- 9 Mart 2015
- 2.169
- 1.567
- 83
- Konu Sahibi asksizmevsim
-
Aynen oyle cnm devam kimse ye koyduramam görür insan soz konusu evladi olunca daha bir sinir oluyoCok isim koyaları varsa kendileri dogursun da koyarlar. Hic kimsenin hakkı degil sen sakin koydurtma canim benim sonuna kadar haklısın devam et bu sekilde.
İnşallah suana kadar rabbimden ne dilesem verdi çok şükür umarim bunu da dogru hissediyorum durhahaha merak etme onada birsey bulurlar bu tip insanlar..umarim dedigin gibi olur ama
Canım beni yanlış anlama da bu kadar sinir stres yapman bebek için iyi değil. Eşini alır konuşursun, "Beni neden bu kadar geriyorsunuz daha cinsiyeti bile belli değil. Şu isim olmayacak o kadar." de olsun bitsin. Yazdıklarını okudum, kendini bu kadar yıpratma rahat ol biraz. İsmi sen koyucaksın tamam.Cinlendigim moktada o daha yedi haftalik zor bir hamilelik geçiriyorum kanamam yeni durdu daha boyle stresle giderse tekrar baslar
Cok guzel uzaklastirdim esimi de seyta. Girsun gelmesin eve diycem de anasi olacak kari doldurusa getirir falan gelsin gozumun önünde dursunBu kadar stres bebeginize hiç iyi gelmez sakin olun daha önünüzde 33 hafta var çok uzun bi yolculuk ne olursa olsun eşinizle olan sayginizi kaybetmeyin birbirinize karşı bi isim için birbirinize yukselmenize gerek yok tamam sizin hakkınız ama o insanlar öyle kendini uzmeden eşini kendinden uzaklastirmadan çöz sorunlarını daha neler neler dicekler bi isimle bitmiyor ki
Ben koymazsam bu evde huzur bulamaz zaten kusura bakmasinCanım beni yanlış anlama da bu kadar sinir stres yapman bebek için iyi değil. Eşini alır konuşursun, "Beni neden bu kadar geriyorsunuz daha cinsiyeti bile belli değil. Şu isim olmayacak o kadar." de olsun bitsin. Yazdıklarını okudum, kendini bu kadar yıpratma rahat ol biraz. İsmi sen koyucaksın tamam.
Canım aynen eşine de söyle bunu ve rahatla biraz lütfen. Bu kadar sinir stres iyi değil. :) KV'ne de "Biz isme karar verdik." söylemicez dersin olur biter. Hadi başka güzel şeyler düşün artık.Ben koymazsam bu evde huzur bulamaz zaten kusura bakmasin
Yok cnm suan ofkem gecti cok şükür Allaha havale ettim onlari esimle de arayi bozduk geri adim atamam eger ustume gelirse agzima geleni sayarimCanım aynen eşine de söyle bunu ve rahatla biraz lütfen. Bu kadar sinir stres iyi değil. :) KV'ne de "Biz isme karar verdik." söylemicez dersin olur biter. Hadi başka güzel şeyler düşün artık.
Yok hayir kocam olacak sahisla bunu konustuk istemedigimi biliyo ama nedense ablasiyla annesine hayir deme gibi bi lüksü yok sanirim bu adamin öldüresim geldi zaten riskli bı hamileliğim var eger cocuga birsey olsun burunlarindan getirmeyen en adi
Ben kadir istiyorum çünkü hep allahin ismiyle dua ettim o yuzden kadir istiyorum haklisin oyle sevicemGetir kız getir :) gülümsettin beni. İyice düşün acilen bir isim bul. Soranlara biz bulduk dersin. Mahsus o isimle seslenerek arada karnını sev falan.. İşte x bir doğsun Allahın izniyle gibi..
Ben kadir istiyorum çünkü hep allahin ismiyle dua ettim o yuzden kadir istiyorum haklisin oyle sevicem
Gerizekali bizde kv okucaz boyke olmayiz inşallahSakin yanaşma canim haddinj bildjr ben salaklik ettim kv nin ölen bebeginin ismini koydum eşim de cok istemisti nolcak sanki isim degilmi dedim. Inan hala depresyondan cikamadim kv perisan etti beni cocumu sanki kendi dogurmus gjbi davrandi 40. Cikana kadar kalmaz olayfim onun evinde kalmak zorunda kaldim cocumu resmen elimden alcak sanfim cook sinir etti beni hala yuzunu gormek istemuyom
Gozun aydın cnm bende oyle yapayimAl bide burdan yak ayni bizim aile Rabim yardimcin olsun cnm ilk gebeligi 5 sene sonra oldu oyle mutluydum ki takiii isim mevzusu acilana kadar erkek olursa kayinbabam kiz olursa ozurlu bi gorumcem var onun adi yada kaynanamin adii olcakmiss gidip geliyollar bunu soyluyolardi bana bende esime diyodum bak ben 5 yil sonra hamile kalmisim birakin ben isimini koyum beni takmadi dogsun konusuruz dedi bende senin gibi catladim sinirmden herzamn agliyodum 4 aylikken oglumun kalbi durdu oldu yavrum kan pihtilasmasindan ve bence bide sinirden isim davamizdann neyse kurtajdan sonra bir gun ruya gordum baktim ikizlerim olmus Biri erkek biri kiz birinin adini Muhammed Ensar digerinin adinida Zeynep koymusun 2 ay sonra hamile oldugumu ogrendim 6 haftamdada ikiz olduklarini ogrendim bana diyolar oh iyi iyi istedigimiz isimleri koyariz ikisinede ama esime ruyami daha once anlatigim icin benim dedigim isimler konulcakk ama simdilik soylemiyorumm son anda duysunlar 9 ay emek verim dogurayim onlarin isimlerini koyayim oldu cnmm:))
Dün öğlen konsey toplanmis kocam kaynanam görümcem zaten hamile kaldigimi duyar duymaz isim düşündünüz mu duye sormalarindan anlamaliydim ne kadar sinsi insanlarmis daha iyi anlıyorum neymis cocugumun ilk ismi recep olacakmis ikinciye ben karar verebilirmisim sen kimsin de benim cocugumun ismine karisiyorsun ha onu da gectim zaten var torununun birinin ismi recep onu da geçtim babasi pek hayirli bir adam degilmis zaten b.k yoluna da ölmüş o kisilikte birinin ismini niye çocuğuma koyuyorum asla koydurtmam gerekirse herkesle papaz olurum kocamla bile ama koydurtmam en sinirlendigim nokta bebim çocuğum ya nasil hak sahibi olmaya çalışırlar sakinlesmeye çalışıyorum olmuyo akil verin napayim kızlar
Buldum erkek olursa kadir zaten cinsiyeti ogrenmeye benle gelmiycek kocam ilerde cinsiyeti ogrenince derim ruyamda gordum diyeGetir kız getir :) gülümsettin beni. İyice düşün acilen bir isim bul. Soranlara biz bulduk dersin. Mahsus o isimle seslenerek arada karnını sev falan.. İşte x bir doğsun Allahın izniyle gibi..
Malesef öyle oluyor ki bu şahsiyetler biz evlenirken bi hakta karismadilar kaynanam cikaripda bi kiyafet bile almadiBen de bu ailelerdeki isim koyma hakkına hayret ediyorum. 1. olmadan 2. ye bile yorum yapmışlar. Pes!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?