Doğmamış çocuğumun ismine ne hakla karisirlar ?

Bende ayni seyi dedim on tane olsun onunun da basina recep koy dedim bune ya dedim sende ki nasil bi mantik dedim o baska diyi salak iste

sakin sakin. ilk cocuk bizim 2. cocuk senin kafasini anlamiorum...sen kimsin de cocuga isim kiyuyorsun...kv kp cok recep koymak istiyorlarsa kendileri dogursunlar
yada sana oyle davranirlar anlatirlar filan, senin rizani fikrini almalari sart!!
tepkini de simdiden goster.

Kv ve gorumcene bakariz nasip falan de. Cocuk dogunca nufus mudurlugune git taksiyle istedigin isim neyse onu koy. Gerisini onlar dusunsun. Hic uzme kendini.

Edit: Ya cok komik Recep icat mi yapti, atom mu parcaladi ki ismi verilsin?

Kayin babam iyi de olsa recep ismini sevmiyorum ben aslinda asil sebeb bu

benim kp adı da şaban'dı. ben de sevmem o ismi.
bana bir kötülüğü dokunmasa da çok şiddet uygulamış kv çocuklarına filan. niye illa onun adı olsun istediler mana veremedim. maksat gelinin ağzından burnundan getirmek bence.

Ben de eğer benim istediğim ismi koymak istemiyorsan. Spinalin etkisi geçer geçmez dikişlerimin açılmasını bile göze alır, nüfus müdürlüğüne kendim gidip kimliğini çıkarırım demiştim.

aynen öyle vallahi 6 ayda duynadiklarini duyacaklar bebden israr ederlerse

Katiliyorim sana sirf geline cinnet gecirtmej

Vallahi bende doktorla konusup dogum kağıdını sadece bana vermesini istiycem öyle düşünüyorum artik

Vallahi bende doktorla konusup dogum kağıdını sadece bana vermesini istiycem öyle düşünüyorum artik
hee bak eet o da var. sen dogum sonrasi dogum evraklari icin dokt. ve hems. ile konus. cunku bazi zekiler gidip kendi ustedikleri ismi soyleyebiliyorlar...

koymaa gercekten içine sinmezzse hıc unutamazsın yanıı dun baska konudada soyledım o cocuk senınde genlerini tasıyor senın aılenın nıye hakkı yok mesela oyuzden benım aılem bozulur de kımsede olmayan ısım verelım de bence cocuk ıkınızın yanıı hele tum bakımı senın boynuna yanııı ne hakla ısme karısırlar yaa kımler ki sımdıden ısıme karar ver kocana ona baskılatmaya basla....

Kimseyle papaz olma. Sadece kocan ile papaz ol.Sonradan unutulup gidiyor karı koca arasında.

Yok bugun diycem zaten bnm cocugum isme de biz karar vericez baskalarinin hakki yok

Ben kocamla papaz olarak çözdüm. Nüfus cüzdanı çıkana kadar inananmadılar. Çıkınca görüp şok oldular. Sonra bari kulağına okunsun dediler. Benim koca o sırada korkarak bana baktı.Ona dünyayı dar edeceğimi bildiği için offf falan dedi engelledi.

Hic birsey soyleme cocuk dogduktan sonra nufus mudurlugune esinle birlikte git istedigin ismi yazdir kapak olsun nefret ediyorum bu tiplerden banada aynisini yaptilar

Kendinizi boşuna yormayın çocuk benim çocuğum isminide ben bulurum de. Çok istiyorsanız sizde doğurun adını recep koyun de.
Kendini üzdüğüne değmez,gerekirse papaz ol haklısın..

Canim zaten ideali birlikte koymak. İki isim bende sevmiyorum iki isimli biri olarak:) birbirinizi incitmeden orta yol bulursunuz insallah:)

Aksam bı gelsin dunyayi dar edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…