Doğmamış çocuğumun ismine ne hakla karisirlar ?

Allah razi olsun umarim kalbin dogruyu söylüyordur bana boyle diretene asla ikinci çocuğu rüyasında görür bu zaten

Esimle girdik birbirimize beni dovecekmis gel de dov dedim hele bi kalksin o el it gibi surundurmeyen ne olsun
tatlim simdiden boyle baslarsaniz 9 ay nasil gecer :S

tatli dille anlatmaya calis, yani bu konular biliyorum insanin canini skiyor heleki omur boyu cocuk tasiyacak sevdigin bir isimle hitab etmek istersin cocuguna. sonucta her gun cocuk sahibi olmuyor. sinirlerini bozmaki cocugunda etkilenmesin

İcimdekileri cok guzel ozetledin kardesim aynen iyke olacak kimse bana zorla is yaotiramaz gerekirsi bi dikekce gider sildiririm zaten anne baba olmadan çocuğun kimliği çıkmama li ne annesiz ne babasız

Bilmiyorum insan evlenince anliyor esini de zaten evlendim bi ay geçmeden dedim ben nasil insanlarin icine düştüm Allahim dedim bunlar gibi insan gormedim ömrü hayatımda su entrikali filmler gibiler hergun bi olay

Yok zaten bana diyi ki ikinci isim senin hakkin bak salaga bak ya benim tavrimi bozarlsrsa kendileri zararli çıkarlar

Onun annesi bnm onlar çocuğumu kacgun gorecek ki karisma hakkı buluyorlar cinlendigim nokta o hele bı koysun o ismi dunyayi dar ederim gidio degistiririm gerekirse mahkeme ile

Tatli dil mi o bence baba olmaya layik degil evladini düşünmüyor vebi dovecekmis yiyorsa bi el kaldirsin nah bulur beni

Sen şu an onları hiç düşünme canım. Şimdi stres iyi gelmez ikinize de. Cinsiyeti filan belli olunca annesi ben olduğuma göre adını da ben koycam kimse karışamaz dersin yüzüne. Daha bunlar için çok erken germe kendini.

Tatli dil mi o bence baba olmaya layik degil evladini düşünmüyor vebi dovecekmis yiyorsa bi el kaldirsin nah bulur beni
ya valla simdiden boyle dusunmen cok kotu canim. daha hamileliginin 33 haftasi var dogumu lohusaligi var. pek ic acici degil sanki bu durum

Zaten benim kötü yüzümü gormediler damarima bastilsr bu sefer insanin evladina ismini bile düşünme hakkı vermiyor lar dengesizler

Doğru da elimde degil herseye muhafelet olmalarina kızıyorum

Cok isim koyaları varsa kendileri dogursun da koyarlar. Hic kimsenin hakkı degil sen sakin koydurtma canim benim sonuna kadar haklısın devam et bu sekilde.

Aynen oyle belki 16. Hafta atarim stresi kizdir belki

Bu kadar stres bebeginize hiç iyi gelmez sakin olun daha önünüzde 33 hafta var çok uzun bi yolculuk ne olursa olsun eşinizle olan sayginizi kaybetmeyin birbirinize karşı bi isim için birbirinize yukselmenize gerek yok tamam sizin hakkınız ama o insanlar öyle kendini uzmeden eşini kendinden uzaklastirmadan çöz sorunlarını daha neler neler dicekler bi isimle bitmiyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…