Dogmamıs oglumla Tek basına bayram!

Büyük konuşmak istemem ama böyle bir adam eve geldiğinde beni evde bulamaz! Bi mektup yaz göreceği yere bırak ve ailenin yanına git, lütfen...

''kadın''ı, hayat arkadaşını bu kadar değersiz gören bir adama yap bunu lütfen. bizim için yap en azından, kadın olarak değer görmediğin yerde kalamayacağını göstermek için. lütfen.

bu nasıl bi adam ya? artık onun ailesi sensin sen!! onlar değil. sen nerdeysen o da orda olmalı! of çok sinir oldum, bak yine üslupsuz konuşup banlanmak istemiyorum daha fazla yazamayacağım.

Sana gerçekten çok kırıldım kırılmak bir yana suan senden nefret ediyorum ve sebebinin bile farkında değilsin. Sana bunları anlatmak beni yoruyo, ses tonumdan bazı şeyleri anlamanı beklerdim ama birşey olmamış gibi gamsız gamsız geziyosun. Oğlun ve ben buradayken bayramı başka yerde kutluyosun. İyi günümüzde allahı var iyisin ama kötü günümde ve sana aslında en çok ihtiyaç duyduğum anda yanımda yoksun. Beni hala benimseyememişsin gibi hissediyorum ki bu nefretimin kızgınlığımın asıl sebebidir. Ameliyat oldum hamileyim evet ilgi alaka bekliyorum ama sana bunu söylemek bile zoruma gidiyor. 45yaşındasın kendi kendine karım evde bebeğimizle ve yeni ameliyattan çıktı onu yalnız bırakmayayım diyemiyosun. Yaşının adamı değilsin inan birşey olmamış gibi videolar atman sadece sinirimi ateşimi körüklüyo. Çocuğumuz olduğunda lohusayken ya da güçsüz düştüğüm herhangi bir zamanda yanımda olacağını hissedemiyorum ve güvenemiyorum. İsterdim ki sırtımı sana yaslayabileyim nasılsa kocam var bişey olmaz diyebileyim ama sen beni yalnız bırakıyosun. Biz senin aileniz, bilmiyosan öğren istedim..!

Yuh diyorum aileniz nerde yalnızmısınız o baba o çocuğu haketmiyor

Bakın burdaki arkadaşlar size ciddi anlamda yardımda bulunuyor. Gayet açık dille yazılmış. İçine duygularınızı güçlendirerek kendinizden de bi şeyler katın ve o mektubu tamamlayın, yazın lütfen.

Bence kisa öz gayet güzel bi yazı konu sahibi dikkate almalisin anlayana yeter bence.

:) cok tatlısınız. Haklısınız da. Fakat evi terkeden neden ben olayım. Bu benı daha da rahatsız eder. Geldiğinde gormeyecegım onu, yastıgını pikesini oturma odasına koydum. Belki arada gelip yıne annemlerde kalacagım. Ama o evı ben trrketmeyecegım. Muhtemelen de, neden geldin? Ait oldugun yerde nıye kalmadın? Sensız oglumla uzun sure yalnız kalabıldık, bundan sonra da kalabılırız dıyecegım. Gıderse de memnun olurum. Cunku içim öfkeden mi ya da sevgımın bıtmesı mı bılmıyorum , ona karşı buz gibi

Okurken agladım. Nasıl oldu da bana ait hisleri bu sekılde yazabıldınız. Ben nasıl oluyor da, okurken " hah işte aynı bunu hissedıyoruö" dıyebılıyorum. Neden korkuyorum. Bunları Soylersem ne olacaktı?Beni zaten terketmiş! bir insanın beni terketmesınden mi? Yoksa hislerimle dalga gecılmesınden mi? Ya da sonraya soyleyecek baska sozum kalmaz, soyleecklerımı simdi israf etmeyeyım dusuncesı mı? Ben sızın mesajınızla allak bullak oldum. Nasıl oluyor da yuzunu bılr gormedıgınız bir insanın duygularını bu kadar isabetli yazabıldınız.

Evi terk etmem demissiniz. O giderse memnun olurum yazmissiniz. Peki o gitmezse ne olacak?

Su forumda bir suru sey okuyoruz ama sizinki cok agir geldi bana. Ne olur kendinize deger gormediginiz bir hayat bicmeyin. Umarim her sey gonlunuzce olur.

Evi terk etmem demissiniz. O giderse memnun olurum yazmissiniz. Peki o gitmezse ne olacak?

