Doğmamış çocuğumun ismine ne hakla karisirlar ?

Asla kinamiyorum cnm sadece ceker diye benim korkum o baska birsey degil Allahim affetsin de

Kendi torunları için mi diyorlar bunu?
Evet öz torunlari esim 3 aylik evliyken bosanmis o surede hamile kalmis vs cocuk geldiğinde saç telini topladi dna testi yaptircakmis cok fenalar o zaman anladim ben bunlarin nasil insanlar olduğunu

Bende hamileyken isim bulmuşlardı bende tani onlara hiç belli etmedim doğum yaptım eşime dedim ki eğer benim istediğim ismi koymazsan sana hakkımı helal etmem bir ömür burnundan getiriim çok istiyosa annen bir tane daha doğurup istediği ismi koysun sizin isimlerinizi babaneniz değil annen koymuş bende kendi çocuğumun ismini koyacağım he beni tınlamaz gider onların istediği ismi koyarsan o kimliği parçalar seni mahkemeye verir degistiririm dedim çok stres yapıp kafama takmıstim ve bebeğim solunum sıkıntısiyla doğdu küveze falan girdi 1 kere bile kucağıma alamadim doģumdan 3 gün sonra çocuğumu görebildim ve 1 hafta sonra kucağıma alabildim diyeceğim o ki sinir stres bebege zarar yıpratma kendini isim falan hallolacak şeyler ama bebeģin sağlığı icin stres yapma .

Evet öz torunlari esim 3 aylik evliyken bosanmis o surede hamile kalmis vs cocuk geldiğinde saç telini topladi dna testi yaptircakmis cok fenalar o zaman anladim ben bunlarin nasil insanlar olduğunu
Ovvv çok fenalarmış, aman uzak durun, Allah korusun yarın eşinizle siz kötü olsanız, ayrılsanız sizin çocuğu da dışlar bunlar.

Ovvv çok fenalarmış, aman uzak durun, Allah korusun yarın eşinizle siz kötü olsanız, ayrılsanız sizin çocuğu da dışlar bunlar.
Zaten esime bunu anlatmaya çalışıyorum bnm evladim onlar annesi olamaz Allah korusun bana birsey olsa ayrilsak hicbiri evladıma sahip cikmaz esime bunu diycem o yuzden bana da evladina da sahip ciksin

Asla kinamiyorum cnm sadece ceker diye benim korkum o baska birsey degil Allahim affetsin de
Bence böyle şeylere daha şimdiden kafanı takip bebeği de mutsuz etme hisseder stresini. Her ailede herkes kendi arasında isim meselesini konuşuyordur. Onlar da konuşsun tadını çıkarsın sana ne zevk alıyorlardır. Zamanı gelince daha ne fikirler değişir, canını sıktığınla kalırsın bosver

Zaten esime bunu anlatmaya çalışıyorum bnm evladim onlar annesi olamaz Allah korusun bana birsey olsa ayrilsak hicbiri evladıma sahip cikmaz esime bunu diycem o yuzden bana da evladina da sahip ciksin
Bence de eşinize de anlatın çocuğuna nasıl davrandıklarını bilsin, sonra da onların saçma istekleriyle karşınıza gelmesin.

Haklisin kcamin fikrini degistirmem lazim malesef cinsellik de yasak riskli gebeligim nasil ikna edebilirim onu dusunmem lazim

Peki eşiniz siz başka bir isme karar vermiş olmanıza rağmen siz lohusayken gidip nüfus cüzdanını çıkarırken recep ismini eklettirebilir mi?
Burda okumuştum öyle bir konu ve delirmiştim. Bir kadının çaresizliğinden faydalanmaktır bu.

