- 1 Ocak 2014
- 1.172
- 788
- 323
- 35
- Konu Sahibi beyzat2014
-
Özelden yazaröısın. Hangı esmalarBurasi uygun bolum olmadigi icin aslinda yazmam yasak ama umarim biri sikayet etmez.
Dualarimiz sizinle bolumunde gormustum, Bakara suresini evde sesli acip dinlemek, okumasini biliyorsaniz beraberinde okumak eviyle ilgilenmeyen esler icin faydali oluyormus..
Ilgisiz esini evini dusunmeyen esler icin Esmalar da var, okuyun derim.
Önayak olan ailesi zaten. Bir örnek vereyim ailesiyle ilgili. Eşimle ve ailesıyle yazlıkta bır aradayken , ben ve eşim bahcenın bır kısmında sohbet edıyorduk kı; abisi " x yanımıza gelsene, sen herzaman beyzaylasın zaten ' dedi. bu abısı 3 dea bosanmıs bırı ve bekar suan. O zaman anladım, eşime ailesi oldugu fıkrını asla vermıyorlar. Her fırsatta onunla ayrı prog yapmamız ıstıyorlar. Eşimi acil iş var dıyıp cagırıp, ailece (bensız tabı) dısarıda akşam yemegı yedıklerı cok olmustur. Ama onlar bunu yapsa da, eşim 45 inde bırı. Ben onları suclamam eşiöi suclarım. Gormesı bilmesi lazım
Tartıstık bu sebeple. Cok defa. Sıkılırsın abımın yanında dıye soylemedım dedıgı oldu. Son anda gıdıldı dedıgı oldu. Ben de öfkemle kalıyordum basbasa. Her gecen saat daha da öfkeleniyorumNiye sesinizi çıkarmadınız? Ne demek defalarca acil iş diye çağırıp sizsiz dışarıda yemek yemek?
Sen de evde mi bekliyosun?Önayak olan ailesi zaten. Bir örnek vereyim ailesiyle ilgili. Eşimle ve ailesıyle yazlıkta bır aradayken , ben ve eşim bahcenın bır kısmında sohbet edıyorduk kı; abisi " x yanımıza gelsene, sen herzaman beyzaylasın zaten ' dedi. bu abısı 3 dea bosanmıs bırı ve bekar suan. O zaman anladım, eşime ailesi oldugu fıkrını asla vermıyorlar. Her fırsatta onunla ayrı prog yapmamız ıstıyorlar. Eşimi acil iş var dıyıp cagırıp, ailece (bensız tabı) dısarıda akşam yemegı yedıklerı cok olmustur. Ama onlar bunu yapsa da, eşim 45 inde bırı. Ben onları suclamam eşiöi suclarım. Gormesı bilmesi lazım
Doğuma kadar bekle bence de.Bencede kopsunda şu durumda sessiz kalıyorum kendimi strese sokup tansiyonumu yükseltmemek için ama ahdım olsun
Rahatsız degılsem mutlaka cıkıyorum dısarı. Rahatsızsam evde oluyorumSen de evde mi bekliyosun?
5 senedir evliyim benim de yeni doğmuş bir bir bebeğim var. Yine aynı şeyi ısrarla söylüyorum size.Evli misiniz? Değilseniz, buyuk konusmayın derım. Zıra benım eşimin bi beden kucugu arkadasımın eşi vardı ve ben bu adamı cok mu aradın demıstım sevgılı dostuma. Evlilik bambaşka bısey.
BeKonu sahibi kendi kendine ofkelenerek hiçbir şey yapamazsın. Kocana ofkelendiysen bunu bastırma. Bağır çağır bebeğe zarar ver demiyorum ama tepkini belli et. Ondan habersiz ailenle buluş. Hatta doğumu orada yap mesela. Bebek olunca al bebeğini gez ona gidiyoruz de izin falan alma yani. Yemek bulasık çamaşır işinde kendine müslüman ol. Onun işlerini yapma. Yani kendin ve çocuğun öncelikli olsun. Eğer değiştirmek isterse kendini sen bilirsin. Eger ben buyum derse yol verirsin. Acıma bak çok ciddiyim. Kocana falan acıma. Abisi de muhtemelen bu sebepten boşandı.
Allah bagıslasın. Eşim evlenmeden once kendını merhametli vicdanlı olarak gostedı hep ve hala ıyı gunlerimizde ıyı bi eş olur. Ama zor gunumde ,gunlerımde beni hep yuzustu bıraktı. Bana gercekten zulm ediyor. Bugun ondan nefret edıyorum, hıc gelmesin istiyorum . Yuzunu gormek varlıgını hıssetöek ıstemıyorum. Cok mutsuz bı kadın yaptı benı. Butub hayallerımı yıktı.5 senedir evliyim benim de yeni doğmuş bir bir bebeğim var. Yine aynı şeyi ısrarla söylüyorum size.
Sizi düşünmeyip ailesi ile bayram yapan bir adamla da evlilik adı altında eziyet çekiyorsunuz inşallah doğacak yavrunuz yüzünüzü güldürur
Canım benim sende benim gibi içine içine ağlıyorsun hep biliyorum ama çaresi yok hep diyorum ki inşallah bana yaşattığı nı yaşasınBe
Allah bagıslasın. Eşim evlenmeden once kendını merhametli vicdanlı olarak gostedı hep ve hala ıyı gunlerimizde ıyı bi eş olur. Ama zor gunumde ,gunlerımde beni hep yuzustu bıraktı. Bana gercekten zulm ediyor. Bugun ondan nefret edıyorum, hıc gelmesin istiyorum . Yuzunu gormek varlıgını hıssetöek ıstemıyorum. Cok mutsuz bı kadın yaptı benı. Butub hayallerımı yıktı.
