Doğmamış çocuğumun ismine ne hakla karisirlar ?

Hic birsey soyleme cocuk dogduktan sonra nufus mudurlugune esinle birlikte git istedigin ismi yazdir kapak olsun nefret ediyorum bu tiplerden banada aynisini yaptilar
Ümüğüne cökecem aksam fitil fitil burnundan getirmeyen ne olsun

ne kadar onemli bir mesele haline getiriyorlar bunu ya bana da ailede soruyorlar ne dusunuyorsun diye kız olursa bilmiyorum diyorum herkesden fikir alıyorum ama kimse illa bu olcak demiyor bu sekild eolur herkesin fikri alınır ama illa bu diye diretmek sacmalık

Bence fazla stres yapıyorsun sakin ol. Belki kızın olır boşuna kavga etme. Sadece Recep ismini unut. Kızda olsa erkekte olsa içimizin içine sinen bir isim olması lazım, kimsenin ismi olmıcak de sus. Allah muhafaza kız olsa kb adı diye tutturmasınlar.

Bazi insanlarin boyle malesef

Beklerim bunlardan

İçimden bir ses kizin olacak diyor bacım... Daha bi bismillah cinsiyeti belli olaydi bari.. Ne kasiyosun snde boşver onlar öyle istedi diye öyle mi olacak tabiki olmayacak konuşsunlar dursunlar gül gec ne eziyet ediyorsun kendinede bebeğine de...

Bebeğiniz için hangi ismi istediğinize bir an evvel karar verip arkanızdan konsey kuran herkesin bulunduğu bir ortamda oldukça sakin ve güleç bir tavırla bu ismi koyacağım, hep bu ismi hayal ettim diyebilirsiniz. Ki zaten cinsiyeti de belli değil henüz.

Arkadan eşinizle halletmek bana kolay görünmedi, anladığım kadarıyla eşiniz de bir çok erkek gibi ailesinin fikirlerini onaylamadığını söylemeyi saygısızlık sanıyor, hanımköylü nitelendirilmekten çekiniyor, zoraki onay veriyor. Eşinize bırakmadan en hoş üslubunuzla kendiniz halledin. Münakaşayı bile şakayla yapın. Eşinizi arada bırakmamak ve yıpranmamak için üslubunuzla ilgili onlara sakın koz vermeyin ki kimsenin size diyecek bir şeyi kalmasın. Arkanızdan da istediklerini söyleyebilirler, siz istediğinizi yaptıktan sonra hiçbir dediklerini umursamayın.

Çocuğuna isim vermek bir anne babanın en doğal hakkı. Neden istemediğiniz bir ismi hele ki karakterinden hoşnut olmadığınız birinin ismini vermek zorunda kalasınız.

Kız da erkek de olsa isim koyma hakkı anne ve babanındır. Başkaları sadece "öneri" verebilir, gerisine karışmaz, karışamaz. Net olun, tavrınızı koyun. Eşinize de hamilelikte stresin iyi olmadığını, böyle mevzuların sizi gerdiğini, isim koyma hakkının sadece ikinize ait olduğunu açıklayın. Eşinizin kendi aklı fikri yok mu canım annesinin kardeşinin ağzının içine bakıyor, ne münasebet.

Benim.kV kp de aynısını yaptı tabi eşim benim.tarafımdaydi cinsiyeti öğrendik ve esimle isim karar verdik bir sürü isimli şey yaptırdım emzik zinciri takı yastığı hastane çıkışı falan bir sürü masraf ettim hepsinde kocaman kocaman bebeğimin ismi yazıyo biz koyucaz dedi kV dedim artık çok geç biz koyduk bir sürü alışverişte yaptım saygidan koyulur kV nin ismi dedi bebeğim kız olduğu için kV adida pembe onun adını koymaliymisim dedim benim saygı anlayışım bu değil sonra sustular sende böyle yap

Yok esim anlatmaz gizler beyefendi sordun ne konustunuz konseyde dedim soylemedi ablasi arayip diyor bende baharsam koydurtmam sanki bana cok hayirli bi babasi varmis gibi
ablasına neymiş ya koydurtmam bilmem ne sanki kendi çocuğu. madem orta yol bulunamıyor, ben derim ki iki isimli olsun ilki onların koyduğu isim ikincisi de sizin koyduğunuz isim. kuzenim ve eşi çocuklarına öyle yaptı. şimdi biz kuzenim ve eşinin koyduğu isimleri kullanıyoruz ama eşinin taraf da onların koyduğu ismi.

Ney? Eşiniz biliyor mu asıldığını? Ben olsam gider o ismi çıkartırdım kimlikten.

Hayır canım bilmiyor söylemedim hiç önceden çok istedim ama şimdiki kadar kolay değildi dava açman felan gerekiyordu şimdi dilekçe ile halloluyormuş sanırım.
Keşke söyleseydiniz de kimin için evladının geleceğini değiştirdiğini görseydi. Peki görüşüyor mu hala?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…