- 9 Mart 2015
- 2.169
- 1.567
- 83
- Konu Sahibi asksizmevsim
-
Bende ayni seyi dedim on tane olsun onunun da basina recep koy dedim bune ya dedim sende ki nasil bi mantik dedim o baska diyi salak isteBeni de eşimin ismi dedesinin ismi. Oğlum olunca babasının ismini koymak istedi. İlk istemedim biraz eski bir isim. Sonra tamam dedim ama bende bi isim koycam. Yok sadece babamın adı olsun dedi. Neyse ben hamileleyken sürekli iki isimle sevdim oğlumu.. sonra iki isimli oldu. Şimd çoğu zaman benim koyduğum isimle seslenilir ama öbür adını da kullanıyorum. Bence gayet güzel oldu. İsim ilk koyöa zamanı önemli ama zamanla hiç farketmiyor oğlumu sevince adını da seviyorsun.
Bu arada kb gerçekten iyi bir insan ve baba.. üstümüzde hakkı çok saolsun.. onun için içim rahat. Ama sizin kb gibi biri olsa kesinlikle izin vermezdim. Bide ilk çocuğuna koymuş diyorsunuz. İnsan her oğlunun başına önce babasının qdını koyacaksa yandık..
Inşallah kızınız olur. .
sakin sakin. ilk cocuk bizim 2. cocuk senin kafasini anlamiorum...sen kimsin de cocuga isim kiyuyorsun...kv kp cok recep koymak istiyorlarsa kendileri dogursunlarDün öğlen konsey toplanmis kocam kaynanam görümcem zaten hamile kaldigimi duyar duymaz isim düşündünüz mu duye sormalarindan anlamaliydim ne kadar sinsi insanlarmis daha iyi anlıyorum neymis cocugumun ilk ismi recep olacakmis ikinciye ben karar verebilirmisim sen kimsin de benim cocugumun ismine karisiyorsun ha onu da gectim zaten var torununun birinin ismi recep onu da geçtim babasi pek hayirli bir adam degilmis zaten b.k yoluna da ölmüş o kisilikte birinin ismini niye çocuğuma koyuyorum asla koydurtmam gerekirse herkesle papaz olurum kocamla bile ama koydurtmam en sinirlendigim nokta bebim çocuğum ya nasil hak sahibi olmaya çalışırlar sakinlesmeye çalışıyorum olmuyo akil verin napayim kızlar
Kayin babam iyi de olsa recep ismini sevmiyorum ben aslinda asil sebeb bu
sakin sakin. ilk cocuk bizim 2. cocuk senin kafasini anlamiorum...sen kimsin de cocuga isim kiyuyorsun...kv kp cok recep koymak istiyorlarsa kendileri dogursunlar
yada sana oyle davranirlar anlatirlar filan, senin rizani fikrini almalari sart!!
tepkini de simdiden goster.
Katiliyorim sana sirf geline cinnet gecirtmejbenim kp adı da şaban'dı. ben de sevmem o ismi.
bana bir kötülüğü dokunmasa da çok şiddet uygulamış kv çocuklarına filan. niye illa onun adı olsun istediler mana veremedim. maksat gelinin ağzından burnundan getirmek bence.
Vallahi bende doktorla konusup dogum kağıdını sadece bana vermesini istiycem öyle düşünüyorum artikBen de eğer benim istediğim ismi koymak istemiyorsan. Spinalin etkisi geçer geçmez dikişlerimin açılmasını bile göze alır, nüfus müdürlüğüne kendim gidip kimliğini çıkarırım demiştim.
tepkini goster... isim annenin hakkidir. 9 ay tasi herseyi ile ilgilen, emzir giydir bak vs.. ve bir isim koyama..aynen öyle vallahi 6 ayda duynadiklarini duyacaklar bebden israr ederlerse
hee bak eet o da var. sen dogum sonrasi dogum evraklari icin dokt. ve hems. ile konus. cunku bazi zekiler gidip kendi ustedikleri ismi soyleyebiliyorlar...Vallahi bende doktorla konusup dogum kağıdını sadece bana vermesini istiycem öyle düşünüyorum artik
Sakinlesme sakin. Aynen boyle devam.
Yok bugun diycem zaten bnm cocugum isme de biz karar vericez baskalarinin hakki yokkoymaa gercekten içine sinmezzse hıc unutamazsın yanıı dun baska konudada soyledım o cocuk senınde genlerini tasıyor senın aılenın nıye hakkı yok mesela oyuzden benım aılem bozulur de kımsede olmayan ısım verelım de bence cocuk ıkınızın yanıı hele tum bakımı senın boynuna yanııı ne hakla ısme karısırlar yaa kımler ki sımdıden ısıme karar ver kocana ona baskılatmaya basla....
Doğru diyorsun cnmKimseyle papaz olma. Sadece kocan ile papaz ol.Sonradan unutulup gidiyor karı koca arasında.
Canim zaten ideali birlikte koymak. İki isim bende sevmiyorum iki isimli biri olarak:) birbirinizi incitmeden orta yol bulursunuz insallah:)Evet bu konuda haklisiniz ama birlikte karar verilir ben o ismi sevmiyorum ikimizin sevdigi tek bi isim istiyorum iki isim ne ya ben kendi koydugumu diycem bütün sülale Recep diyecek hayir beb cocuguma o karakterde bi adamin adini koymak istemiyorum
Aksam bı gelsin dunyayi dar edicemBen kocamla papaz olarak çözdüm. Nüfus cüzdanı çıkana kadar inananmadılar. Çıkınca görüp şok oldular. Sonra bari kulağına okunsun dediler. Benim koca o sırada korkarak bana baktı.Ona dünyayı dar edeceğimi bildiği için offf falan dedi engelledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?