BeKonu sahibi kendi kendine ofkelenerek hiçbir şey yapamazsın. Kocana ofkelendiysen bunu bastırma. Bağır çağır bebeğe zarar ver demiyorum ama tepkini belli et. Ondan habersiz ailenle buluş. Hatta doğumu orada yap mesela. Bebek olunca al bebeğini gez ona gidiyoruz de izin falan alma yani. Yemek bulasık çamaşır işinde kendine müslüman ol. Onun işlerini yapma. Yani kendin ve çocuğun öncelikli olsun. Eğer değiştirmek isterse kendini sen bilirsin. Eger ben buyum derse yol verirsin. Acıma bak çok ciddiyim. Kocana falan acıma. Abisi de muhtemelen bu sebepten boşandı.
Allah bagıslasın. Eşim evlenmeden once kendını merhametli vicdanlı olarak gostedı hep ve hala ıyı gunlerimizde ıyı bi eş olur. Ama zor gunumde ,gunlerımde beni hep yuzustu bıraktı. Bana gercekten zulm ediyor. Bugun ondan nefret edıyorum, hıc gelmesin istiyorum . Yuzunu gormek varlıgını hıssetöek ıstemıyorum. Cok mutsuz bı kadın yaptı benı. Butub hayallerımı yıktı.5 senedir evliyim benim de yeni doğmuş bir bir bebeğim var. Yine aynı şeyi ısrarla söylüyorum size.
Sizi düşünmeyip ailesi ile bayram yapan bir adamla da evlilik adı altında eziyet çekiyorsunuz inşallah doğacak yavrunuz yüzünüzü güldürur
amin. Arayıp durdu. En sonunda actım . Hıc bısey yokmus gıbı konustu. Şu geldi bı gıttı dıye anlatmaya kalktı. Herkes eşiyle bayram gecırıyor değil mi dedım. Gelenler tek mi gelıyor dedım. Hııı eşleriyle geldiler dedi. Boyle de adi pişkin . Bir aileyi hiç haketmıyor. Beni ve oglunu haketmıyor.Canım benim sende benim gibi içine içine ağlıyorsun hep biliyorum ama çaresi yok hep diyorum ki inşallah bana yaşattığı nı yaşasın
Oyle s bi huyu var ki. Cok denedım oylesini. Kavgayı devam ettırıyor ve sonra yıne yapacagını yapıyor. Bu defa gonul rahatlıgı ıle yapıyor. Zaten kavgalıyız küsüs diye. Bir de benı suclu cıkarmaya calıstıgı da oldu bazı olaylarda. Gıdıp heme gelecektım sımdı hıc gelmem derdi. emınım. Cok daralıyorum bugun. Allah kalbıme aklıma mukayet olsunGIDEMEZSIN diyeceksin arkadasim, beni birarik hicbir yere GIDEMEZSIN.
kendinden anlamasini dusunceli olmasini, hamile karisini ailesinden cok dusunmesini falan beklemekle olmuyor o isler. ortalama her yurdum erkegi bu odunluk seviyesinde. soylemeden dusunmez, yapmaz.
soyleyeceksin o yuzden, sonrasinda galamaktansa oncesinde soyleyeceksin.
Canım benim beni düşün bak 3 aydır yalnız bırakıldı m günlerce aramadığı oldu onlar elin oğlu karnımızdakiler bizim oğlumuz yalnız değiliz çok şükür sağlıkla kucağımıza alalım ondan sonra bugünleri getiririz burunlarindan herseyin e mukayyet ol yavruna sarılOyle s bi huyu var ki. Cok denedım oylesini. Kavgayı devam ettırıyor ve sonra yıne yapacagını yapıyor. Bu defa gonul rahatlıgı ıle yapıyor. Zaten kavgalıyız küsüs diye. Bir de benı suclu cıkarmaya calıstıgı da oldu bazı olaylarda. Gıdıp heme gelecektım sımdı hıc gelmem derdi. emınım. Cok daralıyorum bugun. Allah kalbıme aklıma mukayet olsun
eşinizin memleket neresi gerçekten merak ettim sakıncası yoksa öğrenebilir miyimAilem yakın. Onlara guvenıyor ama bu sekılde bayramda yıne tek basına eşe dosta gorunmek ıstemıyorum. Cok gucume gıdıyor. Yaptıgının anormal bişey oldugunu dusynmuyor. Ailesinden bıyle ogrenmiş
Eskısehıreşinizin memleket neresi gerçekten merak ettim sakıncası yoksa öğrenebilir miyim
Şindi eminin arabayı bahane edıcek. Ikıncı aracı garaja bırakıp tek araba gıtmısler. Aonuna kadar kalır orda. Ama geldiğinde ne olur bılmıyorum. Yuzunu gormek ıstemıyorumYaa kiyamam anlamiyorum adam 45 yasinda ustelik doktor olmus, ama ne baba ne es olamamis.
Geldimi esiniz veya nezaman gelicek? Nasil hala birsey yokmus gibi davraniyor? Anlamiyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?