeye bu kadar çok anneci olmasına bende sinir oluyorum bilmiom ilerde düzelir mi hadi anneci olsun neyse de en azından bu kadar diretmesine sinir oluyorummm ben daha isim düşünemedim ki birden bire bana böyle isimler dayatılmasına şaşırıyorumm

gelenekmiş güyaa kendi ismi de babannesinin ismiymiş..Annesi kv nin üzerinde çok etkili ve anne yani anane de kendi ismini kız torununa koydurtmuş güya gelenek gibi düşünüyolar bende anlamadım isimler eski ama konulması gerekiyo sanki...[/QUOTE

ya şu eski kafalar ne geleneği ben taşıyorum 9 ay kahrınıda ben çekicem çocuğuma istediğim ismi koyup seslenmekte bana düşer onane
biraz daha düşünün eşine bu konudaki hassasiyetini falan anladığı dilden anlatmaya bak inşallah aynı şey bnm başımda gelmez bnm eşimin aileside biraz eski kafa düşününce bende deliye dönüyorum

ya şu eski kafalar ne geleneği ben taşıyorum 9 ay kahrınıda ben çekicem çocuğuma istediğim ismi koyup seslenmekte bana düşer onane
biraz daha düşünün eşine bu konudaki hassasiyetini falan anladığı dilden anlatmaya bak inşallah aynı şey bnm başımda gelmez bnm eşimin aileside biraz eski kafa düşününce bende deliye dönüyorum

çokmu önemliymiş ismini koydurmaya uğraşıyor kv.:44: ne var yani herkes çocuğuna sevdiği ismi koysa anlamıyorum böyle insanları :19:benim iki oğlum var ikisininde ismini ben koydum :1: isteselerde koymazdım onların ismini sende eşini ikna etmeye çalış canım omadı iki isim koyun ilerde çocuğunuz beğendiği ismi kullanır :34:

benim kendi annemde kayınvalide hiç bu konuda karışmadı karışmaz da aksine anne baba beğendiği ismi koysun dio bende anlamıyorum bu kadar önemli ağlıcak kadar önemli demekki

çift isim en mantıklısı sanırım...
bende oğluma eşimin rahmetli babasının ismini koycam bi de ikinci isim...
kendim istedim buarada eşimin babasının ismini...

babasının ismini koyarız dedik tamam dedik ee annem diyince sinir oldu bende oldu doğurup doğurup sülalesinin ismini koyayyımmm

:( Anlıyorum seni çok sinir bozucu bir konu..Yapabileceğin şey iki isim gibi duruyor. Eşin de kusura bakmasın ikna olur yani daha hamile değilsin sanırım. Benim eşimin tarafında da hep babaların ismi konuyor ben önce direttim yok filan diye de şimdi sıcak bakıyorum galiba kızımızın ismini istediğimiz gibi koyduk , kimse karışmadı bir de k.pederimi de seviyorum ismi de güzel neden olmasın dmeeye başladım. Ama tutturma olsaydı sizdeki gibi bende inadına istemezdim. Eşinle anlaşman lazım bu konuda başka birşey yok

:( Anlıyorum seni çok sinir bozucu bir konu..Yapabileceğin şey iki isim gibi duruyor. Eşin de kusura bakmasın ikna olur yani daha hamile değilsin sanırım. Benim eşimin tarafında da hep babaların ismi konuyor ben önce direttim yok filan diye de şimdi sıcak bakıyorum galiba kızımızın ismini istediğimiz gibi koyduk , kimse karışmadı bir de k.pederimi de seviyorum ismi de güzel neden olmasın dmeeye başladım. Ama tutturma olsaydı sizdeki gibi bende inadına istemezdim. Eşinle anlaşman lazım bu konuda başka birşey yok

ya ben erkek toruna tamam dedim gelenek dedik kız olursa da annem diyince sinirlendim iki isim sanırım çare offff

e oldu olucak alsın bebeğede o annelik yapsın benm kv. şimdiden diyo ben büyüytücem ben yediricem yanımda uyuytucam neymiş efendim çocuklarını istediği gibi büyüytememiş bnmkini istediği gibi büyütücekmiş çok sinir oluyorum ya evlilik karı ve koca arasındadırçocuk vs gibi şeylerde de kar koca karar kara verir şu kayınvalidelerden neler çekiyoruz be

senin kv alt yapıyı gayet güzel hazırlamış
valla açıkcası işin zor gözüküyor
Allah yardımcın olsun

Back
X