Su forumda bir suru sey okuyoruz ama sizinki cok agir geldi bana. Ne olur kendinize deger gormediginiz bir hayat bicmeyin. Umarim her sey gonlunuzce olur.
Kimse degeesızlıgı haketmıyordur ama ben gercekten bu adamın bı cok seyıne katlandım. Eskı konularımda da var. Eşim cinsel ilişki kuramayan, cınsel sogukluk yasayan, erkeklık duyguları neredeyse olmayan bırı. Masturbasyon bagımlısı ki bunu inkar edıyor ama ben emınım. İlk gecemiz 5. gun sonra oldu o da yarım yamalak. Öpmez koklamaz arzulamaz. Guzelım cekıcı ve bakımlıyım , yanında en seksı kıyafetlerı dahı gıysem kıpırdama olmaz. Ben restı cektıgımde panıkledı ve gızlı ılac kullandı ( sonradan ogrendım) . O donem hamıle kaldım. Cok swvınıyordum normallestı dıye. Oysa hersey benı hamıle bırakmak ıcınmıs. Sonra amelıyatım oldu ( tümör alındı en riskli yerden) yatalak kalma ıhtımalim vardı elhamdulıllah sıfır norolojık kayıpla atlattım amelıyatımı. Ve bu donemlerde yanımda hiç olmadı. Baska bı kadın olsa En agır hakaretlerı ederdı ama ben sabretmeyı beklemeyı tercıh ettım. Ta ki bu bayrama kadar. .... Kendı evden gitmezse ne yapacaksın demıs arkadas. Gormeyecegım onu. Yok sayacagım. Yemeklerımı dıaarıda yıyecek cayımı bahceye ınıp ıcecegım. Gece yatakta yalnız uyuyacahım. Utusunu camasırına elimi surmeyecegım. Sıtem ederse arkamı donup duymayacagım. Yok sayacagım. Ama ben gıtmem o evden. Bırı gıdeese o olur

Sizin mesleğiniz var mı?eşinizle aranızda yaş farkı var mı?

Nasil tutuyorsunuz kendinizi? Zehir etsenize onunda ordaki gunlerini. Cok guzel bi mesaj yazmis bir arkadas yukarda, oyle msj gonderip daha da telefona bakma acma yazma. O kudursun. Siz neden hamile halinizle uzulesiniz o orda keyif yaparken?

Nasil tutuyorsunuz kendinizi? Zehir etsenize onunda ordaki gunlerini. Cok guzel bi mesaj yazmis bir arkadas yukarda, oyle msj gonderip daha da telefona bakma acma yazma. O kudursun. Siz neden hamile halinizle uzulesiniz o orda keyif yaparken?
Bu halim sizleri çileden cıkaracak gibi ama gercekten elimde değil. Adım atamıyorum. Dunden beeı bır hıssızlik var bende. Yoklugu huzur verdı sankı , gelecegı gunu dusunerek gerılıyordum . Dunden berı de kalbım bUz gıbı oldu. Elimde değil sevgılo arkadasım, inan ona yukarıda arkadasımozın benım duygularımı bırebır yazdıgı mesajı gonderme fikri dahi nabzımı fırlatıyor. Hep bıyleydım ben, begenmedıhımı , zararı dokunanı yok sayar hayatımdan cıkarırdım . Ama eş olunca bu ögrendıgım savunma mekanızmamı kullanamıyorum. Keske duygularımı ofade edebılmeyı ogeenebılseydım. Hayır demeyı bilebilseydim

Ah be canım ne kadar üzüldüm durumuna
Sen sadece bebeğini düşün
Gün doğmadan neler doğar.
Herkes hakettiğini yaşar bir gün.insanlar ne kadar düşüncesiz acımasız oluyor anlamıyorum.Sen ne kadar naif bir insansın.

böyle bi tepki de olabilir yeterki bi tepki koy :) ne zaman gelecek? büyük anı ben de merak ettim :)

Canım ben evli bile değilim,hayatta görmüş geçirmişliğim de bu anlamda yok sizlerin tecrübesiyle kıyaslanamaz. Bu yazdıklarım tamamen bana bu konuda hissettirdiklerindir. Yani aslında zannettiğin gibi duygularını anlatamıyor değilsin. Yanlış anlaşılmaktan mı korkuyosun bilmiyorum bir boşvermişlik hali var sanki sende. Ama ruhun boşvermemiş. Kalbini düşün o iyiyken her yer her şey iyidir. Burada kendini gayet iyi ifade ediyosun bunu kocana neden yapamıyosun şu da var sen bunları kocana söylersen ya da mektup yazıp okumasını sağlarsan karşındaki adam vicdanlıysa istediğin ilgiyi gösterecek empati kuracak size hak verecek gönlünü almaya çalışacaktır ki kalbin bu şekilde iyileşir. Eğer umursamazsa ki sanmıyorum gerçekten gözündeki değeri daha da düşer senin duygularına önem vermeyen insanın hayatındaki yeri ne olabilir, ve bu adam için mi üzülücem kendimi yiyicem dersin kalbin yine iyileşir. Şu an arafta gibisin ve ruhun için en kötüsü bu bence her ne kadar hödüklük yapmış olsa da kocanın senin duygularından ve hissettiklerinden haberdar olma hakkı var. Ona hakkı olanı ver ve umalım ki sana hakkın olan güzel duyguları yaşatacak adam hoş gelsin sefa getirsin hayatına:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…