- 18 Ocak 2017
- 474
- 552
- 103
- 44
- Konu Sahibi asksizmevsim
-
Yok yok başka sebeplerden dolayı görüşmüyorlar. Bu isim olayından bi kaç sene sonra asılma olduKeşke söyleseydiniz de kimin için evladının geleceğini değiştirdiğini görseydi. Peki görüşüyor mu hala?
Allah razi olsun umarim kalbin dogruyu söylüyordur bana boyle diretene asla ikinci çocuğu rüyasında görür bu zatenİçimden bir ses kizin olacak diyor bacım... Daha bi bismillah cinsiyeti belli olaydi bari.. Ne kasiyosun snde boşver onlar öyle istedi diye öyle mi olacak tabiki olmayacak konuşsunlar dursunlar gül gec ne eziyet ediyorsun kendinede bebeğine de...
Esimle girdik birbirimize beni dovecekmis gel de dov dedim hele bi kalksin o el it gibi surundurmeyen ne olsunCanim strese sokma kendini tatlilikla eşini ikna etmeye çalış.
Bu insanlari anlamak cok zor tavrinizi net koymalisiniz bence tum sıkıntıyı anne cekiyor sonucta hic kimsenin soz hakki olmamali
Sikmiyorum oh uyudum rahatladım bebisim de bende iyiyiz cok şükürdaha cinsiyeti bile belli degil. canini skma canim boyle bos seyler icin. kocani ikna et yeter
tatlim simdiden boyle baslarsaniz 9 ay nasil gecer :SEsimle girdik birbirimize beni dovecekmis gel de dov dedim hele bi kalksin o el it gibi surundurmeyen ne olsun
İcimdekileri cok guzel ozetledin kardesim aynen iyke olacak kimse bana zorla is yaotiramaz gerekirsi bi dikekce gider sildiririm zaten anne baba olmadan çocuğun kimliği çıkmama li ne annesiz ne babasızBebeğiniz için hangi ismi istediğinize bir an evvel karar verip arkanızdan konsey kuran herkesin bulunduğu bir ortamda oldukça sakin ve güleç bir tavırla bu ismi koyacağım, hep bu ismi hayal ettim diyebilirsiniz. Ki zaten cinsiyeti de belli değil henüz.
Arkadan eşinizle halletmek bana kolay görünmedi, anladığım kadarıyla eşiniz de bir çok erkek gibi ailesinin fikirlerini onaylamadığını söylemeyi saygısızlık sanıyor, hanımköylü nitelendirilmekten çekiniyor, zoraki onay veriyor. Eşinize bırakmadan en hoş üslubunuzla kendiniz halledin. Münakaşayı bile şakayla yapın. Eşinizi arada bırakmamak ve yıpranmamak için üslubunuzla ilgili onlara sakın koz vermeyin ki kimsenin size diyecek bir şeyi kalmasın. Arkanızdan da istediklerini söyleyebilirler, siz istediğinizi yaptıktan sonra hiçbir dediklerini umursamayın.
Çocuğuna isim vermek bir anne babanın en doğal hakkı. Neden istemediğiniz bir ismi hele ki karakterinden hoşnut olmadığınız birinin ismini vermek zorunda kalasınız.
Bilmiyorum insan evlenince anliyor esini de zaten evlendim bi ay geçmeden dedim ben nasil insanlarin icine düştüm Allahim dedim bunlar gibi insan gormedim ömrü hayatımda su entrikali filmler gibiler hergun bi olayKız da erkek de olsa isim koyma hakkı anne ve babanındır. Başkaları sadece "öneri" verebilir, gerisine karışmaz, karışamaz. Net olun, tavrınızı koyun. Eşinize de hamilelikte stresin iyi olmadığını, böyle mevzuların sizi gerdiğini, isim koyma hakkının sadece ikinize ait olduğunu açıklayın. Eşinizin kendi aklı fikri yok mu canım annesinin kardeşinin ağzının içine bakıyor, ne münasebet.
Yok zaten bana diyi ki ikinci isim senin hakkin bak salaga bak ya benim tavrimi bozarlsrsa kendileri zararli çıkarlarablasına neymiş ya koydurtmam bilmem ne sanki kendi çocuğu. madem orta yol bulunamıyor, ben derim ki iki isimli olsun ilki onların koyduğu isim ikincisi de sizin koyduğunuz isim. kuzenim ve eşi çocuklarına öyle yaptı. şimdi biz kuzenim ve eşinin koyduğu isimleri kullanıyoruz ama eşinin taraf da onların koyduğu ismi.
Onun annesi bnm onlar çocuğumu kacgun gorecek ki karisma hakkı buluyorlar cinlendigim nokta o hele bı koysun o ismi dunyayi dar ederim gidio degistiririm gerekirse mahkeme iletatlim simdiden boyle baslarsaniz 9 ay nasil gecer :S
tatli dille anlatmaya calis, yani bu konular biliyorum insanin canini skiyor heleki omur boyu cocuk tasiyacak sevdigin bir isimle hitab etmek istersin cocuguna. sonucta her gun cocuk sahibi olmuyor. sinirlerini bozmaki cocugunda etkilenmesin
Tatli dil mi o bence baba olmaya layik degil evladini düşünmüyor vebi dovecekmis yiyorsa bi el kaldirsin nah bulur benitatlim simdiden boyle baslarsaniz 9 ay nasil gecer :S
tatli dille anlatmaya calis, yani bu konular biliyorum insanin canini skiyor heleki omur boyu cocuk tasiyacak sevdigin bir isimle hitab etmek istersin cocuguna. sonucta her gun cocuk sahibi olmuyor. sinirlerini bozmaki cocugunda etkilenmesin
ya valla simdiden boyle dusunmen cok kotu canim. daha hamileliginin 33 haftasi var dogumu lohusaligi var. pek ic acici degil sanki bu durumTatli dil mi o bence baba olmaya layik degil evladini düşünmüyor vebi dovecekmis yiyorsa bi el kaldirsin nah bulur beni
Zaten benim kötü yüzümü gormediler damarima bastilsr bu sefer insanin evladina ismini bile düşünme hakkı vermiyor lar dengesizlerSen şu an onları hiç düşünme canım. Şimdi stres iyi gelmez ikinize de. Cinsiyeti filan belli olunca annesi ben olduğuma göre adını da ben koycam kimse karışamaz dersin yüzüne. Daha bunlar için çok erken germe kendini.
Doğru da elimde degil herseye muhafelet olmalarina kızıyorumSen şu an onları hiç düşünme canım. Şimdi stres iyi gelmez ikinize de. Cinsiyeti filan belli olunca annesi ben olduğuma göre adını da ben koycam kimse karışamaz dersin yüzüne. Daha bunlar için çok erken germe kendini.
Aynen oyle belki 16. Hafta atarim stresi kizdir belkiya valla simdiden boyle dusunmen cok kotu canim. daha hamileliginin 33 haftasi var dogumu lohusaligi var. pek ic acici degil sanki bu durum
Aynen oyle belki 16. Hafta atarim stresi kizdir belki
hahaha merak etme onada birsey bulurlar bu tip insanlar..umarim dedigin gibi olur amaAynen oyle belki 16. Hafta atarim stresi kizdir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?