Istikrarini koru yavru. Kimseyi karistirma , bana da soruyor milet isim ne yapicaksiniz filan hatta esimin tarafi kayinbabaninin ismini koyarsin filan ima da bulunuyor ama bn esime tembihledim bu cocuk 8 ay olana kadar kimseye koyacagimiz ismi soylrmek yok cunku kesin begenmemezlik edecekler benim sinirimi ziplatacaklsr. Biz belirledik ismini zamani gelince ogreniceksiniz diyoruz

Bebeğini sağlıkla kucağına al.. takvimin doğruysa daha çok yeniymiş hamileliğin, üstelik riskli bir hamilelikmiş. O yüzden şu anda kafana taktığın bu olaylar "doğmamış çocuğa don biçmek" hesabı oluyor. Bunlara takılıp asıl önemli olanı atlama diye söylüyorum.

Dünyanın binbir türlü hali var. Şimdiden bunlara üzülüp kendini de bebeğini de strese sokma.

Bi de anlamadığım bi şey var. 7 haftalık hamileysen cinsiyet belli değildir, kız olursa da mı recep olacak :))

Asıl böyle birşey yüzünden sinirlenip çocuğa birşey olmasına neden olursan sen suçlusun bence.
Asla sinirlenmeyeceksin son söz bende siz sağlıklı doğurmam için dua edin diyip kestirip atacaksın
Sinirlenirsen çocuğuna birşey olur kimse de üzerine alınmaz bir çocuğu taşıyamadı diye seni suçlarlar. Sakin ol hiç onlarla bu muhabbetlere girme sakın

riskli gebeliğiniz varsa takacak bunu mu buldunuz değer mi sizce
erkek olacağı ne malum
doğuracak olan benim biz buluruz tasa etmeyin diyin bitti
konuşsunlar dursunlar

ismet fikret hikmet nedret hasret diye giderler artık

sen yine hamilesin.
kp öldüğü gün, cenaze gömüldü. akşam yemek yeniyordu, sofrada hepsi birden (4 görümce, 2 kayın, kv) eşimle bana "babanızın adını koyun" dediler ki ortada daha gebelik bile yoktu.
güya en duygusal anda emrivaki yaptılar. eşim bana baktı, ben onlara: "bana gelene kadar 14 torun sahibi olmuşsunuz, niye hiçbiri baba adını koymadı? ben kendi babamın adını koyarım, o da vefat etti" dedim. tabi ortam buz kesti.

3 kızım oldu, adlarını eşimle beraber koyduk. sıkıyorsa koymasın, mahkemeye verirdim.

Beni de eşimin ismi dedesinin ismi. Oğlum olunca babasının ismini koymak istedi. İlk istemedim biraz eski bir isim. Sonra tamam dedim ama bende bi isim koycam. Yok sadece babamın adı olsun dedi. Neyse ben hamileleyken sürekli iki isimle sevdim oğlumu.. sonra iki isimli oldu. Şimd çoğu zaman benim koyduğum isimle seslenilir ama öbür adını da kullanıyorum. Bence gayet güzel oldu. İsim ilk koyöa zamanı önemli ama zamanla hiç farketmiyor oğlumu sevince adını da seviyorsun.

Bu arada kb gerçekten iyi bir insan ve baba.. üstümüzde hakkı çok saolsun.. onun için içim rahat. Ama sizin kb gibi biri olsa kesinlikle izin vermezdim. Bide ilk çocuğuna koymuş diyorsunuz. İnsan her oğlunun başına önce babasının qdını koyacaksa yandık..

Inşallah kızınız olur. .

Ayni seyi bende düşündüm ve oyle yapicam dun aksam ki kadar takmıyorum bebin evladimdan degerli degil esime de derin biliyorsun takıntılı yim eger bu konuda israr edersen ben bu stresle ne kadar saglikli bir bebek doğurabilir m diycem

Bu halti yerse eğer burnundan getiririm benim halimden yararlanip koyarsa esimi tanımamışim onu anlarim

Bende ayni dusuncedeyim bakalim nolacak dokuz ay sonra yazarim buraya inşallah :)

Kayin babam iyi de olsa recep ismini sevmiyorum ben aslinda asil sebeb bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…