Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha çok yeni evliyim ama doğmamış bebklerin isimleri eşim tarafından kondu bile..Düğünden önce erkek olursa babamın ismi demişti ailede hiç erkek torun yoktu. Kabul ettim neyse kız olursa da annemin ismi diooooo..Ailede üçüncü ve son gelinim diğer gelinlerin kızları var ve bu isim mevzusu hep konu olmuş kayınvalide kendi ismini koydurtmak istemiş nitekim eşleride istemedikleri için konulmamış ama bizim ki çürük yumurta dio ki ben o olaylara şahit oldum annem çok ağladı üzüldü anneme söz verdim anne senin ismini ben kızıma koyacağım dedim diyo... bende bu çocuğun anası benim 9 ay ben karnımda taşıcam hiç isim hakkım yok gibi hazır isimler kv nin ismi de eski ve hiç konulası bi isim değil(( diorum küçük bebeğe ben o ismi yakıştırmıyorum söz verdim alışırsın dio offfffffffffffffff
eşini ikna edebiliyosan hemen et çünkü isimler karakter analizinde falan çok etkili oluyo yani insanın ismi bi nevi kaderiyle özdeşmiş. bide şuda var annesinin bu konudaçektiği sıkıntıyı görmüşse ikna etmesi çok zordur bide yeni evlisin yani daha eşin anne kuzusu ikna edemessende takma kafaya çocuk olsun sağlıklı olsun cnm :)
kayın validenin ismi ne?
ikna edemiyorsanız yanına sizin beğendiğiniz bir ismi koyun eşinize de şart koyun. ismi koyarım ama benim beğendiğim isim olacak diye siz o şekilde çağırırsınız
bide şu var eşinin annesi neden takmış ki bu kadar yani bi sebebi vardır konuştun mu hiç ?:/
onu da söyledim bari yanınan ikinci bi isim koyayım diorum ozman da koymak istememişiz de mecburiyetten koymuşuz gibi olur dio kv nin ismi emine bide geçen gün kv iki isim koymanın iyi olmadığını söyledi bikaç örnek var iki isimli yeni doğmuş ilki iyi de o ikincisi ne oluyo dedi durdu bilmiyorummmm(
la havle ıkuyuncada sınır oldum yahu cocuguna bır omur boyu hıtap edecek kısı sensın senın ıcıne sınen bı ısım olmalı elbetDaha ortada hamilelik yok çocukların isimleri kondu ikna edebilir miyim bilmiyorum anneme söz verdim deyip duruyo erkek te olsa kız da olsa isim belli ben buna sinir oluyorum benim hiç hakkım yok sankiii
onu niye ilgilendiryormuş canım ister tek isim ister çift isim koyarsınız!
benim eşimde başta çok anneciydi zaman geçtikçe koptu annesinden. bazen annemin yaşlılığına ver der. bu cümle de bana yeter
bence sizde bekleyin tamam demeyin sonra sözünüzden dönmüş gibi olursunuz o zaman gelsin bakarız dersiniz.
sizde birinciyi kendi beğendiğiniz ismi ikinci olarak onunkini koyun
sizin düşündüğünüz isim nedir.?
emine ile uyumlu mu?
gelenekmiş güyaa kendi ismi de babannesinin ismiymiş..Annesi kv nin üzerinde çok etkili ve anne yani anane de kendi ismini kız torununa koydurtmuş güya gelenek gibi düşünüyolar bende anlamadım isimler eski ama konulması gerekiyo sanki...[/QUOTE
ya şu eski kafalar ne geleneği ben taşıyorum 9 ay kahrınıda ben çekicem çocuğuma istediğim ismi koyup seslenmekte bana düşer onane
biraz daha düşünün eşine bu konudaki hassasiyetini falan anladığı dilden anlatmaya bak inşallah aynı şey bnm başımda gelmez bnm eşimin aileside biraz eski kafa düşününce bende deliye dönüyorum
Daha ortada hamilelik yok çocukların isimleri kondu ikna edebilir miyim bilmiyorum anneme söz verdim deyip duruyo erkek te olsa kız da olsa isim belli ben buna sinir oluyorum benim hiç hakkım yok sankiii
çokmu önemliymiş ismini koydurmaya uğraşıyor kv.:44: ne var yani herkes çocuğuna sevdiği ismi koysa anlamıyorum böyle insanlarıbenim iki oğlum var ikisininde ismini ben koydum
isteselerde koymazdım onların ismini sende eşini ikna etmeye çalış canım omadı iki isim koyun ilerde çocuğunuz beğendiği ismi kullanır
![]()
çift isim en mantıklısı sanırım...
bende oğluma eşimin rahmetli babasının ismini koycam bi de ikinci isim...
kendim istedim buarada eşimin babasının ismini...
Anlıyorum seni çok sinir bozucu bir konu..Yapabileceğin şey iki isim gibi duruyor. Eşin de kusura bakmasın ikna olur yani daha hamile değilsin sanırım. Benim eşimin tarafında da hep babaların ismi konuyor ben önce direttim yok filan diye de şimdi sıcak bakıyorum galiba kızımızın ismini istediğimiz gibi koyduk , kimse karışmadı bir de k.pederimi de seviyorum ismi de güzel neden olmasın dmeeye başladım. Ama tutturma olsaydı sizdeki gibi bende inadına istemezdim. Eşinle anlaşman lazım bu konuda başka birşey yok
onu da söyledim bari yanınan ikinci bi isim koyayım diorum ozman da koymak istememişiz de mecburiyetten koymuşuz gibi olur dio kv nin ismi emine bide geçen gün kv iki isim koymanın iyi olmadığını söyledi bikaç örnek var iki isimli yeni doğmuş ilki iyi de o ikincisi ne oluyo dedi durdu bilmiyorummmm(