Doğmamış çocuğumun ismine ne hakla karisirlar ?

Cinlendigim moktada o daha yedi haftalik zor bir hamilelik geçiriyorum kanamam yeni durdu daha boyle stresle giderse tekrar baslar
Canım beni yanlış anlama da bu kadar sinir stres yapman bebek için iyi değil. Eşini alır konuşursun, "Beni neden bu kadar geriyorsunuz daha cinsiyeti bile belli değil. Şu isim olmayacak o kadar." de olsun bitsin. Yazdıklarını okudum, kendini bu kadar yıpratma rahat ol biraz. İsmi sen koyucaksın tamam.

Cok guzel uzaklastirdim esimi de seyta. Girsun gelmesin eve diycem de anasi olacak kari doldurusa getirir falan gelsin gozumun önünde dursun

Ben koymazsam bu evde huzur bulamaz zaten kusura bakmasin

Ben koymazsam bu evde huzur bulamaz zaten kusura bakmasin
Canım aynen eşine de söyle bunu ve rahatla biraz lütfen. Bu kadar sinir stres iyi değil. :) KV'ne de "Biz isme karar verdik." söylemicez dersin olur biter. Hadi başka güzel şeyler düşün artık.

Canım aynen eşine de söyle bunu ve rahatla biraz lütfen. Bu kadar sinir stres iyi değil. :) KV'ne de "Biz isme karar verdik." söylemicez dersin olur biter. Hadi başka güzel şeyler düşün artık.
Yok cnm suan ofkem gecti cok şükür Allaha havale ettim onlari esimle de arayi bozduk geri adim atamam eger ustume gelirse agzima geleni sayarim

beni kayın baba geldiğinde biraürü demode ismi sıralamıstı. birde kendi ismini dedi laf arasında. biz hiç duymamazşıktan geldik.

duygu sönürüsüne basladı yok siz ben anca ölünce koyarsınız diye. yine duymamzlıktan geldik anneside kendi coxuklarımıza dede ismi koymadık cnkü ailede vardı dedi.

biz koymadık esinle cokda tartıstım ama sevmedğim birseyi koymak istemedim. kapat agızlarını

dursunlar bir ya önce daha 7 haftalıkmış bebek. 2 aylık bile değil belki kız olacak nereden biliyorlar. ayy sinir oluyorum artık şu herkese aynı isimden koymalarına. sülalemde aynı isimden 5-6 kişide var. elimi sallasam x'e çarpıyorum o derecede. düşün kardeşim, kuzenim, yeğenim. üstüne bir yeğen daha olack ona da x ismini verecekler.

Sakin yanaşma canim haddinj bildjr ben salaklik ettim kv nin ölen bebeginin ismini koydum eşim de cok istemisti nolcak sanki isim degilmi dedim. Inan hala depresyondan cikamadim kv perisan etti beni cocumu sanki kendi dogurmus gjbi davrandi 40. Cikana kadar kalmaz olayfim onun evinde kalmak zorunda kaldim cocumu resmen elimden alcak sanfim cook sinir etti beni hala yuzunu gormek istemuyom

Getir kız getir :) gülümsettin beni. İyice düşün acilen bir isim bul. Soranlara biz bulduk dersin. Mahsus o isimle seslenerek arada karnını sev falan.. İşte x bir doğsun Allahın izniyle gibi..

Getir kız getir :) gülümsettin beni. İyice düşün acilen bir isim bul. Soranlara biz bulduk dersin. Mahsus o isimle seslenerek arada karnını sev falan.. İşte x bir doğsun Allahın izniyle gibi..
Ben kadir istiyorum çünkü hep allahin ismiyle dua ettim o yuzden kadir istiyorum haklisin oyle sevicem

hamile halinle kendini strese sokma ayni sorunu kuzenimin eside yasiyor 1 saat önce ayni sorunu yasadik ve tartistik...

kaynanasi(yengem) ne isim koyarsan koy ben cocuga ömer derim baska da bir isimle seslenmem dedi kizcagiz hamile haliyle krize girdi...

ona da soyledim sana da söylüyorum sen ve esin ne karar verdiyseniz cocugunuza o isimi koyun ve sizin koydugunuz isimden baska bir isimle seslenirse kayinvaliden o anda tepkini goster gerekirse cocugunu bir süre gösterme böyleleri bundan anliyor ...

Al bide burdan yak ayni bizim aile Rabim yardimcin olsun cnm ilk gebeligi 5 sene sonra oldu oyle mutluydum ki takiii isim mevzusu acilana kadar erkek olursa kayinbabam kiz olursa ozurlu bi gorumcem var onun adi yada kaynanamin adii olcakmiss gidip geliyollar bunu soyluyolardi bana bende esime diyodum bak ben 5 yil sonra hamile kalmisim birakin ben isimini koyum beni takmadi dogsun konusuruz dedi bende senin gibi catladim sinirmden herzamn agliyodum 4 aylikken oglumun kalbi durdu oldu yavrum kan pihtilasmasindan ve bence bide sinirden isim davamizdann neyse kurtajdan sonra bir gun ruya gordum baktim ikizlerim olmus Biri erkek biri kiz birinin adini Muhammed Ensar digerinin adinida Zeynep koymusun 2 ay sonra hamile oldugumu ogrendim 6 haftamdada ikiz olduklarini ogrendim bana diyolar oh iyi iyi istedigimiz isimleri koyariz ikisinede ama esime ruyami daha once anlatigim icin benim dedigim isimler konulcakk ama simdilik soylemiyorumm son anda duysunlar 9 ay emek verim dogurayim onlarin isimlerini koyayim oldu cnmm:))

Gerizekali bizde kv okucaz boyke olmayiz inşallah

Gozun aydın cnm bende oyle yapayim

Ben de bu ailelerdeki isim koyma hakkına hayret ediyorum. 1. olmadan 2. ye bile yorum yapmışlar. Pes!

Buldum erkek olursa kadir zaten cinsiyeti ogrenmeye benle gelmiycek kocam ilerde cinsiyeti ogrenince derim ruyamda gordum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…