Dogmamıs oglumla Tek basına bayram!

nedense şaşaşırmadım
sağlik konularında ççoğu duyarsız ve ilgisiz benim eşim öyle değil ama etrafta şahit olduğum çok ķötü
örnekler var dışaradan iyi görünen
adamlar hastalıkta ilgisiz
neden böyle anlamadım

yerinde olsam sancıalnmış gibi yapıp onu bi güzel geri getirtir dersini verirdim
Bu ilk degıl. Artık hakedıyor. Bundan sonra o dondugunde dahi, sancılandugımda en son ınun haberı olucak. Bir yabancı gıbı gelir hasteaneye. Haketmıyor o heyecanları yasamayı. Duydugum haberlere gore de dun oldugı yerde buyuk kavga cıkmıs. Hıcbırının huzuru yok suan

tepkini lütfen koy kocana ailesine de koy hatta çocuğunu sev bebeğine hiç kızma o adam yüzünedn o hisseder

Arada konu sahibiyle 1 kez belki telde konuşmuştu canım. Elbette birşey olmamış gibi ordakileri anlatmış şu geldi şu gitti diye. Konu sahibesi de herkes eşiyle birlikte yani demiş o da hııı evet demiş. Whatsaptan da video atıyomuş ağaç çimen manzara vs....

Aynen öyle. Bana hep derdi " beni bebe gibi buyuttuler " dıye. Salak kafam anlamalıydım adam olamadıgını. Bebeklikte kaldıgını.bebegını tasıyan kadına bıle sahıp olamayan, bu duygyu hıssedemeyen ergen biriyle evlenmişim.

kolay mı hamıle kadın ahı almak
beter olsunlar ınsallah
ınsan olsalar hadı senın kocan dusuncesız onlar da karını yanlız bırakma der

Çok üzüldüm Allah yardımcın olsun umarım bakcak birileri vardır bu erkekler hepmi düşüncesiz?

bayram bitti pazartesi iş başı bu adam evine işine ne zaman dönmeyi düşünüyor deli mi ne?!

Nikahını senden alsın kardeşlerine versin bu kadar can sıkıcı olmaz

kolay mı hamıle kadın ahı almak
beter olsunlar ınsallah
ınsan olsalar hadı senın kocan dusuncesız onlar da karını yanlız bırakma der
Ben de buna deli oluyırum. Hepsi bir elden dusuncesızler. Kasıtlı yapılıyor dıye dusunuyorum artık. Benım eşim zaten dünden razı pişpişlenmeye. Offf aklımı oynatıcam. Nerden düştüm bu aileye

bayram bitti pazartesi iş başı bu adam evine işine ne zaman dönmeyi düşünüyor deli mi ne?!
Aynen boyle işte. Evi otel gibi kullanıyor, ve kafama yeni dank etti ki beni de evin bekçisi! Benım duygularım , ıstejlerım ve hatta ihtiyaclarımın hıc onemi yok onun için . Ama bundan sonra ben de aynısını yapıcam. Bilerek deği, bilinçaltı yapıcam. Zira sevgi kredisi bitti bende

Duygularini yitirmis bir esin var ona ve ailesine tepki vermen gerekiyor cnm cok asil birisin yazdiklarindan anladigim kadarıyla.Onlara bir beden büyüksun seni haketmiyorlar.Hayirlisiyla cocugunu kucagina al ve yönünü cizersin.

Duygularini yitirmis bir esin var ona ve ailesine tepki vermen gerekiyor cnm cok asil birisin yazdiklarindan anladigim kadarıyla.Onlara bir beden büyüksun seni haketmiyorlar.Hayirlisiyla cocugunu kucagina al ve yönünü cizersin.
Bana anormal olanın ben oldugumu ınandırmaya cok ıgrasıyor. Simdi gelicek ve ben tepki koydugumda " bir sorun mu var " diycek. Ama artık maymun gızunu actı. En cok da hamileliğim tadını cıkaramadıgıma yanıyorum. Bebegime kavusmama 4 hafta var. Dedıgınız gıbı , kararımı vericem dogum sonrasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…